5 Αυγ 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ Π.Ο.Υ., W.E.F., Ο.Η.Ε., Ν.Α.Τ.Ο. κ.λ.π. ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ, ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙΣ 23/06/22, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ : 23409.

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ E-MAIL, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ :


ΕΚΤΟΤΕ... ΣΙΩΠΗ

ΗΔΗ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΥ.

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ!!


ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΦΩΤΟΤΥΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (μέσω της οποίας μπορείτε και να ελέγξετε την εγκυρότητά τους) :


Κέρκυρα 22.06.2022

Προς Την Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων

Θέμα: Αίτηση χορήγησης πληροφοριών/εγγράφων/στοιχείων/δικαιολογητικών
Κατάθεση στοιχείων

Αξιότιμη κυρία Δήμαρχε

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΔΙΕΘΝΗ / ΕΜΠΟΡΙΚΟ / ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de, ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ εμφανίζεται ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – με δύο (2) καταχωρήσεις :

Εδώ: 1. https://www.dnb.com/.../363312066/municipality_of_corfu
MUNICIPALITY OF CORFU
D-U-N-S® number: 36-331-2066
Company information
Address:
6a Alexandras Ave.
49100 Kerkyra

MUNICIPALITY OF CORFU
D-U-N-S® number: 50-690-8325
Company information
Address:
Mich. Theotoki Sq
49100 Kerkyra

Το αυτό ισχύει και για την ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, όπως εμφαίνεται στην κάτωθι καταχώρηση :

REGION OF IONIAN ISLANDS
D-U-N-S® number: 36-314-4757
Company information
Address:
Alykes Potamou
49100 Kerkyra

Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία και κάνοντας χρήση του Συνταγματικού μας δικαιώματος στην πληροφόρηση, κατά το άρθρο 5Α του Συντάγματος, αιτούμαστε, δια του εκπροσώπου μας, τη χορήγηση των κάτωθι δικαιολογητικών και γραπτών τεκμηριώσεων:

  1. Το σχετικό Νόμο αιτιολογίας και ΦΕΚ δημοσίευσης της σχετικής κυβερνητικής απόφασης
  2. Απόφαση και σχετικά πρακτικά συζήτησης και ψηφοφορίας της Βουλής,
  3. Απόφαση και σχετικά πρακτικά συζήτησης /απόφασης/έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκύρας.
  4. Ημερομηνία και πρακτικά – αν υπάρχουν – της δημόσιας συζήτησης και έγκρισης ή απόρριψης εκ μέρους των δημοτών - που θα έπρεπε να έχει λάβει χώρα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, της καταχώρησης του ΔΗΜΟΥ μας ως ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στον αναφερόμενο ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de.
  5. Περαιτέρω σχετικά στοιχεία και έγγραφα, σχετικά όχι μόνο για το ΔΗΜΟ μας, αλλά και για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ στην οποία ανήκουμε και η οποία εμφαίνεται ωσαύτως καταχωρημένη ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ, στον ίδιο ΕΜΠΟΡΙΚΟ / ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de.
Μετά τιμής
Α.Ε.Π.Κέρκυρας


ΕΚΤΟΤΕ... ΣΙΩΠΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!

Με τιμή και συναίσθηση της ευθύνης

Ενεργοί Ακομμάτιστοι Πολίτες Κέρκυρας

To e-mail μας : energoiakommatistoi@gmail.com

 

'Αρθρο 10 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ : (Δικαίωμα αναφοράς προς τις αρχές)

1. Kαθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Kράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.

2. Mόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφασης της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά, και με την άδειά της, επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ’ αυτή.

**3. Η αρμόδια υπηρεσία ή αρχή υποχρεούται να απαντά στα αιτήματα για παροχή πληροφοριών και χορήγηση εγγράφων, ιδίως πιστοποιητικών, δικαιολογητικών και βεβαιώσεων μέσα σε ορισμένη προθεσμία, όχι μεγαλύτερη των 60 ημερών, όπως νόμος ορίζει. Σε περίπτωση παρόδου άπρακτης της προθεσμίας αυτής ή παράνομης άρνησης, πέραν των άλλων τυχόν κυρώσεων και έννομων συνεπειών, καταβάλλεται και ειδική χρηματική ικανοποίηση στον αιτούντα, όπως νόμος ορίζει.



Ο εκάστοτε Δήμος-ιδιωτική εταιρεία, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ από το "Σύνταγμα' της εταιρείας να αποδώσει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ, προς διενέργεια Συνελεύσεων στους Πολίτες του και μάλιστα εφοδιασμένο με τον κατάλληλο εξοπλισμό. όμως φαίνεται ότι αυτό πλέον ισχύει για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αλλοδαπούς που ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ μέσω της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, τα προνόμια των πάλαι ποτέ Ελλήνων πολιτών... :

[π] Καμαρώστε τις υπερλούξ ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις :



...και το "ευχαριστώ" :