12 Φεβ 2024

Αποδείξεις για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέσα από τις δικές τους πατέντες και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το διαδίκτυο... Ολική αποκάλυψη!



 "Η Microsoft κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων δικτύου του δέρματος" - "Η Microsoft αποκτά δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση του ανθρώπινου σώματος ως μέσο μετάδοσης ενέργειας και data", και όταν τα βάλετε μαζί με : Τεχνητή νοημοσύνη (AI), το σύννεφο, το διαδίκτυο, το 5G, τη νανοτεχνολογία... Να η συνολική υποκλοπή της ανθρωπότητας❕

Τώρα τι πρέπει να κάνουμε με όλες τις αποδείξεις -ότι χρησιμοποιούν το DNA μας για αποθήκευση ή το DNA για σκοπούς cloud και διαδικτύου;

Και ότι υπάρχει νανο-βιολογική και τεχνική τεχνολογία που μεταδίδει σήματα σε επίπεδο terahertz χτίζοντας ένα quantinome αντί για ένα φυσικό θεόσταλτο γονιδίωμα 10 5 6 5.

❕Αυτός είναι ο απώτερος στόχος της 2030Agenda: να είμαστε σε θέση να εντοπιστούμε και να ανιχνευτούμε μέχρι το κυτταρικό επίπεδο και να μεταδώσουμε δεδομένα μέσω του DNA μας σε πραγματικό χρόνο για να ελέγχουμε νανο-ρομποτικά μέσα μας... Δηλαδή: Α.Ι. Προσωπική "Υγεία" / "Υγεία ακριβείας" στο έξυπνο σπίτι σας με βιοαισθητήρες παντού γύρω σας και μέσα σας!

Έχουν κλέψει εντελώς αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος οι φρικτοί μ@λάκες! 🤯