16 Μαΐ 2022

Οι πολίτες έχουν ευθύνες για την κόλαση στην οποία έχει μπει η πατρίδα μας

Zητάει τώρα την ψήφο των «αριστερών», για να κάνει τη σταλινική «φιέστα» στο ανακαινισμένο —με κρατικά χρήματα— ιδιόκτητο «φτωχικό» στην Πλατεία Κουμουνδούρου!!! Ο διορισμένος «μούτσος» τής Μέρκελ θέλει να γίνει αυτοδύναμος «καπετάνιος» τού ΣΥΡΙΖΑ.


Έτσι είναι …Θέλει λαϊκή υποστήριξη ο προδότης τής Μακεδονίας …Η αναξιοκρατία θέλει κοινωνική υποστήριξη για να διαιωνιστεί …Οι φαύλοι και οι άχρηστοι θέλουν χειροκροτητές, για να εξασφαλίσουν το «άλλοθι» της καταστροφικής τους παρουσίας …Θέλουν τζάμπα «συνενόχους» οι προδότες. Περί αυτού πρόκειται …Ανακαίνιση κάνει το πολιτικό σύστημα που πρόδωσε τον Ελληνισμό και την πατρίδα. ΟΛΑ τα γνωστά κόμματα θα κάνουν το ίδιο. Οι ανακαινίσεις έχουν "αυξημένες" απαιτήσεις :


Το ανακαινισμένο «μαγαζί» έχει ανάγκη από «πελάτες», για να φαίνεται «λαμπερός» ο ιδιοκτήτης του …κι αυτοί πρέπει ν’ αναζητηθούν ανάμεσα στα ΚΟΡΟΪΔΑ !!!...

…ΚΟΡΟΪΔΑ, που θα τρέξουν με την ψήφο τους να νομιμοποιήσουν τους «εκλεκτούς» των «διευθυντηρίων» …ΚΟΡΟΪΔΑ, που με τη συμμετοχή τους σε μια άνευ ουσίας «δημοκρατική» διαδικασία θα δώσουν δημοκρατική «εικόνα» σε φασιστικές πρακτικές. Το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ, ακολούθησε η ΝΔ και τώρα κι ο ΣΥΡΙΖΑ …Ακριβώς με τη σειρά που υπέγραψαν τα Μνημόνια …



100,000 τέτοια ΚΟΡΟΪΔΑ τού χρειάζονται —στον πλούσιο πλέον Τσίπρα—, για να κερδίσει το προσωπικό του «στοίχημα» …ή έτσι του είπαν από την Πρεσβεία ότι πρέπει να κάνει. Ποια Πρεσβεία; Η γνωστή Πρεσβεία …Μία είναι η Πρεσβεία !!!

Ποιος να το φανταζόταν ότι ο αγράμματος αλητάμπουρας των Αμπελοκήπων θα ζούσε τέτοια μεγαλεία !!!

Πρέπει να ντρέπεται όποιος πολίτης —ανεξαρτήτως κόμματος— συμμετέχει σε τέτοιες «νομιμοποιητικές» διαδικασίες, οι οποίες «ξεπλένουν» πρόσωπα και προδοσίες !!! Πρέπει να ντρέπεται όποιος πολίτης «ξοδεύει» το ιερό δικαίωμα της ψήφου του, συμμετέχοντας σε παραδημοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες νομιμοποιούν επιλογές ξένων κι άγνωστων «διευθυντηρίων» !!! Πρέπει να ντρέπεται όποιος πολίτης πηγαίνει να ψηφίσει τον «άχαστο» χωρίς αντίπαλο Τσίπρα …για να εξυπηρετήσει τους δανειστές !!!

Οι πολίτες έχουν ευθύνες για την κόλαση στην οποία έχει μπει η πατρίδα μας κι αυτό η ιστορία θα το «καταγράψει» κάποτε …

Παναγιώτης Τραϊανού (απόσπασμα - κεφαλίδα/φώτο : Α.Τ.)


Η αποχή δεν μπορεί να είναι ΛΑΘΟΣ.

Η αποχή αποτελεί δικαίωμα των πολιτών, προκειμένου να σταματήσει το "τρένο", για να επανεξεταστούν όλα τα δεδομένα που αφορούν τόσο το ίδιο όσο και τον προορισμό του. 

Απλά η αποχή δεν προσφέρει άμεσο κέρδος σ' αυτόν που την κάνει. Έτσι κι αλλιώς όμως αυτό δεν είναι κάτι το άγνωστο. Όπως είναι σχεδιασμένο το πολιτικό μας σύστημα, οι "ισχυροί" θα κάνουν τη δουλειά τους, είτε συμμετέχει ο λαός είτε όχι …Είτε ψηφίσουν μέσα από φασιστικές "μονοδρομήσεις" εκατομμύρια πολιτών είτε μερικές εκατοντάδες στελέχη, τα αποτελέσματα των εκλογών δεν αλλάζουν. Τριακόσια άτομα ν' απομείνουν να ψηφίσουν, τα κόμματα θα πάρουν τα "ποσοστά" τους. Μόνον οι βουλευτές να ψηφιστούν μεταξύ τους, η δημιουργική "λογιστική" του φασισμού θα τους δώσει την εξουσία.

Όμως, το πρόβλημα για το σύστημα είναι άλλο. 

Το πρόβλημα είναι ότι η δημιουργική "λογιστική" δεν φτάνει, όταν η "αριθμητική" δεν βγάζει τους σωστούς αριθμούς. Η αποχή μπορεί να μην αλλάζει σε τίποτε τα ποσοστά του φασισμού, αλλά του στερεί τη "βιτρίνα" της νομιμοποίησης …Του στερεί την άμυνα …Του στερεί τη δυνατότητα να εμφανίζει τον φασιστικό σχεδιασμό του σαν δημοκρατική λειτουργία …Του στερεί τη δυνατότητα να εμφανίζει τους φασίστες σαν ηγέτες μεγάλων μερίδων του λαού …Του στερεί τη δυνατότητα να εμφανίζει αυτούς τους φασίστες σαν επιλογές μεγάλων μερίδων του λαού

Αυτή είναι η άμυνά τους και γι' αυτόν τον λόγο "αγαπάνε" τη "δημοκρατία" την οποία σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να μισούν.

Όμως, όταν η αποχή γίνεται κυρίαρχη, καταρρέει η άμυνά τους.  [π]