30 Απρ 2021

Το Βατικανό επένδυε σε εταιρείες αμβλώσεων που παρήγαγαν χάπι που βοηθά στην έκτρωση, για δεκαετίες

Iταλικό πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε ότι το Βατικανό κατείχε μετοχές «αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ» σε ελβετικές φαρμακευτικές εταιρείες που παρήγαγαν το χάπι για την επίτευξη της έκτρωσης, σύμφωνα με την έρευνα.


ΡΩΜΗ, 29 Απριλίου 2021 (LifeSiteNews) - Το γραφείο διαχείρισης επενδύσεων και ακινήτων της Αγίας Έδρας (APSA) επένδυσε για 20 χρόνια σε φαρμακευτικές εταιρείες που παρήγαγαν το χάπι πρωινού.

Το Βατικανό έχει συγκλονιστεί τα τελευταία χρόνια από μια σειρά από οικονομικά σκάνδαλα (και όχι μόνο...) συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της συμμετοχής του στη χρηματοδότηση του «Rocketman», της φιλο-ομοφυλόφιλης βιογραφικής μουσικής ταινίας που βασίζεται στη ζωή του Sir Elton John, της ακατάστατης συμμετοχής του στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου και η κατάχρηση του "Peter's Pence".

Τα νέα της επένδυσης έρχονται ταυτόχρονα με τα νέα ότι ο Πάπας Φραγκίσκος, υπογράφει έναν νέο νόμο κατά της διαφθοράς για το Βατικανό που, μεταξύ άλλων, απαγορεύει στους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν φορολογικούς παραδείσους επενδύοντας σε εταιρείες που αντιβαίνουν στη "διδασκαλία της Εκκλησίας" ... Συνέχεια ΕΔΩ