7 Απρ 2021

Η ομάδα Bill Gates και George Soros σχηματίζουν οργάνωση που έχει επιφορτιστεί με την αστυνόμευση της "παραπληροφόρησης"


Η αμερικανική (και παγκόσμια) ρυθμιστική τάξη δεν κοιμάται ποτέ και τώρα υποστηρίζει μια νέα οργάνωση για την αστυνομική καταπολέμηση της αποκαλούμενης, από αυτούς, "ελλιπούς πληροφόρισης" και "παραπληροφόρησης".

Ο Joseph Vasquez των NewsBusters ανέφερε ότι « η Επιτροπή Ινστιτούτου Aspen για την "πληροφόρηση" χρηματοδοτείται από τους συμπατριώτες του πολυεκατομμυριούχους ολιγάρχες, όπως ο Bill Gates και ο George Soros για την καταπολέμηση εσφαλμένης και ελλιπούς παραπληροφόρησης ».

Το ινστιτούτο Aspen συμπεριλαμβάνει την Katie Couric, μια έμπειρη φωνή των εταιρικών μέσων ενημέρωσης, ως συνεργάτη. Ο Vasquez παρατήρησε ότι «η Couric πρότεινε πρόσφατα κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον HBO, Host Bill Maher ότι « πρέπει να αποπρογραμματίσουμε τους οπαδούς του 'πρώην' προέδρου Donald Trump από την κουλτούρα την οποία τους μετέδωσε...»

Επιπλέον, η Επιτροπή βασίζεται στον Rash Robinson, τον CEO του Color of Change. Ο Σόρος στηρίζει οικονομικά το "Χρώμα της Αλλαγής", το οποίο είναι μια από τις πιο σημαντικές οργανώσεις που προγραμματίζεται να οδηγήσουν,με την ασκούμενη πίεση στην κοινωνία, στην ώθηση για να αφαιρεθούν τα αστυνομικά τμήματα σε εθνικό επίπεδο.

Ο διευθυντής του οργανισμού ασφαλείας στον κυβερνοχώρο Chris Krebs είναι ένας άλλος συμπρόεδρος του Ινστιτούτου Aspen. Για όσους έχουν βραχυπρόθεσμη μνήμη, ο Krebs ισχυρίστηκε ότι «η εκλογή του Μπάιντεν ήταν "η πιο ασφαλής στην ιστορία"» , ένα σχόλιο που δέχτηκε κριτική από  ανώτερο λειτουργό του Homeland Security.

Ο Vasquez υπογράμμισε πόσα χρήματα οι Γκέιτς και  Σόρος έχουν επενδύσει για την ενδυνάμωση αυτής της οργάνωσης: Το Foundation Bill & Melinda Gates και δύο περιλαμβανόμενοι οργανισμοί στο πλαίσιο του δικτύου της Open Cociety" (ανοικτής κοινωνίας ) του Soros - Το Ίδρυμα για την προώθηση της "ανοικτής κοινωνίας" (2.594.780 δολάρια) και το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας (445.000 δολαρίων) - κεφάλαια που έχουν αντληθεί από το Ινστιτούτο Aspen με τουλάχιστον $ 101.854.593 και $ 3.039.780 αντιστοίχως μεταξύ 2003 και 2020, σύμφωνα με τον κατάλογο ηλεκτρονικών δεδομένων του ιδρύματος.

Ο κατάλογος των μελών της Επιτροπής ήταν ενδιαφέρων, για τον οποίο ο Vasquez περιγράφει: «Ο κατάλογος μελών μέσα στην Επιτροπή ήταν εξίσου αποκαλυπτικός όσον αφορά τη φύση της μεροληψίας του. Ένα από τα "μέλη" δεν ήταν άλλος από τον απεσταλμένο φιλελεύθερο δούκα του Sussex Πρίγγηπα Harry.


Η συνιδρυτής του Ιδρύματος Quadrivium και Πρόεδρος Kathryn Murdoch, η ακτιβίστρια για την "κλιματική αλλαγή" ,σύζυγος του πρώην ιδιοκτήτη του Fox News και  συνάδελφός της ,Eco-ακτιβιστής , James Murdoch, καταγράφηκε επίσης ως μέλος ».

Το Quadrivium παρατίθεται ως χρηματοδότης πίσω από μια αριστερή οργάνωση που ονομάζεται Democracy Works (έργα δημοκρατίας...). Το ¨"έργο δημοκρατίας" χρησιμοποιήθηκε για τη διαμόρφωση του Facebook και του σχεδιασμού εκλογικής στρατηγικής του Google το 2020...

Ο πρώην Ρεπουμπλικανός, αντι-Trump Δημοκρατικός Σύμβουλος Will Hurd (R-TX) ήταν επίσης στον κατάλογο μελών της Επιτροπής.

Είναι σαφές ότι η άρχουσα τάξη θέλει να αποτρέψει την άνοδο ενός άλλου Donald Trump. Ένας τρόπος που θα το πράξουν είναι η αστυνόμευση της ελεύθερης έκφρασης και η απόκρυψη της αύξησης των ατόμων και των ιδρυμάτων που αμφισβητούν την καθιερωμένη αφήγηση του καθεστώτος. Για να αποφευχθεί η συνολική φιλελεύθερη ηγεμονία, η Αμερική (και ο πλανήτης) πρέπει πρώτα να οικοδομήσει ανταγωνιστικά ιδρύματα και να υποστηρίξει τα ταλαντούχα άτομα που μπορούν να αμφισβητήσουν τα μεγάλα σχέδια του ολιγαρχών. Διαφορετικά, μια αναποτελεσματική απάντηση θα εγγυηθεί μια πλήρη ενοποίηση του φιλελεύθερου καθεστώτος ...


Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/φωτό : Α.Τ.