21 Μαΐ 2022

Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να ανακηρύξει την Παγκόσμια Κυβέρνηση Υγείας μετά από ε π ι μ ο ν ή των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα είδος παγκόσμιου πραξικοπήματος. Σταματήστε την κατάληψη της εξουσίας από τους γραφειοκράτες της υγείας

Ο Δόκτωρ Βέρνον Κόλμαν εδώ και 2 χρόνια προειδοποιεί. Ότι έχει πει, έχει πέσει μέσα. Διαλέξτε όποιο βίντεο του θέλετε. Το μόνο που ζητάει είναι ανοιχτό ντιμπέιτ με έναν από τους τηλεγιατρούς. Λοιδορείται και δυσφημείται όσο κανένας άλλος. Τον έχουν στη μπούκα γιατί λέει αλήθειες που πονάνε. Πάντα με στοιχεία και τεκμηριωμένα. Πραγματικά θησαυρός γνώσεων.

Το πιο πρόσφατο του βίντεο ΗΤΑΝ εδώ, με θέμα την επικείμενη συνθήκη του ΠΟΥ:


Τι έχει να πει για τη ξαφνική ηπατίτιδα στα παιδιά: https://brandnewtube.com/watch/the-truth-about-children-hepatitis-and-the-covid-jab_CpQrGIObaDeNo6x.html (ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ από τους εγκληματίες fact checkers) Όλα του τα βίντεο ΗΤΑΝ εδώ: https://brandnewtube.com/@DrVernonColeman μέχρις ότου "κατέβηκαν" ως δια μαγείας...

Μετά από παρότρυνση των ΗΠΑ, ο ΠΟΥ σχεδιάζει να ανακηρύξει μια παγκόσμια κυβέρνηση υγείας. Είναι ένα είδος παγκόσμιου πραξικοπήματος. Να σταματήσουν οι γραφειοκράτες υγείας να παίρνουν την εξουσία.

Nicolas A. Rimoldi

ΕΛΒΕΤΙΑ 13/05/2022

Στην πραγματικότητα, τα εθνικά συντάγματα θα έπρεπε να είχαν ανατραπεί μόνο σε δύο χρόνια με τη βοήθεια του συμφώνου της ΠΟΥ για την πανδημία. ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ!

Ο ΠΟΥ επιταχύνει μαζικά την κατάληψη της εξουσίας του. Το νομοθετικό σώμα του ΠΟΥ, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, που αποτελείται από τους υπουργούς Υγείας των 194 κρατών μελών του, θα αποφασίσει για τις νέες διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία έως τις 28 Μαΐου 2022.

Εάν η απλή πλειοψηφία των κρατών μελών δεν αντιταχθεί ενεργά σε αυτές τις αλλαγές, θα τεθούν σε ισχύ ως δεσμευτικό διεθνές δίκαιο τον Νοέμβριο του 2022.

Εξαιρετικά επικίνδυνο :


Με τη βοήθεια αυτών των νέων κατευθυντήριων γραμμών, ο ΠΟΥ αναλαμβάνει ουσιαστικά την κυβερνητική εξουσία στα κράτη μέλη του, εάν ο γενικός διευθυντής του κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία με δική του πρωτοβουλία.

Το πώς ορίζεται μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία και πώς θα καταπολεμηθεί θα αποφασιστεί στο μέλλον από τον ΠΟΥ και όχι από το εθνικό κράτος. Μια μέρα η γρίπη θα μπορούσε να είναι ακόμη και μια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία.

Εάν ο διευθυντής του ΠΟΥ εντόπιζε και κήρυττε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία στην Ευρώπη ή ακόμα και μόνο στην Ελβετία, οι αντίστοιχες κυβερνήσεις δεν θα μπορούσαν πλέον να αποτρέψουν απάνθρωπα μέτρα καταναγκασμού, όπως τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Ξένοι δήμιοι κυβερνούν πλέον την Ελβετία.

Αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα από τον ΠΟΥ θα ήταν το τέλος της ελβετικής λαϊκής κυριαρχίας. Ο Ελβετικός λαός δεν επιτρέπεται πλέον να έχει λόγο για την πολιτική που θέλει. Το θέλουμε αυτό;

Ένα μήνυμα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τον ΠΟΥ δείχνει ότι η Ελβετία υποστηρίζει τις νέες κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία. Ούτε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο ούτε το Κοινοβούλιο ενημέρωσαν το κοινό για την παραίτηση από την εθνική αυτονομία ούτε διεξήγαγαν δημόσια ομιλία σχετικά.

Γιατί όχι; Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο δεν έχει κατά νου την ευημερία του λαού; Επικρατεί σιωπή στα φύλλα του δάσους. Το σύμπλεγμα κρατικών μέσων ενημέρωσης προφανώς φοβάται την αντίσταση από το κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα.

Ο ΠΟΥ είναι κάθε άλλο παρά ένας δημοκρατικός θεσμός. Ελέγχεται από μεγάλες εταιρείες και ολιγάρχες. Το 90 τοις εκατό των κεφαλαίων τους προέρχεται από ιδιωτικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν κερδίσει πολλά δισεκατομμύρια χάρη στην Corona. Ο μεγαλύτερος ιδιωτικός χρηματοδότης σας, ο Μπιλ Γκέιτς, δήλωσε πρόσφατα ότι ο κοροϊδοϊός είναι σαν τη γρίπη... Όποιος το έλεγε αυτό μέχρι πρόσφατα εξοστρακίστηκε :

[Η ψευτο-πανδημία λοιπόν που οδήγησε σε μια σειρά από αυταρχικά μέτρα τα οποία κατέστρεψαν τους ανθρώπους και τις χώρες δεν ήταν τίποτα περισσότερο… από μια γρίπη, αυτό είπε ο Μπιλ Γκέιτς, δικαιώνοντας όλους αυτούς που ακόμη και ο ίδιος αποκαλούσε τα προηγούμενα χρόνια ως «ψεκασμένους». 

