3 Μαΐ 2022

Η Mοντέρνα ετοιμάζεται να διαπράξει βρεφοκτονία. Μην πείτε πως δεν σας προειδοποίησε κανείς.

Η Mοντέρνα έρχεται επίσημα για νήπια και βρέφη κάτω των πέντε ετών. Η εταιρεία υπέβαλε επίσημο αίτημα στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ισχυριζόμενη ότι το εμβόλιο είναι 51% αποτελεσματικό στα νήπια κάτω των δύο ετών και 37% αποτελεσματικό στην ηλικία των δύο έως πέντε ετών. Αντί για τις συνήθεις δύο δόσεις των 100 μικρογραμμαρίων, τα μικρότερα παιδιά του πληθυσμού θα λάβουν δύο δόσεις των 25 μικρογραμμαρίων.

"Νομίζω ότι είναι πιθανό ότι με την πάροδο του χρόνου θα χρειαστούν επιπλέον δόσεις. Αλλά εργαζόμαστε πάνω σε αυτό", δήλωσε ο επικεφαλής ιατρός της Moderna, δρ Πολ Μπέρτον.

Θα συνεχίσουν να επιβάλλουν τα εμβόλια σε όλους τους ανθρώπους του πληθυσμού. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης ενός φαρμάκου που αλλάζει τα γονίδια σε ένα μωρό, αλλά η Μεγάλη Φαρμακευτική είναι πρόθυμη να ρισκάρει ζωές για τα κέρδη και η κυβέρνηση θα ρισκάρει ζωές για να διατηρήσει τον έλεγχο ενός φοβισμένου και απληροφόρητου πληθυσμού.

Υπάρχουν αναφορές για μωρά που πέθαναν από μητρικό γάλα μολυσμένο με το εμβόλιο.

Θα ακούσετε μερικούς έξυπνους να διαδίδουν επικίνδυνες θεωρίες του στυλ "...αφού τα μικρά παιδιά δεν έχουν κάνει εμβόλιο πως τότε παρουσιάζουν ηπατίτιδα;" - η απάντηση είναι απλή: Έκαναν οι μητέρες τους και μεταδίδεται με το θηλασμό...


Αμέτρητοι κορυφαίοι γιατροί έχουν προειδοποιήσει κατά του εμβολιασμού των παιδιών γενικά. Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει παραδεχθεί ότι οι υγιείς έφηβοι δεν χρειάζονται ενισχυτικά εμβόλια, παρά το γεγονός ότι η Πφάιζερ κατέθεσε αίτημα να εγκριθεί το δικό της για τα παιδιά ηλικίας πέντε έως δώδεκα ετών. Η Πφάιζερ, για να μην μείνει πίσω, δήλωσε ότι θα έχει εμβόλιο για τα μωρά μέχρι το καλοκαίρι.

Δεδομένου ότι οι γονείς είναι απρόθυμοι να καταστρέψουν την ανάπτυξη του παιδιού τους, οι εξουσίες θα συνεχίσουν να επιβάλλουν εντολές. Θα πιέσουν για καθολικά διαβατήρια που θα καταγράφουν τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων, πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας. Θέλουν να κάνουμε επανειλημμένες ενέσεις από τη γέννηση μέχρι το θάνατο για έναν ιό που ακόμη και ο Dr. Death-Fauci δεν αποκαλεί πλέον "πανδημία".

⚠️ Δρ. Ρίτσαρντ Φλέμινγκ. Είναι αδιανόητο και τρελό να εμβολιάσετε τα παιδιά σας. "Τα παιδιά επιβίωσαν 28 μήνες, αυτόν το 'θανατηφόρο' ιό. Γιατί να πειραματιστείτε τώρα; Γιατί να τα θέσετε σε κίνδυνο χωρίς λόγο;"


⚠️ Την επόμενη φορά για να πάμε καλύτερα πρέπει να δημιουργήσουμε και άλλων ειδών 'εμβόλια'. Πέρα από την πειραματική ένεση, ο Μπιλ προτείνει να τα εισπνέουμε ή να τα κολλάμε με αυτοκολλητάκι. Δείτε εδώ δύο βίντεο που επιβεβαιώνουν αυτές τις προθέσεις ένα από Αυστραλία και ένα με ελληνικούς υπότιτλους από Αμερική εδώ


⚠️ Σπύρος Πανταζάτος. Επιστημών του Πανεπιστημίου Κολούμπια των ΗΠΑ. Με εξειδίκευση σε Βιοϊατρικά δεδομένα και εγκεφαλογράφηματα. Eξηγεί πως παίζετε Ρώσικη ρουλέτα με τη ζωή σας. Όσο πιο πολλές οι δόσεις τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να τη πατήσετε. Υπολογίζει του θάνατους από εμβόλια στις 150-180 χιλιάδες σε μισό μόλις χρόνο... (Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ) Πατήστε το άσπρο βελάκι:


⚠️ Η μπανανία που ζούμε, η Γαλάζια Αφρικανική χώρα της Ευρώπης, η μοναδική χώρα που το κράτος δεν δημοσιεύει τους επιπλέον θανάτους. Θα το κάνουμε εμείς λοιπόν. 25+ χιλιάδες πέρα από του κανονικούς θάνατους στην Ελλάδα λοιπόν, ΟΧΙ την εποχή της 'πανδημίας' αλλά το διάστημα των πειραματικών εμβολιασμών με προσωρινή άδεια. Γενοκτονία κανονική...


⚠️ Σε 11 από 13 ασθενείς προς εγχείρηση βρέθηκαν μικροπλαστικά μέσα στο αίμα και βαθιά μέσα στους πνεύμονες!!! Δήθεν η εφημερίδα Γκάρντιαν τα ρίχνει στα πλαστικά μπουκάλια και πλαστικά περιτυλίγματα.


Πάντα υπήρχαν τα πλαστικά γιατί δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ αυτό το φαινόμενο; Απλούστατα γιατί το πολυπροπυλένιο είναι βασικό υλικό από το οποίο φτιάχνονται οι μάσκες. Πηγή

Άραγε, όλοι εσείς που μέχρι τώρα σκανάρετε τα "πάσα", κάνατε ελέγχους ταυτοτήτων και διώχνατε από καφέ, μπάρ, εστιατόρια, μουσεία, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, δημόσιες υπηρεσίες, πλοία κλπ τους "λεπρούς", που ουρλιάζατε "μάσκα,μάσκα!", πώς νιώθετε σήμερα που ο ιός είπε να κάνει και αυτός τα μπανάκια του;

Νιώσατε ήρωες το διάστημα αυτό; Το κάνατε επειδή "λάβατε διαταγή"; Το κάνατε από συμπαράσταση στον "κοινό αγώνα ενάντια στον αόρατο εχθρό";

Συνεισφέρατε με το τρόπο σας, με τις καθημερινές πράξεις και συμπεριφορές σας στη κοινωνική περιθωριοποίηση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Αποκλείσατε από τη κοινωνική ζωή, τις μετακινήσεις,τη καθημερινότητα, συγγενείς, φίλους, γείτονες. Όλοι υγιέστατοι.

Και τελικά, ποιο το όφελος;

Τα "στατιστικά" που συλλέξατε πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δεν τα κοίταξε κανείς. Όλο αυτό που κάνατε και που το "συνηθίσαμε", δεν επέφερε το παραμικρό αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της "πανδημίας" (που κανείς δεν φαίνεται να θέλει να τη λήξει).

Θα μπορούσατε τουλάχιστον να κρατήσετε λίγο από την αξιοπρέπεια σας και να αρνηθείτε. Δεν είναι η δουλειά σας να κάνετε τους ελεγκτές ή τους αστυνομικούς.

Δεν θα σας κατηγορήσουμε για τίποτα. Η ανθρώπινη συμπεριφορά ελέγχεται κυρίως από το αίσθημα του φόβου. Απλά η τυφλή σας υπακοή οδήγησε στον αποκλεισμό εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών σας. Και δεν μιλάμε εδώ πέρα για 10-20 "ψέκες".

Ξέρετε, πολλά ξεκίνησαν από ένα "έκανα απλά τη δουλειά μου". Αυτό όμως ίσως να κόστισε τη δουλειά των "άλλων".

Να σας δω από Σεπτέμβρη όμως πάλι τι θα κάνετε. Θα γίνετε πάλι οι QRδιστες, θα την δείτε και πάλι σεριφηδες; Γιατί πλέον δεν γίνεται να πείτε "μα δεν ήξερα"...

Σκεφτείτε το λίγο...

Πηγές : 1 , 2 , 3