27 Οκτ 2021

Τα "Παιδιά-πειραματόζωα" ("Guinea Pig Kids") του Fauci στη Νέα Υόρκη

Τα "Παιδιά-πειραματόζωα" ("Guinea Pig Kids") του Fauci στη Νέα Υόρκη, τα οποία παιδιά από ανάδοχες οικογένειες χρησιμοποιήθηκαν για τη δοκιμή πειραματικών φαρμάκων κατά του HIV/AIDS.


Το ντοκιμαντέρ του BBC αποκαλύπτει πώς η πόλη της Νέας Υόρκης ανάγκαζε τα οροθετικά (θετικά στον HIV) παιδιά υπό την εποπτεία της να χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινα πειραματόζωα σε δοκιμές για πειραματικές δοκιμές φαρμάκων κατά του AIDS, που χρηματοδοτούνται από το NIH. (κλίκ)

Όλα τα παιδιά βρίσκονταν υπό τη νόμιμη καθοδήγηση του Τμήματος Παιδικής Πρόνοιας της πόλης, The Administration for Children's Services. Τα περισσότερα ζουν σε ανάδοχες οικογένειες ή σε ανεξάρτητα σπίτια που διοικούνται για λογαριασμό των τοπικών αρχών & σχεδόν όλα τα παιδιά πιστεύεται ότι είναι Αφροαμερικανοί ή Λατινοαμερικάνοι

Το BBC προσδιόρισε τον φαρμακευτικό κολοσσό GlaxoSmithKline ως μία από τις εταιρείες που παρείχαν τα πειραματικά φάρμακα για τις δοκιμές. Στο ντοκιμαντέρ, γονείς ή κηδεμόνες που αρνήθηκαν να συναινέσουν στις δοκιμές ισχυρίζονται ότι τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την ACS και τοποθετήθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες ή παιδικά σπίτια. Στη συνέχεια, ενεργώντας παρά τις αντιρρήσεις τους, η ACS ενέκρινε τις δοκιμές αντιρετροϊκών (Antiretroviral ) φαρμάκων που κατέστρεφαν τη ζωή των παιδιών :


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.

"Αυτός ο δαιμόνιος γιατρός δεν πρέπει ποτέ να ξεφύγει από τη δικαιοσύνη." -Madison Cawthorn :


Frankenstein Fauci - Μια ιστορία ανήθικων πειραμάτων :

Web: https://redpill78news.com/frankenstein-fauci-a-history-of-unethical-experiments/

Rumble: https://rumble.com/voa5tn-frankenstein-fauci-a-history-of-unethical-experiments.html

Odysee: https://odysee.com/@RedPill78:e/Frankenstein-Fauci---A-History-of-Unethical-Experiments:a

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/tbWkW9GmR5nL/

Gab TV: https://tv.gab.com/channel/redpill78/view/frankenstein-fauci-a-history-of-617884256f70766dc86b7e0a

Audio Podcast: https://www.podbean.com/media/share/pb-kb422-1115ade