22 Οκτ 2021

Η Αόρατη Μεγάλη Εικόνα για τις Εκλογές στην Αμερική-PSYOP 2020: Η ιστορία και η προπαγάνδα που κρύβεται πολύ καλά. “Κανείς και ποτέ δεν εκλέγεται από αυτόν που κινεί τα νήματα για να γίνει ο πρόεδρος...

Η Αόρατη Μεγάλη Εικόνα για τις  Εκλογές στην Αμερική-PSYOP 2020: Η ιστορία και η προπαγάνδα που κρύβεται πολύ καλά.

“Κανείς και ποτέ δεν εκλέγεται από αυτόν που κινεί τα νήματα για να γίνει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (POTUS) εκτός εάν συμφωνήσει να εκτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της ατζέντας των μαύρων προγραμμάτων. Μόλις υπογράψουν την σύμβαση για να γίνει κάποιος ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, εργάζονται για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα και όχι για τον αμερικανικό λαό. Επομένως, οι ξένοι ιδιοκτήτες του Ομοσπονδιακού Τραπεζικού Συστήματος (FRS) γνωστό και ως FED είναι εκείνοι που πάντα επιλέγουν τον Πρόεδρο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ένας πρόεδρος, μόλις εγκατασταθεί στο Οβάλ Γραφείο, δεν μπορεί να εκδηλώσει κάποιο βαθμό ανεξαρτησίας ή να μην ακολουθήσει ένα προκαθορισμένο σενάριο. Ο JFK έκανε ακριβώς αυτό. Το ίδιο και ο DJTrump.” – Αναλυτής Πληροφοριών & Πρώην Στρατιωτικός Αξιωματικός των ΗΠΑ

Όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε από την ημέρα των εκλογών του 2020, τόσο πιο εύκολο είναι να καταλάβουμε τι πραγματικά συνέβη. Παρόλο που ο περισσότερος κόσμος δεν θα θέλει να πιστέψει την ακόλουθη αδιάψευστη ανάλυση, η σκληρή πραγματικότητα που παρέχεται από έναν πληροφοριοδότη μέσα από την Κοινότητα Πληροφοριών των ΗΠΑ αναφέρει αυτά ακριβώς που συνέβησαν.

«Το Tel Aviv πρόδωσε τον Trump με μια νέα συμφωνία με τον Biden κι έτσι τον πετάξαν στα σκυλιά. Ο Sheldon Adelson και η Μαφία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αλλάξουν πλευρές και να πάνε με το μέρος του νικητή με κάθε τρόπο. Ο Pence και ο McConnell πρόδωσαν επίσης τον Trump. Ηταν σαν ο Trump να περπάτησε όπως ο Ιούλιος Καίσαρας στην Ρωμαϊκή Σύγκλητο για να μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου. Οποιαδήποτε συμφωνία κάνει ο Trump με το σύστημα ή με το Deep State (παρακράτος) δεν θα διατηρηθεί και μιλούν κρυφά για τον παντοτινό του τερματισμό».  -Ενας αντιφρονών, αλλά ακόμα πολύ συνδεδεμένος με τις πληροφορίες του Deep State προσέφερε αυτήν την κρύα και αμερόληπτη άποψη της Μεγάλης Εικόνας.

Με αυτή την κρίσιμη αντίληψη, θα έπρεπε να είναι σαφές ότι ο Donald Trump δεν θα είχε κερδίσει ποτέ τις Προεδρικές εκλογές του 2016 χωρίς την άμεση παρέμβαση του Ισραήλ! (θυμήσου τον ραβίνο που μίλησε στην ορκωμοσία του)

