7 Μαΐ 2022

Τα Ηνωμένα Έθνη υπογράφουν συμφωνία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ώστε να επιταχυνθεί η "ατζέντα 2030"

Θεωρία συνωμοσίας πριν μερικούς μήνες : Τα Ηνωμένα Έθνη υπογράφουν συμφωνία με το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, ώστε να επιταχυνθεί η "ατζέντα 2030":


Ουσιαστικά, μια κλίκα ολιγαρχων και μερικοί μη εκλεγμένοι θα λαμβάνουν αποφάσεις για δισεκατομμύρια ανθρώπους, αγνοώντας τοπικές παραμέτρους, κουλτούρες και τη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου ή και πληθυσμού.

Από τη στιγμή που εμείς οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν συμμετέχουμε στις αποφάσεις, θα συνεχίσουμε να AΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και να δηλώνουμε τις δικές μας αποφάσεις.

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον θα είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το πείραμα πειθαρχίας του κορο'ι'δο'ι'ού έδειξε ότι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της αμνησίας/βλακείας/αφασίας, είναι ικανοί οι εταιρικοί "ηγέτες" και μια χούφτα δισεκατομμυριούχων να καταφέρουν τα πάντα.

Το μέλλον θα είναι πόλεμοι, πανδημίες και lockdown, αν τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε ατζέντα που κάποια "think tank" και lobbyists ετοιμάζουν.

Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι "ευτυχισμένος"...

Στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτεται η επίσημη ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  (υποταγής) για δέκα χρόνια συνεχών πανδημιών, από το 2020 έως το 2030. Αυτό αποκαλύπτει η ιολόγος του Π.Ο.Υ., Marion Koopmans. Θα δείτε επίσης συγκλονιστικές αποδείξεις ότι η πρώτη πανδημία σχεδιάστηκε και ανακοινώθηκε ακριβώς πριν συμβεί.



Το έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν :
Γόνος των ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ από τη μάνα του ο Κλάους 🤡 :


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