30 Απρ 2021

Η αντεπίθεση: Η μέρα που η ανθρωπότητα ενώθηκε

Στις 20 Μαρτίου 2021, σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι ενώθηκαν ειρηνικά σε μια παγκόσμια διαδήλωση, για να αντιταχθούν στα δυσανάλογα κυβερνητικά μέτρα που απειλούν τα θεμέλια των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους. Αυτή η γιγάντια προσπάθεια παραποιήθηκε με αισχρό τρόπο και αγνοήθηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.


Το βίντεο αυτό είναι ένα απόσπασμα του ντοκιμαντέρ The Pushback : The day the world stood together, παραγωγής της Oracle Flims, σε συνεργασία με την CoviLeaks και ανεξάρτητους δημοσιογράφους σε πάνω από 40 χώρες, το οποίο αποτελεί μια αυθεντική καταγραφή του τι πραγματικά συνέβη στις 20 Μαρτίου, τι ακριβώς αντιμάχονται οι διαδηλωτές και γιατί τα μέσα ενημέρωσης κατέβαλαν τόση προσπάθεια για να αποκρύψουν την αλήθεια. ( Μετάφραση - υποτιτλισμός: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών )

Το πλήρες ντοκιμαντέρ (μπορείτε να το βρείτε και εδώ ) δείτε το  :



Πηγή
, το είδαμε εδώ




ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!


Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας !...Σκοπός μας και στόχος όλων ο έλεγχος / επικράτηση στην τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμοι).Ό, τ ι δ ή π ο τ ε συμβαίνει είναι βασικά και ουσιαστικά υ π α ι τ ι ό τ η τ ο ς της Τ ο π ι κ ή ς Αυτοδιοίκησης και ΟΧΙ της Κεντρικής Διοίκησης,την οποία,άν ήθελαν,οι κατά τόπους Δήμαρχοι θα αγνοούσαν νομίμως και παντελώς ...... ακόμα και περί έκδοσης χρήματος, σε καταστάσεις έκτακτων αναγκών ...... Ζητείστε εννόμως την Αλήθεια από τους εκλεγμένους από εσάς και άρα δικούς σας υπαλλήλους και διαχειριστείτε την!! ...