28 Αυγ 2022

Η αλήθεια είναι που πονάει αυτούς που την αγνοούν και την χλευάζουν, ο καθένας για τους δικούς του καθαρά προσωπικούς λόγους και ιδεοληψίες...

 



Ό,τι καλό ήταν να γίνει, έγινε. Από το Ε.ε. 9000 και εμπρός μόνο φάπες, κλωτσίδια και σκατά βλέπουμε να έχει το μενού. Κοπάδια ψωραλέων ραγιαδόσκυλων στα τέσσερα ετοιμάζονται να σκύψουν κι άλλο τις κεφάλες τους, να τουρλώσουν τους πωπούς τους και να υποταχθούν στην άθλια καρπαζοεισπρακτική και πισωγλέντικη μοίρα τους.

Πλέον οι δηλητηριώδεις σαρανταποδαρούσες της Εγκληματικής Υπερδομής καταβροχθίζουν τα πάντα. Τα προσωπεία έπεσαν. Η ληστεία είναι εντελώς στυγνή και οφθαλμοφανής μόνο που κανείς δεν αντιστέκεται στους μαφιόζους που διοικούν τις χώρες. Παντού το αναξιοπρεπές πόπολο βιώνει σαστισμένο και αμέτοχο την αρπαγή των υπαρχόντων του. Είναι λες και η δουλοποίησή του να αφορά κάποιον άλλον, κάποιον τρίτο. Το ίδιο συμπεριφέρεται σαν να βλέπει την ζωή του σε ταινία του βρομο-Χόλιγουντ.

Αν στο εξωτερικό πέφτει και κανένα ξυλάκι και οι εκεί γουρουνόμπατσοι ψεκάζουν χημικά απόβλητα τους διαδηλωτές, εδώ επικρατεί ταφοσιωπή. Είναι λες και έχουν πάρει όλοι μαζί τάιμ-άουτ.

Λυπάμαι που βομβαρδίζω με ναπάλμ τα πιστεύω κάποιων έντιμων φίλων αλλά δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις.  Ο θρησκειακός καρκίνος που μας έχει φυτέψει  στο DNA ο εξωτάφιος εξουσιαστής δεν θεραπεύεται με ασπιρίνες.  Η μόνη ελπίδα είναι το λεπίδι και ο καυτηριασμός.  Ο πόνος και η απώλεια είναι εγγυημένες αξίες γιατρειάς.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή είμαστε σκάρτοι στην πλειοψηφία μας. Επειδή μας ταΐζουν ΣΚΑΤΑ από τότε που γεννηθήκαμε.
Επειδή οι γονείς μας καμένοι από την ψευτο-ηθική των γαμιοπαπάδων και των αφεντικών τους δεν μας έδωσαν απολύτως καμιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ αξία.  Οι βλαχοδάσκαλοι και οι λεχριτοκαθηγητές το ίδιο. 

Όλοι παρέμειναν αλυσοδεμένοι στο ιουδαϊκό μπεκροπαραμύθι. Όλοι ακολούθησαν λέξη προς λέξη τις ντιρεκτίβες του ρασοτεκτονισμού για να λαμβάνουν απρόσκοπτα τον σκατομισθούλη τους. Όλοι ανακύκλωσαν διδαχές πάνω στις δήθεν «παραδοσιακές αξίες» που δεν είναι ούτε παραδοσιακές, ούτε αξίες.

Η μόνη επιλογή που μας προσφέρθηκε ήταν οι ηθικές καρικατούρες της Ιουδαϊκής παραμυθολογίας: Σκύψιμο, φιλαργυρία, υποκρισία, τσιγκουνιά , κρυψίνοια, φιλοτομαρισμός.
Ελάχιστοι θα γλυτώσουν.  Οι πιο πολλοί θα καούν και θα λαμπαδιάσουν γιατί τα πιστεύω τους είναι επίτηδες ποτισμένα με βενζίνη.

Εδώ και τουλάχιστον 6 δεκαετίες οι «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης έχουν σπείρει απίστευτη διχόνοια στις οικογένειες.  Η γενικευμένη και άνευ προηγουμένου εξύψωση των ατροφικών εγώ σε υπερτοτέμ και η αναγωγή του χρήματος σε υπέρτατη αξία είναι οι σημαντικότερες από τις αιτίες.  Η καθημερινή ύβρις έχει αναχθεί σε προσόν του βιογραφικού.  Ο σεβασμός προς την γνώση και την αξιοσύνη είναι ανύπαρκτος.  Φτάσαμε οι ατάλαντοι, οι άμπαλοι και οι αγράμματοι, το κατιναριό του τόπου, να θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τους αρχαίους.

Τίποτα δεν έγινε τυχαία.  Η μετάλλαξη του αρχαίου Έλληνα πολίτη/οπλίτη σε σύγχρονο Νεοελληνέζο ρουφιάνο/κοπρίτη είναι μια μεγάλη επιτυχία της εβραιόδοξης χριστιανοσυμμορίας. Αυτός ο ταλμουδόβοθρος εντατικοποίησε το ύπουλο έργο που είχε ξεκινήσει ο αντεθνικός πολυθεϊσμός των ναών και των μαντείων.  Η σαπίλα είναι παλιά.  Δείτε από πού προέρχεται η λέξη «ιερόδουλος» και θα καταλάβετε ποιος είναι η πουτάνα.

Ο Νεοελληνέζος που δοξολογεί στις πορνοεκκλησίες τους Μακκαβαίους και τους υπόλοιπους κοψοπετσάκηδες της Σκατουσαλήμ δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα από την κληρονομιά του. Τέτοιος ξεπεσμός δεν είναι προϊόν μόνο του σήμερα.  Ο λουκουμάς είναι μπαγιάτικος.

Αυτοί που σοδόμισαν πρώτα τον πιο αδύναμο κρίκο του τριπτύχου, την θρησκεία, ξεκώλιασαν την Πατρίδα, και τώρα απογαμούν την οικογένεια. Το τελευταίο οχυρό έχει ήδη πέσει, απλά οι λίγοι υπερασπιστές του εξακολουθούν να μάχονται επειδή δεν έχουν πληροφορηθεί ότι η ηγεσία μας παρέδωσε άνευ όρων στον εχθρό.
{Συνέχεια στο σύνδεσμο εδώ}