1 Απρ 2021

Πρω(κ)τόκολλα θανάτου για τα χιλιάδες κοιμισμένα νεκροζώντανα ...


"... Προβλέπουν χιλιάδες κρούσματα γιατί ξέρουν τι έρχεται με τα εμβόλια... Πρω(κ)τόκολλα θανάτου στα νοσοκομεία ... Στο Ισραήλ είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για μια φραντζόλα ψωμί γιατί δεν μπορούν να ψωνίσουν χωρίς το βραχιολάκι του εμβολιασμένου ... το ίδιο θέλουν να κάνουν  κι εδώ :


Αυτά και άλλα πολλά για σας ανεύθυνα ανθρωπίδια! Η αρχή έγινε με τη γαμωμάσκα σας ... Η μέση θα είναι τα γαμωτέστ που είστε έτοιμοι να δεχτείτε ... Το τέλος θα είναι ο άμεσος ή έμμεσος υποχρεωτικός εμβολιασμός. Μας αποστείρωσαν, ξαμόλησαν τις εμβολιασμένες υγειονομικές βόμβες ανάμεσά μας, που μεταδίδουν μεταλλαγμένους ιούς, και τώρα θέλουν τεστ για να δικαιολογήσουν τους θανάτους και την αρρώστια που έχουν ήδη ξεκινήσει με τα μπολιάσματά τους!

Για πιο σίγουρα αποτελέσματα ας ρίχνουμε και λίγο καρκίνο στον εγκέφαλο των παιδιών με την αποστειρωμένη γαμωμπατονέτα κάθε βδομάδα ... Και χιλιάδες κοιμισμένα νεκροζώντανα  ζόμπι περιμένουν το τεστ και τον εμβολιασμό τους πως και πως! Κατά τ' άλλα, να ξέρετε πως αν συνεχίσετε να δέχεστε τα πάντα, το μόνο Πάσχα που θα μας επιτρέψουν να γιορτάσουμε θα είναι μαζί με τον Άγιο Πέτρο ...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ... Ή ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΕΡΑΣ;

Οι π ο υ λ η μ έ ν ε ς στην ελίτ κυβερνήσεις μαριονετών πρέπει να γνωρίζουν ότι ό λ α όσα κάνουν για να τερματίσουν αυτόν τον πολιτισμό καθίστανται δύσκολα γι 'αυτούς, καθώς ό λ ο και π ε ρ ι σ σ ό τ ε ρ α ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α άνθρωποι αφυπνίζονται μπροστά σε μια ψευδή ιατρική επείγουσα κατάσταση και μια "πανδημία" που δεν έχει τ ί π ο τ α το π ρ α γ μ α τ ι κ ό και που το μόνο πράγμα που δημιούργησε ήταν η ψύχωση του φόβου και η οικονομική και ψυχολογική αστάθεια στην ανθρωπότητα.