17 Ιουν 2020

Οι πολίτες που ψηφίζουν, εκλέγουν μόνιμα αυτό το παρακράτος ! ! Αν δεν συνειδητοποιήσουν ότι όλοι αυτοί είναι μια μεγάλη συμμορία , τελειώσαμε ! ! Μέχρι να ξυπνήσουν, τα κατακάθια θα έχουν καταστρέψει τα πάντα ! !



Οι πολίτες που ψηφίζουν, εκλέγουν μόνιμα αυτό το παρακράτος. Βλέπουν μόνο τα πολιτικά αναλώσιμα πιόνια που εμφανίζονται στη σκηνή. Απαγορεύεται αυστηρά να έχουν γνώση για το τι γίνεται στα παρασκήνια. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ασκούν κριτική στα πιόνια αυτά. Η κριτική αυτή είναι η εκτόνωση του λαού. Είναι ο ατμός που φεύγει από την κατσαρόλα, ώστε η κατσαρόλα του συστήματος να μην εκραγεί. Έτσι οι εξουσιαστές μπορούν να αλλάζουν τα αναλώσιμα πιόνια και να βγάζουν στην σκηνή άλλα ελεγχόμενα πιόνια.

Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κινηθεί και να είναι σε θέση να περάσει τα ύπουλα σχέδια του κάτω απο την μύτη μας, ώστε να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία, έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν κοινωνικά στρώματα με αρρωστημένη και ποταπή ιδιοσυγκρασία. Για αυτό και κάθε συνετό πολιτικό σύστημα φτιάχνει θεσμούς - νόμους, αλλά και το κατάλληλο κοινωνικό κλίμα, έτσι ώστε αυτά τα στρώματα να μην έχουν την δυνατότητα να ανελιχθούν, να αποκτήσουν δικαιώματα, να απαιτήσουν συμμετοχή στα κοινά.

Η ατυχία του Ελληνικού λαού είναι ότι τον κυβερνούν άθλιοι πολιτικοί και δειλοί δικαστές, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα παρακράτος και του έχουν εκχωρήσει κάθε Συνταγματική και Κυβερνητική Εξουσία.Το παρακράτος με το κράτος είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Και το επίσημο κράτος και το παρακράτος ελέγχονται από τα ίδια κέντρα εξουσίας.

Αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι όλοι αυτοί είναι μια μεγάλη συμμορία, τελειώσαμε ...  Μέχρι να ξυπνήσετε θα έχουν καταστρέψει τα πάντα!!


Τι είναι το κοινοβούλιο; Είναι άραγε μια συνένωση αρετών και ταλάντων, μεγάλων αυταπαρνήσεων, υψηλών διανοιών, μια εκλεκτή συνάθροιση των καλλιτέρων ανθρώπων ενός έθνους; Εάν κοιτάξω τα δείγματα των βουλευτών τα οποία ενόχλησαν, διέφθειραν και απογοήτευσαν τον τόπο, είναι ένα υπόλειμμα μηδαμινών και εγωιστών, όπου διακρίνονται μερικοί τεχνίτες του λόγου και μερικές βλαβερές επιδεξιότητες, οι οδηγοί του ποιμνίου και οι κύριοι του κόσμου όλου. Κατά τις ημέρες της θύελλας και της καταστροφής, όταν η πατρίδα κινδυνεύει στις βάσεις της, ο εγωισμός όλων τούτων των μετριοτήτων φέρνει ταχέως την καταστροφή. Το ένστικτο το οποίο τους κυριεύει είναι πρώτον ο φόβος και κατόπιν το συμφέρον.    

Προδίδουν τον όρκο που έδωσαν στο Σύνταγμα

Και ενας μαλάκας λαός τσακώνεται αν τα πήραν από την Νοβάρτις οι δεξιοί ή έκαναν σκευωρία οι τάχα αριστεροί.

Τα κόμματα είναι απλά συμμορίες εγκληματιών που θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την εξουσία.Όχι για το καλό της χώρας και του λαού. Αυτό θα το έκαναν πατριωτικές κυβερνήσεις.

Το σύνολο της πολιτικής σκηνής στην χώρα είναι υπόδουλοι και σκυμμένοι στα πόδια των αφεντικών τους.  ΟΛΟΙ !

ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ, ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ - ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... «ΔΙΩΓΜΟΥΣ» ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ;


Κινήσεις από το Μητσοτακέικο για νέους...εθνοσωτήρες!



Τις τελευταίες μέρες στο Μαξίμου επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν τα πρόσωπα και τους χρηματοδότες του νέου δεξιού κόμματος που θα κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο.

Έντονη είναι η παρουσία στις συσκέψεις του ξενοδόχου από τη Σαρωνίδα,Τσαπαλιάρη ... [Ο Τράγκας, όταν τον... «έδιωξε» ο Μαρινάκης από τα «Παραπολιτικά 90,1 FM» πριν από λίγες ημέρες,πήγε - κατ' ευθείαν - στον «Ελλάδα 94,3 FM» τού Τσαπαλιάρη]

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι παράγοντες που κινούνται για την ίδρυση του νέου κόμματος φιλοδοξούν μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν συγκεντρώσει ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα διαθέσουν για τις επικοινωνιακές και οργανωτικές ανάγκες του κόμματος.

Οι ίδιες πηγές εμφανίζουν διάφορους απόστρατους να έχουν πάρει ήδη κάποια κεφάλαια για τις ανάγκες των περιοδειών που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα στη Βόρεια Ελλάδα για τη στελέχωση των πρώτων πυρήνων με την βοήθεια των δεκάδων παρατηρμάτων των ΑΧΕΠΑΝΣ που υπάρχουν στην Ελλάδα.Ως επικεφαλής του κόμματος θα τεθεί το στέλεχος της ΕλληνοΑμερικάνικης οργάνωσης Σινανίδης.

Η Μαριάνα και ο Φιλλέληνας...
Την δημοσιογραφική στήριξη θα αναλάβουν οι εφημερίδες του εκδότη Φιλιππάκη και ο όμιλος Βαρδυνογιάννη με τον ALPHA και το STAR.Ρόλο στα ερτζιανά θα έχει ο Γιώργος Τράγκας [που πρόσφατα κατέφυγε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ελλάδα fm του Τσαπαλιάρη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : https://edolio5.blogspot.com/2020/06/edolio5_17.html

ΚΑΙ ΕΔΩ : https://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/…/blog-post_98.html