5 Οκτ 2021

Ο Dr. José Luis Sevillano για όσους συνεργάζονται με τον εχθρό


Πριν από μερικές ημέρες, ο Δρ José Luis Sevillano μοιράστηκε έναν πολύ σημαντικό προβληματισμό σχετικά με όσους συνεργάζονται με όσους επιβάλλουν περιορισμούς και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Έκανε έκκληση να σκεφτούμε τι κάνουμε και να σταματήσουμε να συνεργαζόμαστε με τον εχθρό.

Υπάρχουν παράξενα, άγνωστα πράγματα στα εμβόλια και οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να είναι συνεργάτες. Πρέπει να σταματήσουν να βλάπτουν τους άλλους.

Είναι ένας ενδιαφέρων και πολύτιμος προβληματισμός δεδομένης της εποχής που ζούμε και λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα που κάνουν ερευνητές από διάφορα μέρη του κόσμου.

Το πεπρωμένο της ανθρωπότητας βρίσκεται στις αποφάσεις που παίρνουμε.

Τα παρακάτω είναι τα λόγια του Δρ Σεβιλάνο :



Dr. Sevillano
: Το θέμα του κοροναϊού, όπως σας είπα τότε, έχει δύο πιθανές εκβάσεις. Η ανθρωπότητα απελευθερώνεται μια για πάντα από αυτό το πράγμα που έπεσε πάνω μας -δεν είναι πλέον γνωστό πότε- ή η ανθρωπότητα καταλήγει να εξαφανιστεί. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα αποτελέσματα. Είτε εμείς θα βάλουμε τέλος σε αυτά τα άτομα, είτε αυτά θα βάλουν τέλος σε εμάς. Και δεν τους αποτελειώνουμε με το να τους χτυπάμε. Το τελειώνουμε με αυτό με τη γνώση. Όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν τι κάνουν, δεν συνεργάζονται πια.

Σας είπα ότι για ό,τι κάνουν, χρειάζονται τη συνεργασία μας. Παρατήρησε ότι ακόμα και ο τύπος στο περίπτερο συνεργάζεται μαζί τους όταν σε ρωτάει γιατί δεν φοράς μάσκα. Όλοι συνεργάζονται. Τη στιγμή που δεν συνεργαζόμαστε μαζί τους -χάρη στη γνώση που αποκτούμε- όλα τελείωσαν. Όλα τελείωσαν. Το κάνουν πάντα γιατί μας χρειάζονται για να συνεργαστούμε.

Με άλλα λόγια, συνεργαζόμαστε μαζί τους κάνοντας κακό στους άλλους. Αρκετά με το να πληγώνουμε τους άλλους για ένα μισθό, για ένα μεροκάματο ή για οτιδήποτε άλλο. Μην κάνετε πια κακό στους άλλους.


Είναι αυτό για να βλάψω κάποιον; Δεν το κάνω πια. Ή αλλάζω το επάγγελμά μου και το λέω σε αυτόν που με διατάζει να το κάνω. Δεν το κάνω αυτό.

-Σε πετάω έξω. -"Λοιπόν, φεύγω. Αντίο. Δεν πρόκειται να μου δώσετε το μισθό ενός υπαλλήλου εδώ ή δεν ξέρω τι να κάνω για να συνεισφέρω σε ένα έγκλημα".  Είναι τόσο απλό. Και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με αυτούς τους ανθρώπους. Όλοι μας συνεργαζόμαστε. Και εγώ μαζί. 'Είναι ότι αν δεν το κάνεις αυτό, δεν μπορείς πλέον να βοηθήσεις τους άλλους σε άλλα πράγματα'.

