20 Οκτ 2021

Οι ανεμβολίαστοι αποδεικνύονται πιο έξυπνοι μέρα με τη μέρα

Υπάρχει μια μαζική προπαγάνδα εναντίον όσων επιλέγουν να μην εμβολιαστούν κατά του COVID-19 με τα πειραματικά εμβόλια mRNA. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες και οι κυβέρνήσεις έχουν συνδυάσει τις προσπάθειές τους για να ανταμείψουν τη συμμόρφωση και να ντροπιάσουν και να περιθωριοποιήσουν τη μη συμμόρφωση.


Η προπαγάνδα τους λέει ότι πρόκειται για "πανδημία των ανεμβολίαστων". Τα άτομα που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν χαρακτηρίζονται ως μη έξυπνοι, εγωιστές, παρανοϊκοί άνθρωποι που δεν διαβάζουν πολύ και ζουν σε συνθήκες απολίτιστες. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοια προσπάθεια να καλοπιάσουν, να χειραγωγήσουν μέσω του φόβου και να τιμωρήσουν τους ανθρώπους για να λάβουν μια πειραματική ιατρική θεραπεία.

Ωστόσο, καθώς περνάει ο καιρός με αυτή την "πανδημία" και συσσωρεύονται περισσότερα δεδομένα σχετικά με τον "ιό" και τα εμβόλια, οι ανεμβολίαστοι φαίνονται όλο και πιο έξυπνοι κάθε εβδομάδα που περνάει.

Έχει αποδειχθεί πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν εξίσου τον κοροιδοιό. Τα δεδομένα για τις παρενέργειες του εμβολίου συνεχίζουν να συσσωρεύονται και να καθιστούν απαγορευτικό τον κίνδυνο λήψης του εμβολίου καθώς η θεωρία της "πανδημίας" φθίνει.

Τα από του στόματος και ενδοφλέβια φάρμακα (αντιβιοτικά) που δρουν νωρίς στη θεραπεία του "ιού" είναι πολύ πιο ελκυστικά για να ληφθούν τώρα που γίνονται γνωστοί οι κίνδυνοι των εμβολίων, ειδικότερα τώρα που οι εμβολιασμένοι θα χρειάζονται ατελείωτα ενισχυτικά τσιμπήματα κάθε έξι μήνες...

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τη νοημοσύνη των ανεμβολίαστων. Η διστακτικότητα ως προς τον εμβολιασμό είναι πολυπαραγοντική και έχει ελάχιστη σχέση με το επίπεδο εκπαίδευσης ή την ευφυΐα. Το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon έκανε μια μελέτη που αξιολόγησε τη διστακτικότητα στα εμβόλια σε όλα τα μορφωτικά επίπεδα. Σύμφωνα με τη μελέτη, ποιο είναι το μορφωτικό επίπεδο με τη μεγαλύτερη διστακτικότητα ως προς το εμβόλιο; Το επίπεδο του διδάκτορα!

Είναι σαφές ότι οι επιστήμονες που μπορούν να διαβάσουν τα δεδομένα και να αξιολογήσουν τον κίνδυνο είναι από τους λιγότερο πιθανούς να κάνουν τα εμβόλια mRNA.

Ο ισχυρισμός ότι υπάρχει "πανδημία ανεμβολίαστων" είναι, επομένως, προφανώς αναληθής.

Όπως ρώτησε πρόσφατα μια συνταξιούχος νοσοκόμα από την Καλιφόρνια: "Γιατί οι προστατευόμενοι πρέπει να προστατεύονται από τους απροστάτευτους, αναγκάζοντας τους απροστάτευτους να χρησιμοποιούν την προστασία που δεν προστάτευσε τους προστατευόμενους εξαρχής;". 🤣😂

Εάν το εμβόλιο λειτουργεί για την πρόληψη της μόλυνσης, τότε οι εμβολιασμένοι δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα. Εάν το εμβόλιο δεν προλαμβάνει τη μόλυνση, τότε οι εμβολιασμένοι παραμένουν σε κάποιο κίνδυνο και οι ανεμβολίαστοι θα ήταν λιγότερο πιθανό να επιλέξουν ένα εμβόλιο που δεν αποδίδει...  (Απόσπασμα από εδώ / Ελεύθερη μετάφραση,διαμόρφωση,φώτο : Α.Τ.)

📌 Και 2η, και 3η και 4η δόση για να έχεις την ελευθερία σου και το κορόιδο-διαβατήριό  σου.