29 Φεβ 2024

Γενετιστής Dr. Michael Nehls : Η πρωτεΐνη "spike", χρησιμοποιείται για να κλείσει το διανοητικό ανοσοποιητικό σύστημα του εγκεφάλου.


Κλείνει την παραγωγή νευρικών κυττάρων που θα έπρεπε να προμηθεύονται προκειμένου να έχουμε νοητική ενέργεια για να σκεφτόμαστε και να έχουμε αμφιβολίες για τα πράγματα που συμβαίνουν...



Ο διεθνούς φήμης μοριακός γενετιστής Dr. Michael Nehls, συγγραφέας του βιβλίου "The Indoctrinated Brain" (Ο εγκλωβισμένος εγκέφαλος), λέει ότι : “η πρωτεΐνη spike χρησιμοποιείται για να κλείσει το διανοητικό ανοσοποιητικό σύστημα του εγκεφάλου”. "Κλείνει την παραγωγή νευρικών κυττάρων που θα έπρεπε να προμηθεύονται προκειμένου να έχουμε νοητική ενέργεια για να σκεφτόμαστε. Για να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας. Να είμαστε περίεργοι και να μπορούμε ακόμη και να έχουμε αμφιβολίες για τα πράγματα που συμβαίνουν".

Ταιριάζει απόλυτα με την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών/μετανθρωπιστών/ΑΙ, για την αποβλάκωση και τον έλεγχο του πληθυσμού, προκειμένου να εισαχθεί ένα νέο "λειτουργικό σύστημα".

Dr. Michael Nehls : Αυτό που πρόκειται να εγκατασταθεί στην ανθρώπινη κοινωνία είναι ένα νέο σύστημα λειτουργίας. Το ονομάζω νέο κοινωνικό λειτουργικό σύστημα. Και μπορείτε να το συντομεύσετε με S.O.S.❕ (Save Our Souls). Σώστε τις ψυχές μας ❕

Και αυτό είναι το ζητούμενο : Θέλουν να εισάγουν ένα νέο λειτουργικό σύστημα.

Αυτή είναι όλη η ατζέντα στο Νταβός, ένα νέο λειτουργικό σύστημα στην κοινωνία.

Και όλοι ξέρουμε ότι αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα νέο λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή για παράδειγμα, πρέπει να διαγράψετε το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα και αυτό ακριβώς κάνει η πρωτεΐνη spike. Αυτό ακριβώς βοηθάει να γίνει η πρωτεΐνη spike.

Να το ονομάσουμε εμβόλιο τώρα; Δεν θέλω να το ονομάσω εμβόλιο❕… είναι ένα πρόγραμμα αιχμής που διοχετεύει το mRNA…

Διαβάστε περισσότερα » εδώ και εδώ