4 Απρ 2021

Αύξηση 6000% στις Η.Π.Α.στους αναφερόμενους θανάτους από εμβόλια το 1ο τρίμηνο του 2021 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2020

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/02/Covid-vaccines-cause-disease-feature-800x417-768x400.jpg

Όπως είναι αναμενόμενο όταν νέα πειραματικά «εμβόλια» που δεν έχουν εγκριθεί από το FDA έχουν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση μιας «πανδημίας» που είναι πλέον πάνω από ένα έτος, αναφέρθηκαν θάνατοι μετά τις τελέσεις αυτών των εμβολίων οι οποίοι έχουν πλέον εκτοξευτεί αναφορικά με τον πληθυσμό στις  ΗΠΑ άνω του 6000% εδώ στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021, σε σύγκριση με τους καταγεγραμμένους θανάτους μετά από εμβόλια εγκεκριμένα από την FDA στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2020.

Αυτά τα νέα "προϊόντα", τα οποία πολλοί γιατροί και επιστήμονες ισχυρίζονται ότι δεν πληρούν καν τον νομικό ορισμό ενός «εμβολίου», περιγράφονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές ως «λειτουργικά συστήματα» που ονομάζονται «λογισμικό ζωής» που πριν από το COVID δεν ήταν ποτέ εγκεκριμένα για χρήση σε ανθρώπινους πληθυσμούς.

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που έχουν μιλήσει εναντίον αυτών των πειραματικών ενέσεων, ορισμένοι μάλιστα τους αποκαλούν «βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής». Οι φωνές τους λογοκρίνονται στα φαρμακευτικά ελεγχόμενα εταιρικά μέσα και από την Big Tech, οπότε οι άνθρωποι που πεθαίνουν και τραυματίζονται από αυτές τις ενέσεις είναι οι υπέρ-εμβολιακοί άνθρωποι που λαμβάνουν κυρίως τις πληροφορίες τους μόνο από αυτές τις λογοκριμένες πηγές που χρηματοδοτούνται από εταιρικούς δισεκατομμυριούχους της Wall Street. , όπως ο Μπιλ Γκέιτς.

Το CDC Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), μια βάση δεδομένων που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παρακολουθεί τραυματισμούς και θανάτους που αναφέρθηκαν ότι προκαλούνται από εμβόλια, ανέφερε μόνο 36 θανάτους κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020 έως τις 31 Μαρτίου και σχεδόν το 50% αυτών βρέφη ηλικίας κάτω των 3 ετών. [Συνέχεια  ΕΔΩ ]