8 Ιουν 2020

ΤΟ σωστό ΣΦΑΛΜΑ

Πιθανότατα αυτό που σύντομα θα συμβεί θα είναι ένας mini πόλεμος, ημερών, ωρών ίσως, με τους Τούρκους. Όχι για να σωθεί η ελληνική επικράτεια, αλλά για να υπάρξει το απαραίτητο γι αυτούς άλλοθι για το χάσιμο ενός καίριου σημείου της μάνας πατρίδας. Αυτό του Αιγαίου. 

Του σημείου αυτού της πατρίδας που ανέκαθεν ήταν το σημείο αναφοράς των Ιώνων, των πόλεων κρατών, των Ελλήνων.

Σε όλο αυτό το αλισβερίσι του mini πολέμου, για άλλη μια φορά οι υπαναχωρήσεις των δοτών κυβερνήσεων και των (δήθεν) αντιπολιτευομένων, θα έχει ως κοινό σημείο αναφοράς το "κάναμε ότι καλύτερο ήταν δυνατό για να σώσουμε (και θα εννοούν την Εκάλη, Κηφισιά, Βάρη - Βουλιαγμένη ...)" μόνο και μόνο για να κρύψουν για άλλη μια φορά τον ενδοτισμό τους σε ξένα κέντρα αποφάσεων και τις "δουλίτσες" τους.

Σε εκείνα τα κέντρα αποφάσεων που :
  • νύχτα αμνήστευσαν τη γερμανική Siemens όπως παλαιότερα αμνήστευσαν τον Γερμανό σφαγέα Μέρτενς,
  • νύχτα ξεπούλησαν όλες τις υποδομές της χώρας, νύχτα αμνήστευσαν απατεώνες - τραπεζίτες,
  • νύχτα παρενέβαιναν υπέρ των τραπεζικών παραμάγαζων τους προ ελάχιστων ετών αλλά και προχθές βάζοντας στρεψόδικες "νομοθετήσεις" μέσα σε αποφάσεις για την υγεία,
  • νύχτα δεν αναγνωρίσαμε την σφαγή των Ποντίων αδελφών,
  • νύχτα ξεπουλήσαμε τη Μακεδονία μας,
  • νύχτα δεν απαιτήσαμε τις γερμανικές επανορθώσεις - αποζημιώσεις,
  • νύχτα διώξαμε κάθε βιομηχανικό μας υπόβαθρο,
  • νύχτα επιτρέψαμε την ουσιαστική διάλυση του Συντάγματος και την αντικατάστασή του από μνημόνια.
  • Νύχτα και τόσα άλλα, που αποβαίνουν σε βάρος της επικράτειας και του Έλληνα.

Πως τα κατάφεραν όλα αυτά επί τόσα χρόνια οι μαριονέτες του κΥνοβουλίου ; Πως κατάφεραν να ξεπουλήσουν έναν λαό ;

Μέσω των ΜΜΕ τους, κρατώντας τον Έλληνα ασθενή, υπνοβάτη που βολοδέρνει ανάμεσα σε παρακμή και επαμφοτερίζουσες απόψεις που παρουσιάζονται ως "εμφύλιος" των Ελλήνων όταν η πραγματικότητα είναι πως, ΝΑΙ υπάρχει πόλεμος, ΑΛΛΑ ανάμεσα σε ελληνόφωνα βολεμένα δουλικά και στο σύνολο του Ελληνισμού. αλλά και της διαπλοκής -και ορισμένες φορές, την εμπλοκής- ανάμεσα σε Νομοθετική και Δικαστική εξουσία. Πάντοτε όμως υπέρ, προς όφελος, της elit.

Κυρίως κρατώντας και διατηρώντας έναν ολόκληρο λαό ράθυμο, κοιμισμένο, αποσβολωμένο και φοβισμένο μέσα από νουθεσίες δημοσιογράφων και διαφημιστών που διατηρούν (σ.Μ. υπάρχουν ολόκληρες στρατιές ακριβοπληρωμένων από αυτούς) δίπλα σε κάθε στασίδι ξεπουλήματος.


Παράλληλα, το επιτυγχάνουν μέσα από την απαξίωση της Δικαιοσύνης που αξιωματικά θα ήταν το ύστατο αποκούμπι του κάθε βαλλομένου από συμμορίτες αφού, τράπεζες "σπονσοράρουν" δικηγορικούς συλλόγους, τράπεζες προσλαμβάνουν τέκνα δικαστών, (σ.Θ. υπαρκτή μεν - μειοψηφία δε) δικαστών εκδίδει ιταμές, κατάπτυστες και παρανοϊκές αποφάσεις που δικαιώνουν (εύπορους) απατεώνες και τόσα άλλα, λησμονώντας αυτοί οι δικαστές πως αποτελούν Λειτουργούς της κατά το Σύνταγμα Δικαστικής Εξουσίας κι όχι επιτετραμμένοι της ... νομοθετικής εξουσίας.

Υπάρχει σωτηρία απαλλαγής μας από όλο αυτό τον εσμό που διοικεί, έχοντας εργαλειοποιήσει όλοι αυτοί το κράτος προς όφελος των αφεντάδων τους ;


Ίσως. Αρκεί να συμβεί άμεσα "ΤΟ σωστό ΣΦΑΛΜΑ" δυνάμει του οποίου θα απαλλαγούμε από κάθε οικογενειοκρατία, από κάθε φαυλότητα και κάθε καθεστηκυία τάξη, που διοικεί ως ιδιοκτήτης του κράτους, μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους !


Μνήνων και Θυμέλη
Διαμόρφωση : Α.Τ.