15 Μαΐ 2022

Αυτή είναι η αλήθεια...

Η Ρωσία του Πούτιν θα κατεβεί μέχρι εκεί που θα την στείλουν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ


Η Αμερική και το ΝΑΤΟ που ξύνονται, να μάθουμε ποια είναι η "γκλίτσα" και ποιος ο τσομπάνης.

Αμερική -ΝΑΤΟ -Ρωσία-Γερμανία -Σκανδιναβικές χώρες, Ηνωμένο Βασίλειο-Γαλλία-Ελλάδα -Τουρκία. Όλοι οι "ηγέτες" όλων των χωρών, έχουν προδώσει τους λαούς τους.

Εν κατακλείδι, είναι ένα game of thrones με έτοιμο τον "νικητή" τους με συμφωνία όλων που σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνει τους λαούς. Είναι ένα στημένο παιχνίδι για να "βγει" μέσα από αυτό ο "νικητής". Ήδη τον γνωρίζουν. (Γερμανία -Σιωνιστές). Οι λαοί είναι στην απ' έξω και στην ΙΔΙΑ μοίρα ΟΛΟΙ τους.

Ασχολείστε ακόμα με όσα πασάρουν για την κατανάλωση και απόκρυψη των σκοπών τους. Όσο ασχολείστε με "μαντεψιές" και εξέλιξη της "μάχης" φεύγει η ουσία. Κοιτάτε με τα μάτια και όχι με το μυαλό.

Θα υπάρξουν στρατοδικεία και τιμωρία και κρεμάλες. Αρκεί να πιστεύεις στους νόμους της ζωής, στον θεό και στο σχέδιο Του.

Η Ρωσία δεν είναι "κακή" ούτε θα φτάσει στα Ιεροσόλυμα. Στη στέπα της θα μείνει απομονωμένη και παγωμένη. Αυτό της το "χάρισε" ο "ηγέτης" της ο " τρομερός" Πούτιν, το οικόσιτο των Σιωνιστών. Ούτε να φταρνιστεί εάν δεν πάρει την άδεια τους... Δεν θα την λέει κανείς κακή. Άτυχη θα την λέει. Ούτε την Ουκρανία. Απλά είχαν την ατυχία να επιλεγούν για τον σχεδιασμό που τους εξυπηρετούσε . Και ούτε θα φθάσει πουθενά. Σε χειρότερη κατάσταση από πριν είναι. Θύματα, όπως όλοι. "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" Είναι κλασική συνταγή συγκεκριμένης παιδείας.

Αυτό ακολουθούν. Αυτό είναι εκείνο που πρέπει να δούμε σαν την υπέρτατη αθλιότητα τους. Κανένας ενδοιασμός, κανένα φρένο καμιά αναστολή στα εγκλήματα που διαπράττουν μπροστά στα βλέμματα όλων των ανθρώπων και με τόσο θράσος. Όμως, ποιών ανθρώπων; Αυτών που πίστεψαν πώς ό,τι βλέπουν σαν εικόνα είναι η πραγματικότητα; Δεν έχουν κανένα λόγο να μην δείξουν την εικονική πραγματικότητα, καθώς βλέπουν ότι πείθουν. Πείθουν και βλέπουν κάποιους να πιστεύουν πώς ο Πούτιν "δεν σταματά πουθενά" -ενώ μόλις του σφυρίξουν λήξη έληξε.


Πείθουν όταν διαδίδουν πώς έρχεται πυρηνικός πόλεμος. Γιατί κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι μόνο κάποιος ανόητος θα πατούσε τέτοιο κουμπί και θα έφτανε σε αυτά τα άκρα. Και ο νικητής ακόμα θα ήταν πεθαμένος
, καθώς λίγο πριν ξεψυχήσει ο χαμένος θα πατούσε το κουμπί και θα ήταν όλοι στην ίδια μοίρα. Μιλάμε για άπληστους και όχι για βλάκες.

Πείθουν όταν ακόμα κανείς δεν έχει αναρωτηθεί, τι σχέση μπορεί να έχει η Ρωσία με την ακρίβεια, και την έλλειψη τροφίμων; Η Ρωσία τάιζε όλον τον πλανήτη; Η Ρωσία έδινε το καύσιμο στον πλανήτη; Η Μ. Ανατολή τι ρόλο είχε στον σχεδιασμό; Πολλά πράγμα δεν γνωρίζουν, και όποιος δεν γνωρίζει δεν βγάζει και ασφαλή συμπεράσματα. ...Η σιωπή είναι χρυσός, ειδικά στο βαθύ σκοτάδι με τόσα τσακάλια να ουρλιάζουν μέσα στο χάραμα...

Χαράζει όμως και αυτό δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς.

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

Αυτή την 'αλήθεια' ασπαζόμαστε και ΜΑΚΑΡΙ να βγούμε ψεύτες...


📌 Υπάρχουν μόνο δύο ειδών κάστες. Πολιτικοί και Πολίτες. Κυβερνώντες και Υπήκοοι. Ο εχθρός είναι Κ Ο Ι Ν Ο Σ. Όταν πολεμάμε ο ένας τον άλλο αυτοί γίνονται δυνατότεροι.