5 Οκτ 2021

Η βλακεία, ο ραγιαδισμός, η δειλία, δεν έχουν πάτο. Μόνον απόπατο.


Οι ίδιοι που ισχυρίζονται πως υπάρχει υπερπληθυσμός...θέλουν να μας σώσουν [π φώτο]

Οι ισραηλινοί πολίτες αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι οι εμβολιαστικοί στόχοι (3η δόση) συνεχώς μετατοπίζονται. Τώρα οι κρατικές αρχές τους λένε ότι πρέπει να κάνουν και 4η(!) δόση για να μπορούν να απολαμβάνουν τα "προνόμια" της ελευθερίας τους.

👉Οι Ισραηλινοί ξεσηκώνονται κατά των διαβατηρίων Vaxx αφού τους είπαν ότι χρειάζονται περισσότερες ενέσεις για να θεωρηθούν "πλήρως εμβολιασμένοι"

Όσοι υποστηρίζουν τα κορωνο-εμβόλια, θεμελιώνουν τον εσαεί, δια βίου καταναγκαστικό εμβολιασμό, κάθε 6-7 μήνες, για τον εαυτό τους, και για τους δικούς τους.

Αν νομίζουν ότι με τις απαγορεύσεις και τον στιγματισμό κάνουν την ζωή δύσκολη στους ανεμβολίαστους, ας γνωρίζουν ότι οι παρενέργειες των εμβολίων είναι συσσωρευτικές-αθροιστικές. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πληρώσουν πανάκριβα την άγνοια και την έπαρση που τους διακρίνει με πολλαπλά προβλήματα υγείας.

Στα επόμενα χρόνια θα υπάρχει πανδημία, αλλά πανδημία αυτοάνοσων νοσημάτων από τις αθροιστικές παρενέργειες των επαναλαμβανόμενων καταναγκαστικών εμβολιασμών.

👉Αυστραλή επικεφαλής υγείας: Οι άνθρωποι θα πρέπει να "συνηθίσουν" τα ατελείωτα αναμνηστικά εμβόλια

Αυτό θα γίνει σε λίγο και στην Ελλάδα. Θα απαιτείται 3η, 4η, 5η, 6η, 128η δόση, για να αποκτήσει κάποιος το "προνόμιο" της ελευθερίας του.

Όσοι πολίτες κατάπιαν αμάσητη την καθεστωτική προπαγάνδα ότι "οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους", σε λίγο καιρό θα βιώσουν το επόμενο στάδιο αυτοκαταστροφικής καθεστωτικής βλακείας :

Θα τους λένε ότι όποιος έκανε την 3η δόση, κινδυνεύει απ' αυτόν που έχει κάνει μόνον 2 δόσεις εμβολίου.

Όταν όλοι θα πρέπει να κάνουν και την 4η δόση (θα ανακοινωθεί οσονούπω), θα τους λένε ότι κινδυνεύουν από όσους έχουν κάνει μόνον 3 δόσεις ή λιγότερες δόσεις κορωνο-εμβολίου.

Η βλακεία, ο ραγιαδισμός, η δειλία, δεν έχουν πάτο. Μόνον απόπατο.

Το καθεστώς ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα οι εμβολιασμένοι θα έχουν επιπλέον "ελευθερίες", τέρμα τα mini lockdown για τους εμβολιασμένους, ότι οι περιορισμοί ακόμη και διανομαρχιακοί θα ισχύουν μόνον για τους ανεμβολίαστους επειδή αρνούνται να συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια για να κτιστεί τείχος ανο(η)σίας, κλπ, κλπ.

Η μόνη "ελευθερία" που θα αποκτήσουν οι εμβολιασμένοι, είναι ότι θα καταστούν μόνιμοι πελάτες των φαρμακευτικών εταιρειών και θα γίνουν μόνιμοι "κάτοικοι" στα νοσοκομεία λόγω των αθροιστικών-συσσωρευτικών παρενεργειών από τα κορωνο-εμβόλια.

Και φυσικά το ρωμαίικο καθεστώς, δεν τους τονίζει ότι σε 6 μήνες οι όποιες "ελευθερίες" τους, θα ανασταλούν και πάλι, εκτός αν εμβολιαστούν ξανά, και ξανά, και ξανά.

Ευχόμαστε στους εμβολιασμένους να απολαύσουν τις "ελευθερίες" τους. Τους τις χαρίζουμε. Τέτοια απεχθής σκλαβιά, μασκαρεμένη ως "ελευθερία", αποκλείεται να γίνει δεκτή από ελεύθερους και εχέφρονες ανθρώπους.  [π]

Ο κοροϊδοϊός είναι η πρώτη πίστα σε ένα "παιχνίδι" εναντίον της ανθρωπότητας που δεν μπορούν καν να φανταστούμε οι περισσότεροι. Μέχρι στιγμής η ανθρωπότητα ΔΕΝ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Έχει γίνει έρμαιο της κατάστασης και καθοδηγούμενη εφόσον λειτουργεί άψογα η παγίδα του διαίρει και βασίλευε...

Η ΕΓ-κλιματική αλλαγή είναι μία επίσης παντελώς στημένη κατάσταση. Και πάλι, ΠΡΟΣΟΧΗ, όπως και με τον ψευτο-ιό, απευθύνονται στο συναίσθημα των ανθρώπων για να προκαλέσουν συγκεκριμένες αντιδράσεις με στόχο και πάλι το διαίρει και βασίλευε!

👉Κλίμα, Covid, έλεγχος - και εγκληματίες

Πως το είπε ο spokeman του έξω απόδω; "Το μέγα πρόβλημα που θα απασχολήσει την ανθρωπότητα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, θα είναι η κλιματική αλλαγή. Ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αντιπερισπασμό", για να σπεύσει στη συνέχεια να τονίσει βέβαια, μόλις αντιλήφθηκε ότι ίσως δεν έπρεπε να την χαρακτηρίσει έτσι, πως είναι μια τραγωδία.

«Εννοώ το φαινόμενο, νομίζω, ότι η πρωτοφανής αυτή αλλαγή η οποία έχει έρθει τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, δεν υπάρχει ούτε ένα άτομα πάνω από την ηλικία των 6 ετών που δεν τον απασχολεί, έντονα η κλιματική αλλαγή".


Όχι! Ο κοροϊδοϊός δεν είναι "αντιπερισπασμός", είναι ένα CRASH TEST για την ανθρωπότητα... είναι ΠΑΓΙΔΑ του διαίρει και βασίλευε (ή πιό σωστά : του αφαίρει και βασίλευε!...)