24 Μαΐ 2022

Εισβολή ενεργειακής-τεχνολογικής φύσεως στοχεύει την πατρίδα μας

Ένα κατάπτυστο σχέδιο αφανισμού μιας παρθένου και αρχαιότατης περιοχής.

Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι Σας στέλνω αυτό το βιντέακι προς ενημέρωση και προς διάδοση κατόπιν εγκρίσεως σας. Πρόκειται για ένα κατάπτυστο σχέδιο αφανισμού μιας παρθένου και αρχαιοτάτης περιοχής. Είναι η περιοχή των Μυρμιδόνων και του Αχιλλέα.


Μία νέου τύπου εισβολή ενεργειακής-τεχνολογικής φύσεως στοχεύει την πατρίδα μας εδώ και καιρό όπως γνωρίζετε. Δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά με την περσική η οθωμανική. Νιώθω έντονη την υποχρέωση να προβάλλω αντίσταση με οποιοδήποτε τρόπο γνωρίζω η μπορώ.  Μία γαλλική εταιρεία έχει αναλάβει αυτήν την καταστροφή. Το όπλο που διαθέτει είναι η άγνοια των Ελλήνων γι αυτό πρέπει να γνωστοποιηθεί.

Σίγουρα, τα μέτωπα είναι πολλά , οι δυνατότητες μας λίγες, και η αδιαφορία τεράστια. Όμως αυτά συνιστούν μόνο μία πρόκληση για τον ελληνόψυχο άνθρωπο.

SAVE AGNANDI (ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΑΝΤΗ) : Αυτό το video δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει τόσο τους Κρατικούς Φορείς όσο και τους πολίτες, σχετικά με την ανεξέλεγκτη οικολογική καταστροφή που υφίστανται περιοχές παρθένας φύσης και άγριας ζωής, όπως αυτή της Άγναντης, σε όλη την Ελλάδα, από Φωτοβολταϊκά Πάρκα χιλιάδων στρεμμάτων.

Πηγή - Διαμόρφωση/κεφαλίδα : Α.Τ.