Την ίδια ώρα ωστόσο κατέστρεψαν όλους τους επιστήμονες που είχαν διαφορετική άποψη και όσους δημοσιογράφους έδιναν βήμα σε αυτές τις απόψεις, καθώς επέβαλλαν λογοκρισία & τερματισμούς σε λογαριασμούς, έκλεισαν ΜΜΕ και γενικώς προσπάθησαν με κάθε τρόπο με «φιμώσουν» τις διαφορετικές φωνές.

Δεν ήταν λίγοι οι επιστήμονες που μετά από τους πρώτους περίπου έξι μήνες -όταν και καταλάβαμε με τι έχουμε να κάνουμε- υποστήριζαν ότι αυτά τα μέτρα είναι καταστροφή. Αυτοί θεωρήθηκαν ερετικοί και τους κυνήγησαν νομικά.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι πρόκειται για μια στημένη ιστορία προκειμένου να ελέγξουν οικονομικά τον πλανήτη, τις χώρες και τους ανθρώπους και να τους μάθουν να συμπεριφέρονται σαν κοπάδι.

Ήταν μια «πρόβα δημοκρατικού ολοκληρωτισμού», δηλαδή με τη θέλησή σου και με την υπόδειξη από «εμάς» θα περιορίσεις τις ελευθερίες σου γιατί εάν δεν το κάνεις… θα πεθάνεις, όχι από «εμάς», αλλά από έναν ιό. Επέβαλλαν lockdown και πιστοποιητικά εμβολιασμού, μέσω των οποίων έλεγχαν κάθε κίνησή σου και τα οποία η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται ότι θα φύγουν από τη ζωή μας.]

Κατά τη διάρκεια του κοροϊδοϊού, ο ΠΟΥ απέδειξε ότι δεν πίστευε στη σοβαρή επιστήμη. Έκαναν λοιπόν το εντελώς άχρηστο τεστ PCR το χρυσό πρότυπο για την καταγραφή αδιευκρίνιστων αριθμών υποθέσεων, που ως γνωστόν χρησιμοποιήθηκαν για να νομιμοποιήσουν την αντισυνταγματική πολιτική. Θυμόμαστε την ομολογία του ομοσπονδιακού συμβούλου Cassis στο SRF «Arena» της 7ης Ιανουαρίου 2022: «Κάποιος που πεθαίνει σε τροχαίο ατύχημα και είναι θετικός στον κορωνοϊό είναι νεκρός από κορωνοϊό».

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο εκτελεί μόνο τις εντολές του ΠΟΥ.

Εμείς οι πολίτες θα υποβαλλόμασταν στην αυθαιρεσία ενός αντιδημοκρατικού φορέα. Με βάση τις νέες κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία, μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις με το Σύμφωνο Πανδημίας του ΠΟΥ το 2024, στο οποίο τα κράτη μέλη δεν μπορούν πλέον να αντιταχθούν.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο έχει καθήκον να υπερασπιστεί την ελβετική λαϊκή κυριαρχία με κάθε μέσο. Αν τελικά συμφωνούσε με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ, που θα εκχωρούσαν την εθνική κυριαρχία στον ΠΟΥ, ο λαός θα έπρεπε να ξεσηκωθεί και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. [πηγή]

Όπως όλα δείχνουν όταν έφτασαν σε ένα σημείο που ήθελαν και έλεγχαν απόλυτα τις καταστάσεις και είχαν εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να περιορίζονται, όχι μόνο λόγω των απαγορεύσεων αλλά γιατί το αποδέχθηκαν και οι ίδιοι, αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στο πείραμα. Ο λόγος βέβαια που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο πείραμα δεν ήταν γιατί πλέον θα είμαστε ελεύθεροι, αλλά γιατί το συγκεκριμένο αφήγημα… δεν τραβούσε άλλο και έπρεπε να βρουν ένα νέο, το οποίο μάλιστα το είχαν έτοιμο!

- Έλα... Τη βρήκαμε την επόμενη 'πανδημία';
- Κάτσε περίμενε. Κάτι βλέπω..στον ορίζοντα..

Γυρισμένο το Μάρτιο του 2021! Γιατί "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"... [πηγή] :


Με ένα και μόνο "κρούσμα" μαιμουδοβλογιάς στη Βοστώνη, οι Αμερικανοί παρήγγειλαν καλού κακού 13 εκατομμύρια (13.000.000) δόσεις, οι οποίες θα παραδοθούν  πλήρως μέσα στο 2024 και το 2025...  [πηγή] :


Εν τω μεταξύ η ρητορική παραμένει η ίδια... "Μία μικρή μειονότητα παραπληροφορεί", μας λέει ο εγκληματίας πολέμου, διορισμένος και χωρίς καν πτυχίο Ιατρικής, Τέντρος Αντάνομ:


Με υλικό από 1 , 2 , 3

👀👇

ΦΩΝΑΖΑΜΕ
, με στοιχεία που κατατέθηκαν ΚΑΙ στην τοπική εισαγγελία, από τον Σεπτέμβρη του 2021 :

ΜΕ ΤΙΜΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΝΑΙ ! Κάνατε ΟΛΟΙ σας λάθος!


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