15 Φεβ 2024

Οτιδήποτε αλλάζει τα μαγνητικά πεδία αλλάζει θεμελιωδώς τη συνείδηση



Μέσω της τεχνολογίας, δημιούργησαν ένα σύστημα φυλακής που έχει τον έλεγχο των σωμάτων μας, το οποίο είναι συνδεδεμένο με ένα αντίστοιχο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου. Η κατανόηση του επερχόμενου πολέμου σημαίνει γνώση των δεδομένων. Εσύ είσαι το πειραματόζωο τώρα!

Περιβαλλόμαστε από έναν συνεχώς αυξανόμενο, αόρατο εχθρό που βλάπτει τις κυτταρικές μεμβράνες, επηρεάζει τους ρυθμούς αντιγραφής του DNA, επηρεάζει την ικανότητα των μιτοχονδρίων να παράγουν ΑΤΡ (ενέργεια), μπορεί να αποτυπώσει αρνητικά τον εγκέφαλο και πολλά άλλα.

Οτιδήποτε αλλάζει τα μαγνητικά πεδία αλλάζει θεμελιωδώς τη συνείδηση


Τα δεδομένα που υποστηρίζουν τις βλαβερές συνέπειες των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ΗΜΠ ή EMFs αυξάνονται εβδομαδιαίως και, ως επί το πλείστον, αγνοούνται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πώς προσελκύουν την πλειοψηφία σε μια βλοσυρή ιδέα και επιβάλλουν αποφάσεις που καθοδηγούν τον πληθυσμό; Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν σκέφτονται μόνοι τους.

Το μαθηματικό πρόβλημα που δεν έχει σχέδιο. Το συνεχές τράβηγμα προς τον πόλεμο. Ο μυστικός κώδικας της χριστιανικής κοσμοθεωρίας. Μια άπειρη επαναλαμβανόμενη δομή και ένα αυτοδιαδοτικό πρόγραμμα που δεν τελειώνει ποτέ. Όλα καταλήγουν στα μαθηματικά.

Τα σώματά μας είναι μοριακός κώδικας. Η κατανόηση του επερχόμενου πολέμου σημαίνει γνώση των δεδομένων. Τα θεμελιώδη στοιχεία για το πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Τα πάρτι για τη συγκομιδή του DNA. Η μεγάλη βάση δεδομένων στην οποία είμαστε όλοι μέσα. Το Covid δεν είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Το Deja Vu θα έρθει σύντομα. Μαύροι κύκνοι και άλλα. Τα κακοποιημένα δίκτυα γίνονται εργαλεία. Οι εγκεφαλικές συνδέσεις του Elon θα μοιάζουν πεζές.

Ήρθε η ώρα να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Μια κρίση που σχεδιάστηκε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους. Ο στρατός των εθνών έρχεται. Τίποτα δεν θα παραμείνει κρυφό. Επικεντρωθείτε σε εσάς όταν παίρνετε μεγάλες αποφάσεις, όχι στο περιβάλλον κάποιου άλλου. Όλα αυτά θα αποκτήσουν νόημα λίγο αργότερα. Γίνετε η αλλαγή που έρχεται. Κάντε προληπτικά βήματα για να προετοιμαστείτε και να μάθετε. Είναι πάντα η καλύτερη άμυνα.

Διαβάστε περισσότερα »