21 Φεβ 2024

Ο κόσμάκης "φεύγει ξαφνικά" κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε ολόκληρο τον πλανήτη μη γνωρίζοντας ακόμη το γιατί, ενώ ιατρικές έρευνες για τα αίτια, απαντούν ξεκάθαρα. Το ίδιο και η Αμερικανική δικαιοσύνη...



ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ - & με νέα πειράματα πάνω στους ανθρώπινους πληθυσμούς να καταγγέλλονται...


Μετά από εκατοντάδες δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις των ενέσεων mRNA Covid-19, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, καθώς και ερευνητές από τη Μεγάλη Φαρμακευτική παραδέχθηκαν αυτό για το οποίο ανεξάρτητοι ερευνητές προειδοποιούσαν το κοινό από την αρχή :


🧨Τα εμβόλια Covid mRNA ΔΕΝ είναι 100% "ασφαλή και αποτελεσματικά".

🧨"Το 100% "ασφαλές και αποτελεσματικό" ψέμα για τα εμβόλια Covid mRNA είναι επίσημα νεκρό"

🧨Μαζική διεθνής μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια Covid-19 έχουν πολυάριθμες ανεπιθύμητες παρενέργειες.Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα, για το “εμβόλιο” COVID-19, αποκάλυψε περισσότερα προβλήματα για τα άτομα που εμβολιάστηκαν.


🧨Η ρωσική πόλη της Μαριούπολης αποτέλεσε πεδίο δοκιμών για ιατρικές έρευνες μεγάλης κλίμακας σε ντόπιους πολίτες, ενώ βρισκόταν υπό ουκρανική κυριαρχία, όπως προκύπτει από ένα σωρό έγγραφα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.



Εν τω μεταξύ, η παγκόσμια γενοκτονία συνεχίζεται...


Διαβάστε περισσότερα »