Ναι, είχε επίσης ένα άκρως μυστικό απόσπασμα στρατιωτικών πατριωτών να τον ικετεύουν το 2015 να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία, αλλά αυτό έγινε μόνο για να τον δελεάσουν από την πολύ άνετη ζωή του ως ιδιώτη και επιτυχημένο επιχειρηματία. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στο πατριωτικό κάλεσμα μιας ισχυρής ομάδας ενεργών και συνταξιούχων αξιωματικών εντός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ που ήταν δικαιολογημένα τρομοκρατημένοι με την προοπτική μιας Προεδρίας Clinton; Παρόλο που ήταν όλοι καλά εδραιωμένοι παίκτες του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, δεν θα μπορούσαν να χωνέψουν έναν ψυχρό προδότη της Δημοκρατίας στον Λευκό Οίκο. Επιπλέον, η οικογένεια Clinton ατίμασε πάρα πολλές φορές τις στρατιωτικές μεθόδους.

Η σύνδεση του Tel Aviv

Το κρίσιμο σημείο εδώ είναι ότι ο Sheldon Adelson, ένας βασικός συλλέκτης παράνομων χρημάτων για την Μαφία του Khazarian, ήταν ο μεγαλύτερος δωρητής για την εκστρατεία του Trump κατά την διάρκεια του κύκλου εκλογών του 2016. Ο Shelly χρησιμοποιήθηκε για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του Trump με τα τεράστια έσοδά του από τα τυχερά παιχνίδια του, όπως έκανε επίσης το 2020, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό από τον στοχευόμενο σχεδιασμό. Σε μια ομιλία σε μια Ισραηλινή ομάδα τον Ιούλιο του 2010, ο Sheldon Adelson είπε ότι θα ήθελε να είχε υπηρετήσει στον Ισραηλινό στρατό και όχι στον στρατό της Αμερικής και ότι ήλπιζε ότι ο νεαρός γιος του θα επιστρέψει στο Ισραήλ και «θα γίνει ελεύθερος σκοπευτής για το IDF – Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις».

Ως σκληροπυρηνικός νεοσυντηρητικός – σιωνιστής, ο Adelson έδωσε τεράστιες χρηματικές δωρεές στον Trump σε μια βάση δούναι και λαβείν, όπως συμβαίνει με κάθε πολιτική εκστρατεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Trump προώθησε αρκετά τόσες πολλές διασημότητες που συσχετίζονταν άμεσα με το Σιωνιστικό Ισραήλ. Επιπλέον, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Trump διόρισε τον νεοσυντηρητικό πολεμοκάπηλο και σιωνιστή Ιρανο-μισητή John Bolton ως Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας. Γι’ αυτό διόρισε τον φανατικό χριστιανό Σιωνιστή Mike Pompeo ως Υπουργό Εξωτερικών. Γι’ αυτό διόρισε την «σκύλα του Ισραήλ» Nikki Haley ως την 29η Πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Εθνη. Ειδικά γι’ αυτόν τον λόγο είχαν πει στον Trump να επιλέξει τον μεγαλύτερο σιωνιστή Mike Pence ως αντιπρόεδρό του.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ: Μπορεί να δηλωθεί με βεβαιότητα ότι την ίδια ημέρα που ο Trump απέλυσε τον Bolton, ήταν η ημέρα που οι προοπτικές επανεκλογής του ήταν οριστικά καταδικασμένες. Οχι μόνο ο Trump αντιστάθηκε στις προσπάθειες του Bolton να επιτεθεί στο Ιράν, αλλά αρνήθηκε επίσης να εισβάλει στην Συρία και να ανατρέψει την κυβέρνηση Maduro στην Βενεζουέλα. Ωστόσο, μια μεγάλη αμερικανική στρατιωτική συνοδεία κινήθηκε στην Συρία την 1η ημέρα της Προεδρίας Biden.

