11 Οκτ 2021

Ενεργοποιείστε το Έθνος



Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Τρίτη Γενική Συνέλευση Δημοτών Κεντρικής Κέρκυρας. Σκοπός της Συνέλευσης ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση των ενεργειών που είχαν γίνει μέχρι τη πραγματοποίηση της.

Συγκεκριμένα :

Στις 16/9 /2021 , μετά από αίτημα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, κατατέθηκε στην Αστυνομία φάκελος με στοιχεία, σε ηλεκτρονική μορφή σχετικά με τη Μηνυτήρια Αναφορά που κατατέθηκε στην Εισαγγελία στις 12 Αυγούστου 2021.

Κατατέθηκε επίσης έγγραφη Δήλωση - Προειδοποίηση προς τα :
  • Περιφερειακό συμβούλιο
  • Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων
  • Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων νήσων
  • Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
  • Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
  • Ιατρικό Σύλλογο
Με το συγκεκριμένο έγγραφο γνωστοποιήθηκε στις ανωτέρω υπηρεσίες/συλλόγους 1.- ότι με την πρόφαση  ανυπόστατων Κ.Υ.Α., παραβαίνουν τους όρους του Συντάγματος προσβάλλοντάς το κατάφωρα, όπως και τον Κώδικα της Νυρεμβέργης αλλά και τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο πληθώρα ποινικά κολάσιμων ενεργειών και 2.- ότι υπάρχει  ισχυρότατη  Ελληνική και Διεθνής νομοθεσία που προστατεύει τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα. Οι εκβιαστικές πρακτικές της, υπό απειλή, βεβιασμένης υποχρεωτικότητας  εμπίπτουν στο δίκαιο για Εγκλήματα κατά τη Ανθρωπότητας, παράβαση καθήκοντος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πολλά άλλα διαρκή και αυτόφωρα κακουργήματα.

Όλα τα έγγραφα που κατατέθηκαν με βάση τα ψηφίσματα των Γεν. Συνελεύσεων έχουν κοινοποιηθεί από τη σελίδα των Ενεργών Πολιτών Κέρκυρας καθώς και με e-mail σε όσους έχουν παραβρεθεί μέχρι τώρα στις Γενικές Συνελεύσεις και έδωσαν, εκτός από το mail τους, την εμπιστοσύνη  και την υπογραφή τους.

Στην συζήτηση της Γ' Γεν. Συνέλευσης, αποφασίστηκε ότι έχει επιτελέσει τον μέχρι τώρα σκοπό της, ο οποίος ήταν να μπορέσουμε εμείς οι  ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να συνειδητοποιήσουμε την δύναμη μας. Να θυμηθούμε ότι χρειάζεται ΕΝΩΜΕΝΟΙ να συζητάμε και να συναποφασίζουμε. Να συνειδητοποιήσουμε την δύναμη που έχουν οι αποφάσεις μας όταν είμαστε ενωμένοι καθότι έχουμε κάθε δικαίωμα αλλά και την δυνατότητα να αποφασίζουμε για την ζωή μας και τον τόπο μας χωρίς μεσάζοντες.

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ότι αυτό που ξεκίνησε από την Κέρκυρα , προχωράει και σε άλλους Δήμους της Ελλάδας. Η συμμετοχή μας στις αποφάσεις, δεν είναι μόνο αναφαίρετο δικαίωμα μας αλλά και υποχρέωση μας.

Βλέπουμε πλέον ολοφάνερα, μπροστά στα μάτια μας, τον εμπαιγμό και την αδιαφορία όλων αυτών που υποτίθεται ότι είναι εκλεγμένοι για να προστατεύουν τα συμφέροντα μας. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι τόσο σε τοπικό επίπεδο , αλλά και ευρύτερο, ότι αυτοί που διαχειρίζονται την περιουσία μας, εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι τα δικά μας, όπως είχαν ως θεσμοί την Λαϊκή Εντολή. Οι εντολές που παίρνουν από τους, υπόδικους για στυγερά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, παγκοσμιοποιητές και τις επιβάλλουν επάνω μας, μόνο σκοπό έχουν την διάλυση μας ως Έθνους και ως κοινωνίας Ανθρώπων. Είναι όλοι τους υπόλογοι για την γενοκτονία που συντελείται αυτή την στιγμή στην χώρα μας και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τους διαφεύγει ότι από μόνοι τους δεν έχουν καμία δύναμη και καμιά εξουσία. Δεν παρήγαγαν και δεν παράγουν ποτέ τίποτε παρά μόνο δολοπλοκίες ενάντια σ' αυτούς που τους επέλεξαν για την ασφάλεια της κοινωνίας... Είναι ανάξιοι λόγου και ζούν  στο σκοτάδι της "κανονικότητάς" τους, ώστε να δικαιολογούν την ύπαρξή τους. Ξεχνούν ότι Εμείς Είμαστε το Κράτος. Χωρίς εμάς είναι ανύπαρκτοι. Χωρίς το ανθρώπινο σύστημα, η εξουσία τους απλά δεν υπάρχει γιατί ξεμένει από χρηματοδότηση....

Το θέμα δεν είναι τι κάνουν αυτοί, αλλά το τι κάνουμε εμείς. Δεν δίνουμε άλλο την ενέργεια και τη διαχείριση του πλούτου μας σε όλους αυτούς που μας αντιπροσωπεύουν χωρίς να μας εκπροσωπούν ως είθισται...

Γυρίζουμε λοιπόν σελίδα.

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ

*Αφιερωμένο στη μνήμη του  ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ*

Κέρκυρα. 6 Οκτωβρίου 2021_Δημότες Κ.Κέρκυρας & Διαποντίων νήσων
__________________________________________________________

*"Κάποιοι" γιορτάζουν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με αίσθηση ειλικρινούς απόδοσης τιμής στον πρώτο διδάξαντα και καθήκοντος ώστε η Ιδέα να συνεχίσει να συνιστά το Όραμα...


Να είστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Σηκώσου Ελλάδα!!

Τοπική δράση - Εθνικός αντίκτυπος!!


Διαβάστε όσον αφορά την ατομική "ενεργοποίηση" : Το κυρίαρχο εθνικό "Δίκαιο της Γης" (Common Law Jurisdiction) ενάντια στο ξένο διεθνές "Δίκαιο της Θάλασσας" (Admiralty Maritime Jurisdiction)


💥Αποκέντρωση Τώρα!