12 Ιουν 2020

Βιβλίο Γλώσσας της Έκτης Δημοτικού ... Ή αντιδρούμε ή χανόμαστε,περιθώρια καθυστέρησης δεν υπάρχουν.


Γιατί τους χώνει ο Μητσοτάκης βιαστικά στα σωθικά της χώρας; Επειδή είναι ανθρωπιστής;

Επειδή τους αγαπά;

Τους χώνει γιατί σύντομα το μνημονιακό κατεστημένο θα τους χρειαστεί...

Είναι ο KΡΥΦΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ του σάπιου καθεστώτος


Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια. Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90..Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα κλείσουν τις περισσότερες για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια και να μην ξέρεις από που θα σου έρχεται ο Ισλαμιστής να σε σακατέψει όταν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ από την Πείνα που έρχεται με το σχέδιο Κορoιδοιός η όταν θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία και μετατραπούν από εν δυνάμει στρατό του Ερντογαν σε Τζιχαντιστες εναντίον των Ελλήνων..

Μέχρι το ΜΠΑΜ θα τρώνε στην υγειά του Ελληνα με δεκάδες επιδόματα ατομικά 550 + 2.500 για το κάθε παιδί τους το μήνα και με δάνεια εγγύηση του Κράτους η επιδότηση ενοικίου κ.α..

Τους αμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ….Ετοιμαστείτε αυτό που έρχεται θα είναι η ΣΦΑΓΗ και ο ΤΡΟΜΟΣ… σε συνδυασμό με την ΠΕΙΝΑ την εξαθλίωση των Ελληνων από το σχέδιο Σόρος -Βερολίνου-Bill Gates που εκτελουν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…που κατσικώθηκαν στο Πολιτικό σκηνικό της Χώρας.