22 Αυγ 2022

David Icke : "Ξεχάστε ότι οι ίδιοι άνθρωποι είναι ένοχοι για μ α ζ ι κ έ ς δολοφονίες, παγκοσμίως, μέσω των περιορισμών του Κόβιντ- γιατί τώρα είναι: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!"

"Γεια σας και καλώς ήρθατε στην εβδομαδιαία βιντεοκλήση του David Icke. Λοιπόν, θα έχετε παρατηρήσει ότι η προσοχή του κοινού έχει αλλάξει θέμα και πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό...

Είχαμε δύο χρόνια συνεχιζόμενου κοβιδικού φασισμού και όμως ξαφνικά - και σαφώς με μεγάλο συντονισμό - σχεδόν παντού έχει ανατραπεί η κοβιδική αφήγηση και έχει ειπωθεί : "Ωχ, όχι! Ξεχάστε το! Ουάου!" ...Και οι άνθρωποι κάνουν [την χειρονομία του ενός δείκτη].

Ξεχάστε ότι οι ίδιοι χαρακτήρες που καταδικάζουν την κατάχρηση της ζωής και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια καταστρέφοντας και τα δύο. Ξεχάστε ότι οι ίδιοι άνθρωποι είναι ένοχοι για μαζικές δολοφονίες σε όλο τον κόσμο μέσω των περιορισμών και των ψεύτικων εμβολίων τους, η καταστροφή των οποίων συνεχίζει να εκτυλίσσεται.

Ξεχάστε τα όλα αυτά.

Ξεχάστε ότι καταστρέψαμε την ελευθερία και αυτό που ονομάζουμε δημοκρατία. Γιατί να το ξεχάσετε αυτό; 

...Γιατί τώρα είμαστε υπερασπιστές της ελευθερίας και της δημοκρατίας!!

Ξεχάστε τις δίκες της Νυρεμβέργης στις οποίες θα έπρεπε να παρουσιαστούμε όλοι μας για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Ας κοιτάξουμε καλύτερα εκεί πέρα, στην άλλη μεριά! Κοιτάξτε εδώ! Πόλεμος! ...Και καταδικάστε κάποιον άλλο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Ουκρανία διοικείται από διεφθαρμένους ολιγάρχες - μέσω των οποίων ο Τζο Μπάιντεν και ο γιος του, Χάντερ Μπάιντεν, έχουν βγάλει εκατομμύρια. Και έχει ένα δικαστικό σύστημα που είναι τόσο διεφθαρμένο που δεν αξίζει να υπάρχει καθόλου.

Αυτή είναι μια συνέντευξη στη γαλλική τηλεόραση με μια κυρία από την Ουκρανία και είμαι σίγουρος ότι πρέπει να την είχαν βάλει στο παιχνίδι νομίζοντας ότι θα έδινε την κομματική γραμμή και το αφήγημα. Το αφήγημα φυσικά - το έχετε δει από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό: "Ο Ζελένσκι είναι ήρωας! Υπερασπίζεται την ελευθερία και τη δημοκρατία!"

Όχι, δεν είναι.

Διοικεί ένα διεφθαρμένο καθεστώς που ελέγχεται από ολιγάρχες, το οποίο τελικά ελέγχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι και αλλιώς αυτή η κυρία από την Ουκρανία βγήκε σε μια εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης και ας πούμε... δεν τους έδωσε την "κομματική γραμμή"..." :

Βικτώρια: Ουκρανή πρώην ομογενής στη Γαλλία:


"Η ρίζα αυτής της σύγκρουσης άρχισε να φαίνεται το 2014.

(Ο πόλεμος είχε ξεκινήσει το 2014, με την αθέτηση της συμφωνίας του Μινσκ.):

Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Ουκρανοί ζουν μέρα με τη μέρα σε τρομερές συνθήκες.

Φέτος οι λογαριασμοί θέρμανσης είναι μεγαλύτεροι από ό,τι στο παρελθόν, όμως οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί. Οι άνθρωποι εδώ ξοδεύουν τους μισούς μηνιαίους μισθούς τους για τα έξοδα θέρμανσης. Η ζωή είναι πράγματι δύσκολη εδώ.

Γιατί πρέπει να υπερασπιστούμε αυτόν τον πρόεδρο-μαριονέτα και την κυβέρνηση; (Αυτή που έχουμε τώρα. Όχι αυτή που ο Πούτιν μπορεί να σχεδιάζει να εγκαταστήσει). Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο λένε ότι οι Ουκρανοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Αυτό είναι πράγματι αλήθεια.

Η κυβέρνηση αλλάζει ασταμάτητα. Η οικονομία καταρρέει, η διαφθορά είναι παντού.

Αυτός [ο Ζελένσκι] δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας δημοκρατικός ηγέτης: Έχει απαγορεύσει 4 τηλεοπτικά κανάλια της αντιπολίτευσης. Υπήρξαν επίσης δημοσιογράφοι που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Οι άνθρωποι λένε ότι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι σκοτώνονται συνεχώς. Αλλά και Ουκρανοί δημοσιογράφοι σκοτώνονται. Πολλοί δημοσιογράφοι έχουν σκοτωθεί τα τελευταία χρόνια.

Είναι περίπλοκο, απλά κανείς δεν μιλάει γι' αυτό"...

ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ [53λεπτά] : ΕΔΩ