5 Φεβ 2024

Αυτή η τεχνολογία, αν βελτιστοποιηθεί, μπορεί να αλλάξει την παγκόσμια ισχύ. Θα αλλάξει την παγκόσμια εξουσία για πάντα. (Διαστημική Δύναμη - Υποστράτηγος STEVEN L. KWAST)


“Ενέργεια, ο σπόρος της ανάπτυξης, της εξέλιξης, της επιβίωσης, της διάσωσης.Η επιβίωση, η ενέργεια... Οπότε
ενέργεια, μεταφορές, πληροφορίες και μεταποίηση. Αυτά είναι τα πράγματα που θα αλλάξουν την ανθρωπότητα, που θα αλλάξουν την παγκόσμια ισχύ. Και έρχονται κατά πάνω μας με τρόπους που είναι πολύ μοναδικοί.


Η τεχνολογία βρίσκεται σήμερα στους πάγκους των ‘μηχανικών’, αλλά οι περισσότεροι  δεν είχαν το χρόνο να εξετάσουν πραγματικά σε βάθος τι συμβαίνει εδώ.

 Αυτή η τεχνολογία μπορεί να κατασκευαστεί σήμερα με τεχνολογία -που δεν είναι αναπτυξιακή- για να μεταφέρει οποιονδήποτε άνθρωπο από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη Γη σε οποιοδήποτε άλλο μέρος σε λιγότερο από μία ώρα.

Να παραδώσει Wi-Fi από το διάστημα, όπου δεν θα χρειάζεται ποτέ πύργους κινητής τηλεφωνίας για να συνδεθεί, να παραδώσει ενέργεια από το διάστημα, όπου δεν θα χρειάζεται ποτέ να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στην πρίζα ώστε να φορτίζει σταδιακά και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια με την πάροδο του χρόνου.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτοκίνητα, σε σπίτια...

Αυτή η τεχνολογία, αν βελτιστοποιηθεί, μπορεί να αλλάξει την παγκόσμια ισχύ. Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αν δεν έχετε αυτή τη δύναμη. Η φύση της εξουσίας. Είτε την έχεις και κυριαρχούν οι αξίες σου είτε δεν την έχεις και πρέπει να υποταχθείς. Το βλέπουμε αυτό να διαδραματίζεται ξανά και ξανά στην ιστορία και παίζεται και τώρα

Αλλά πέφτουμε στην παγίδα”...

Διαβάστε περισσότερα »