27 Φεβ 2024

Αποκαλύψτε τα γεγονότα❕Κατεβάστε τους τις ασφάλειες❕



Μια χούφτα ληστών και ο περίγυρός τους ευδαιμονεί ενώ η πλειοψηφία των πολιτών απλά “την βγάζει” ή υποφέρει σιωπηλά.

Το έλλειμμα δημοκρατίας δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το σημερινό. Για κανένα σημαντικό θέμα δεν ζητείται η γνώμη των πολιτών και πολύ περισσότερο η ψήφος τους. Όλες οι μεγάλες αποφάσεις που μας αφορούν άμεσα λαμβάνονται από μια δράκα υπανθρώπων πίσω από κλειστές πόρτες, παράνομα και καθ’ υπέρβαση της εκάστοτε εντολής των παραπλανημένων εκλογέων.

Όσον αφορά τις κατηγορίες της οκνηρίας και της αδιαφορίας, παρόλο που θεμελιώνονται σε στερεότυπα συμπεριφοράς ορισμένων κοινωνικών ομάδων, είναι ολότελα άδικες όταν επιχειρείται η καθολική εφαρμογή τους πάνω στο σύνολο του πληθυσμού. Το χτίσιμο απόψεων πάνω σε αυθαίρετα συμπεράσματα και η επικόλληση επίπλαστης έννοιας-ετικέτας στους διαφωνούντες ανήκουν στο στάνταρ οπλοστάσιο της ελίτ των υποτιθέμενων "εξουσιαστών".

Εξ' αρχής, χωρίς συντονισμό και καθοδήγηση, οι στρατιές των μπλόγκερ διέσυραν τα κατεστημένα σχήματα ενημέρωσης, τα πρόστυχα αφηγήματά τους και τους ρουφιάνους τους. Η κοινωνική πίεση έχει ενταθεί και πλέον, υπάρχει ΑΜΕΣΟΣ συντονισμός μεταξύ μας.

Κάντε links τους ενδιαφέροντες ιστότοπους, διαβάστε, εφαρμόστε και διαδώστε όσες από τις προτάσεις των υπόλοιπων μπλόγκερς σας φαίνονται ενδιαφέρουσες. Τα κομάντο, οι χάκερς, ας κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά...

Αποκαλύψτε τα γεγονότα❕Κατεβάστε τους τις ασφάλειες❕