12 Μαΐ 2022

Προειδοποιήσεις για ακόμα περισσότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Εργοστάσια τροφίμων καίγονται, ζώα θανατώνονται με το πρόσχημα ασθενειών. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση... Συνέχεια εδώ : 5 σημάδια ότι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ μια επισιτιστική κρίση και εδώ : Ζώντας σε καιρούς που καθορίζουν την εποχή: Τρόφιμα, Γεωργία και Νέα Παγκόσμια Τάξη


Στην Αμερική φέτος υπάρχει έλλειψη σε γάλα σκόνη. Ένα εργοστάσιο μάλιστα που παρήγαγε μεγάλες ποσότητες έκλεισε οικιοθελώς (;) κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Κατά σύμπτωση ο Γκέιτς έχει επενδύσει στο 'έξυπνο' γάλα BIOMILQ, που υποτίθεται είναι πιο εύκολο στη κατάποση από τη σκόνη και προφέρει ότι και το μητρικό γάλα.. Πηγή για την έλλειψη: Εδώ - Πηγή για την 'επένδυση' του Γκέιτς: Εδώ  Συνέχεια εδώ : Πας κόντρα; Δεν έχει φαγητό!


Γερμανική, άρρωστη πραγματικά, διαφήμιση στοχευμένη στους ηλικιωμένους. Προετοιμάζει για κρύο το χειμώνα και φτώχεια από την "ενεργειακή κρίση" (τους)...:


Δεν ξεχνάμε τι έχουνε κάνει οι άρχοντες της παραπληροφόρησης και στυγνοί δολοφόνοι :

Το μέλλον θα είναι πόλεμοι, πανδημίες και lockdown, αν τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε ατζέντα που κάποια "think tank" και lobbyists ετοιμάζουν.

Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι "ευτυχισμένος"...

👉 Υπάρχουν μόνο δύο ειδών κάστες. Πολιτικοί και Πολίτες. Κυβερνώντες και Υπήκοοι. Ο εχθρός είναι Κ Ο Ι Ν Ο Σ. Όταν πολεμάμε ο ένας τον άλλο αυτοί γίνονται δυνατότεροι.


Με υλικό από εδώ. Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.