4 Ιουν 2020

Marjorie Taylor Greene,υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος : "Η ANTIFA κήρυξε πόλεμο στη χώρα μας"

Η Marjorie Taylor Greene είναι υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το Αμερικανικό Κογκρέσο.

Το μήνυμά της για την επίθεση που δέχεται η αμερικανική κυβέρνηση καθώς και η τεράστια πλειοψηφία των τίμιων αμερικανών πολιτών από τις συμμορίες των «αντιφασιστών» είναι απλό και… εκκωφαντικό ταυτόχρονα:


Η ANTIFA κήρυξε πόλεμο στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος Τραμπ τους χαρακτήρισε ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση.

Αυτό είναι το μήνυμά μου προς τους τρομοκράτες της ANTIFA:

Μείνετε μακριά από τη Βορειοδυτική Georgia.

Δεν θα κάψετε τις εκκλησίες μας, δεν θα λεηλατήσετε τις επιχειρήσεις μας, ούτε θα καταστρέψετε τα σπίτια μας.



Σχετικά με την εξτρεμιστική,εκτός νόμου πλέον στην Αμερική,σιωνιστική οργάνωση Antifa:


Όσο για τον γελοίο που έχουμε για πρωθυπουργό; ...


Τα δικά του ΜΜΕ πήραν θέση με πρώτο το δικό του ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. : " Θέλουν Μπάιντεν. Αναπολούν την Χίλαρι "

Τι να συζητήσει ο Τραμπ με τον φλώρο; Τι; Ο άνθρωπος είναι ευνούχος. Μισεί τον ίδιο του τον λαό. Παρέδωσε τα ιερά χώματα της χώρας του στους αλλόθρησκους. Ελπίζει σε θερμό με τους Τούρκους με σκοπό να δώσει παράταση στο βενιζελικό καθεστώς ... [Πηγή]

__________________

Οι περισσότεροι από τους γνωστούς «συνωμοσιολόγους» των Μ.Μ.Ε. και τού διαδικτύου από τους Σιωνιστές πληρώνονται ...Πληρώνονται, για να «οδηγούν» τη διεθνή —αλλά κυρίως την αμερικανική— κοινή γνώμη μακριά από την αλήθεια που την αφορά.

Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες χαφιέδες δεν κινούνται εξαιτίας κάποιας ιδεολογίας και βέβαια εξαιτίας κάποιου αλτρουϊσμού και κοινωνικής ευαισθησίας ...Τα παίρνουν «χοντρά», για να κάνουν τόσο ακραίες αντιθρησκευτικές και αντεθνικές τοποθετήσεις, οι οποίες τους φέρνουν συχνά-πυκνά «απέναντι» στις κοινωνίες.

Κάποιοι τους πληρώνουν για να υποστηρίζουν τις «ανησυχίες» τους για το κλίμα και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τους πληρώνουν και για τις «ανησυχίες» τους για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάποιοι τους πληρώνουν, για ν’ ανασύρουν από το κοινωνικό «περιθώριο» όλες τις διαφορετικότητες και να τις αναδεικνύουν σαν τις νέες «αξίες». Τζάμπα αυτό το «σκουπιδαριό» δεν προσφέρει «υπηρεσίες» και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο «ταμίας» τού σιωνισμού, ο Σόρος.

Σήμερα —και με «φρέσκο» χρήμα από την πρόσφατη αμερικανική «λεία»— δεν έχουν πρόβλημα ν’ «αγοράζουν» ό,τι τους λείπει.

Η σκιώδης εξουσία χρησιμοποιεί τα κράτη για τους σκοπούς της και ανατρέπει τους απείθαρχους ηγέτες με ρόζ επαναστάσεις όπου είναι δυνατόν.Αυτό συμβαίνει τώρα στην Αμερική με τη "βοήθεια των μ.μ.ε. και των "αντιρατσιστών" του Σόρος και των σιωνιστών: