31 Ιαν 2023

Ο μυστικός ρόλος του Σιωνισμού


Ο μυστικός ρόλος του Σιωνισμού στην Κίνα του Μάο


Η κομμουνιστική Κίνα δημιουργήθηκε από τους Ρότσιλντ και τους πράκτορές τους.


Την 1η Οκτωβρίου 1949, ο Μάο Τσε Τσουνγκ κήρυξε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην πλατεία Τιέν-αν-μεν του Πεκίνου. Χρηματοδοτήθηκε από το κομμουνιστικό κόμμα που δημιούργησαν οι Ρότσιλντ στη Ρωσία και επίσης από τους ακόλουθους πράκτορες των Ρότσιλντ: Τον Israel Epstein (20 April 1915 – 26 May 2005), γιο "Σιωνιστή" Μπολσεβίκου που φυλακίστηκε από τον Τσάρο στη Ρωσία επειδή προσπάθησε να ζυμώσει την επανάσταση, και τον Virginius Frank Coe (1907 – June 2, 1980), ηγετικό στέλεχος του ΔΝΤ που ανήκε στους Ρότσιλντ.

Ο Israel Epstein (20 April 1915 – 26 May 2005) γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1915 στη Βαρσοβία από Εβραίους γονείς, ενώ εκείνη την εποχή η Βαρσοβία βρισκόταν υπό τον έλεγχο της αυτοκρατορικής Ρωσίας (σημερινή πρωτεύουσα της Πολωνίας). Ο πατέρας του είχε φυλακιστεί από τις αρχές της τσαρικής Ρωσίας επειδή ηγήθηκε εργατικής εξέγερσης και η μητέρα του είχε εξοριστεί στη Σιβηρία. Ο πατέρας του Επστάιν στάλθηκε από την εταιρεία του στην Ιαπωνία μετά το ξέσπασμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου- όταν ο γερμανικός στρατός πλησίασε τη Βαρσοβία, η μητέρα του και ο Επστάιν διέφυγαν και τον συνάντησαν στην Ασία. Με την οικογένειά του να βιώνει αντιεβραϊκά αισθήματα σε διάφορα μέρη, το 1917, ο Epstein ήρθε στην Κίνα με τους γονείς του σε ηλικία δύο ετών και εγκαταστάθηκαν στο Tianjin (πρώην Tientsin) το 1920. Ο Επστάιν μεγάλωσε εκεί.

O Virginius Frank Coe (1907 – June 2, 1980) από το 1928 έως το 1930 ήταν μέλος του προσωπικού του Ινστιτούτου Νομικής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, ενώ επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο ως βοηθός ερευνητής και για να γράψει τη διατριβή του από το 1930 έως το 1933. Από το 1933 έως το 1934, ήταν μέλος του προσωπικού του Ινστιτούτου Brookings. Το καλοκαίρι του 1934 ήταν σύμβουλος στο γραφείο του Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών- το καλοκαίρι του 1936 και την άνοιξη-καλοκαίρι του 1939 ήταν και πάλι σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομικών. Από το φθινόπωρο του 1934 έως την άνοιξη του 1939, δίδαξε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, παραμένοντας μέλος του προσωπικού του με άδεια για αρκετά χρόνια στη συνέχεια (στην κατάθεσή του, ο Coe αναφέρει "4, 5 ή 6 χρόνια"). Από το 1939 εργάστηκε ως σύμβουλος του Paul McNutt, τότε επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, και το 1940 ως βοηθός του Leon Henderson στο Γραφείο Διοίκησης Τιμών (τότε γνωστό ως Εθνικό Συμβούλιο Άμυνας).

Στα τέλη του 1940, επέστρεψε στο Υπουργείο Οικονομικών ως βοηθός διευθυντή νομισματικής έρευνας, όπου παρέμεινε για περίπου ένα έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν ειδικός βοηθός του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αγγλία. Το 1942 έγινε εκτελεστικός γραμματέας της Μεικτής Επιτροπής Πολεμικής Παραγωγής των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά και βοηθός του εκτελεστικού διευθυντή του Συμβουλίου Οικονομικού Πολέμου (που αργότερα μετονομάστηκε σε Foreign Economic Administration). Στα τέλη του 1944/αρχές του 1945, ο Coe διορίστηκε Διευθυντής του Τμήματος Νομισματικών Ερευνών στο Υπουργείο Οικονομικών, υπηρέτησε ως τεχνικός γραμματέας στη Νομισματική και Χρηματοοικονομική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στο Bretton Woods του New Hampshire το 1944, αποδέχτηκε μια θέση ως Γραμματέας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το 1946.

Ο Coe παραιτήθηκε από το Ταμείο τον Δεκέμβριο του 1952, μετά από δημόσιες εκκλήσεις του Κογκρέσου για την απομάκρυνσή του

Οι Σιωνιστές βρίσκονταν πίσω από την άνοδο στην εξουσία του Μάο Τσε Τουνγκ, του κομμουνιστή δικτάτορα της Κίνας, ο οποίος βασάνισε και δολοφόνησε δεκάδες εκατομμύρια Κινέζους κατά τη διάρκεια της βάναυσης προεδρίας του.


Ο Sidney Shapiro, ένας Αμερικανός σιωνιστής, ήταν επικεφαλής του οργάνου προπαγάνδας της Κίνας ενώ ο Israel Epstein, ήταν υπουργός πιστώσεων (Οικονομικών) του Μάο...Ο Σαπίρο γεννήθηκε στο Μπρούκλιν στις 23 Δεκεμβρίου 1915 και ήταν εβραϊκής καταγωγής Ασκενάζι. Ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου St. John's της Νέας Υόρκης.

Ο Σαπίρο είχε την υπηκοότητα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας από το 1963 έως το τέλος της ζωής του. Το 1983, διορίστηκε μέλος του Κινεζικού Λαϊκού Πολιτικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου (CPPCC), το οποίο "φαινομενικά παρέχει" ένα φόρουμ για τη συμβολή μη κομμουνιστικών πολιτικών οργανώσεων.

Ο Σαπίρο εκπαιδεύτηκε ως δικηγόρος και ενοχλήθηκε από τις αντιληπτές ανισότητες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1941 κατατάχθηκε στον αμερικανικό στρατό. Έκανε αίτηση για σχολείο γαλλικής γλώσσας, αλλά αντ' αυτού "στάλθηκε" σε σχολείο κινεζικής γλώσσας στο Σαν Φρανσίσκο. Το ενδιαφέρον του για την Κίνα τον οδήγησε το 1947 σε ταξίδι στη Σαγκάη, όπου γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, μια ηθοποιό η οποία ήταν υποστηρικτής του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, "εν μέρει" μέσω της επιρροής της, ο Σαπίρο έγινε κι αυτός υποστηρικτής. Εγκαταστάθηκε στην Κίνα και παρέμεινε εκεί μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές το 1949.

Για σχεδόν 50 χρόνια, απασχολήθηκε από τον κρατικό ξενόγλωσσο Τύπο (FLP) ως μεταφραστής έργων κινεζικής λογοτεχνίας. Ο Σαπίρο ήταν επίσης ηθοποιός σε πολλές κινεζικές ταινίες, με αποτέλεσμα να τυποποιηθεί ως ο "αμερικανός κακός".


Χένρι Κίσσινγκερ | Κίνα και ΗΠΑ | Ατζέντα της Ν.Τ.Π. [2009] :



Henry Kissinger : Είμαι αρκετά αισιόδοξος επειδή οι Κινέζοι κατά τη γνώμη μου έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται μια μακρά περίοδο συνεργασίας με τις ΗΠΑ για τη δική τους ανάπτυξη... αλλά είναι πραγματικά θέματα της οικοδόμησης μιας νέας παγκόσμιας τάξης, περί αυτού πρόκειται, και αυτό είναι το είδος του διαλόγου στο οποίο οι Κινέζοι είναι γενικά καλοί. Και έτσι μια συνεργασία μεταξύ μας είναι απαραίτητη. Mια σύγκρουση θεμάτων μεταξύ μας θα μας εξαντλήσει και τους δύο, σε ασκήσεις τακτικής δεν μπορεί να είναι τελεσίδικη".

Charlie Rose
: Και η νέα παγκόσμια τάξη θα μπορούσε να ικανοποιήσει και τους δύο;

Henry Kissinger : Πρέπει να ικανοποιεί και τους δύο, διότι διαφορετικά θα οδηγήσει σε εντάσεις που θα μας εξαντλήσουν και τους δύο...



Αυτή η φωτό που αποκαλύπτει το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας των
πολιτών στην πλατεία Τιέν-αν-μεν το 1989 είναι ακόμα παράνομη στην Κίνα.


...Ρε λες να υπάρχουν και στην Ελλάδα Εσκενάζι Γεφυραίοι που προετοιμάζουν τις καταστροφές στον Ελληνισμό εδώ και δεκαετίες όπως λένε τα κουτσομπολιά;

Μπά... συνωμοσιολογίες...