Αυτό σημαίνει ότι σε αναγκάζουν. Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι

άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί μας κάνουν όλους συνεργούς. Αυτοί οι άνθρωποι μας κάνουν όλους συνένοχους στα εγκλήματά τους. Πρέπει να τους βάλουμε ένα τέλος αμέσως. Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια του κόσμου. Να τους κάνουμε να δουν τι μας κάνουν. Να σταματήσουν να σκέφτονται. Δεν σώζουμε κανέναν, σκοτώνουμε ανθρώπους. Και επιπλέον, αναζητούμε το εμβόλιο σαν να είναι η σωτηρία. Ενώ αυτό που ψάχνουμε είναι ο θάνατος. Ψάχνετε για θάνατο.

Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με κάθε μέσο που μπορείτε. Υπάρχουν μέρες στο πρόγραμμα που βγαίνουν ενδιαφέροντα πράγματα. Και κάποιες μέρες είναι θεμελιώδεις, όπως η μέρα της προκαταρκτικής έκθεσης του Campra και, σήμερα, για παράδειγμα. Θα δείξουμε τέσσερις φωτογραφίες ή όσες μπορούμε να δείξουμε ανάλογα με τον χρόνο που έχουμε. Αυτό είναι θεμελιώδες. Πρέπει να το μοιραστείτε αυτό. (*)

(*) Ο Dr. Sevillano είπε αυτό όταν η La Quinta Columna άρχισε να δείχνει τα νεότερα βίντεο και φωτογραφίες από τις αναλύσεις που η ομάδα με την οποία συνεργάζονται έδωσε την άδεια να μοιραστούν με τους οπαδούς. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το αποκλειστικό υλικό εδώ:


Κοιτάξτε, υπάρχουν εικόνες στα δίκτυα αυτή τη στιγμή που είναι παράξενες. Αλλά αυτές είναι αυθεντικές. Είναι γνήσιες. Αυτές έχουν τραβηχτεί από τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί μας. Μας τις στέλνουν και τις σχολιάζουμε. Και αυτό είναι δικό μας. Δεν υπάρχει κανένα κόλπο, κανένα ψεύτικο, τίποτα περίεργο. Αυτό που είναι παράξενο είναι αυτό που υπάρχει στο εμβόλιο. Γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ ξεκάθαρα.

Παίρνουν τις φωτογραφίες, τις συζητάμε και λέμε: "Δεν μπορείτε να δείξετε αυτή εδώ γιατί ανήκει σε ένα ή σε άλλο πρόσωπο και δεν έχουμε την άδειά τους. Αλλά αυτές μπορούμε να τις δείξουμε". Και εδώ είναι. Καθώς μπορούμε να τις δείξουμε, θα συνεχίσουμε να τις δείχνουμε, ώστε να μπορείτε να δείτε τα πράγματα που βάζουν στα εμβόλια. Διαφορετικά, κανείς δεν θα ξέρει τι μας κάνουν.

Εάν έχετε σχόλια ή πληροφορίες για το La Quinta Columna, τότε μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Ακολουθήστε τους στα επίσημα κανάλια τους στο Telegram, το Instagram, το Youtube και το Twitch. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους, στείλτε τους ένα μήνυμα στη διεύθυνση: tutoronline@hotmail.es. Μην ανησυχείτε για το γλωσσικό εμπόδιο, καταλαβαίνουν αγγλικά και γαλλικά.

Να θυμάστε ότι η Orwell City δεν συνδέεται με την La Quinta Columna. Αυτή είναι μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στη συγκέντρωση σημαντικών πληροφοριών που παραδίδει αυτή η ομάδα ερευνητών (αλλά και από πολλούς άλλους από τον ισπανόφωνο κόσμο που κάνουν σπουδαία δουλειά στην αποκάλυψη της πανδημίας).

Η Orwell City συνοψίζει, μεταγράφει, μεταφράζει, επεξεργάζεται και υποτιτλίζει τα βίντεο, ώστε όλοι να μπορούν να μάθουν για τη συγκλονιστική ανακάλυψη που έκαναν σχετικά με το πραγματικό περιεχόμενο των φιαλιδίων εμβολιασμού. 

Πηγή : Orwell City