Στην πραγματικότητα, όλα τα σημαντικά ραντεβού του Trump στο Υπουργείο Δικαιοσύνης επιβλήθηκαν από τους μεγαλύτερους χορηγούς της εκστρατείας του [που συνδέονται με το Tel Aviv]. Αυτές περιλαμβάνουν την καταστροφή του Jeff Sessions και του William Barr, καθώς και την καταστροφή του Christopher Wray στο FBI. Περιλαμβάνει επίσης, τους τρεις προφανείς RINOs (υποτιμητικός όρος που εφαρμόζεται σε αξιωματούχους που εκλέγονται ως μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, αλλά οι οποίοι φέρονται να κυβερνούν και να νομοθετούν σαν μέλη του αντίπαλου κόμματος) που ο Trump αναγκάστηκε να επιλέξει για το Ανώτατο Δικαστήριο – Neil Gorsuch, Brett Kavanaugh και Amy Coney Barrett.

Αυτή η αδιάψευστη εικόνα προσωπικού της κυβέρνησης Trump είναι αρκετά αποκαλυπτική, καθώς απεικονίζει το γεγονός ότι κάθε ένας από αυτούς τους βασικούς παράγοντες δεν επιλέχθηκαν από τον Trump, αλλά από Σιωνιστές βασιλιάδες στο Σικάγο και στο Tel Aviv.

Πραγματικά, γιατί αλλιώς ο Trump να έχει διορίσει τον άκρως ραδιενεργό Alex Acosta ως υπουργό Εργασίας αφού διέκοψε παράνομα μια καλή συμφωνία με τον διαβόητο έμπορο παιδιών Jeffrey Epstein?!?! Ο πράκτορας Epstein της Mossad (Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Αποστολών) ήταν ο εσωτερικός άνθρωπος του Ισραήλ που φρόντιζε κάθε Αμερικάνο VIP, ο οποίος είχε οποιαδήποτε πραγματική δύναμη ή σημαντική επιρροή, ήταν αρκετά δωροδοκούμενος και ή εκβίαζε ώστε να διεκπεραιώσει το έργο του Ισραήλ.

Η μηχανική εκλογική απώλεια του Trump

Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετοί λόγοι για τους οποίους οι ιδιοκτήτες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (και του Ισραήλ) παράτησαν τον Trump. Ωστόσο, υπάρχει ένας λόγος που κυριαρχεί από όλους τους άλλους.

Ο Trump αντιστάθηκε σθεναρά στην εντολή της ON HIGH (δηλαδή του Tel Aviv) να επιτεθεί στο Ιράν. Αμέλησε ιδιαίτερα να καταστρέψει τις πολύ-φοβούμενες (από το Ισραήλ) πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν που στέγασαν το φανταστικό πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων τους. Για τους Ισραηλινούς και Αμερικανούς νεοσυντηρητικούς Σιωνιστές, αυτό ήταν το θανάσιμο αμάρτημα του Trump από όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα.

Ως συνέπεια αυτής της ασυγχώρητης «αποτυχίας», η Δαμόκλειος Σπάθη κρατήθηκε πάνω από το κεφάλι του Trump από τους κυβερνώντες Σιωνιστές για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Αυτό που πραγματικά είδε ο αμερικανικός λαός ήταν κάθε πιθανή μέθοδος εξαναγκασμού και εκφοβισμού που θα μπορούσαν να φέρουν οι Σιωνιστές για να αναγκάσουν το χέρι του Trump. Αλλά στο τέλος, ο Trump στάθηκε σταθερός στην δέσμευσή του να μην ξεκινήσει πολέμους ή τουλάχιστον όχι μεγάλους πολέμους. (Η μαζική καταστροφή της Υεμένης από την Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ θα μπορούσε δικαίως να θεωρηθεί ως παραβίαση αυτής της υπόσχεσης, ακόμη και αν οι νεοσυντηρητικοί πολεμοκάπηλοι χρησιμοποιούσαν πληρεξούσια της Σαουδικής Αραβίας).

Στο τέλος της ημέρας, το αόρατο χέρι* που ελέγχει το τελικό αποτέλεσμα κάθε αμερικανικής εκλογής Προέδρου, αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα σε μια δεύτερη θητεία για τον Trump. H άρνησή του να μην υποκύψει στην θέλησή τους να επιτεθούν στο Ιράν και την Συρία δεν θα μπορούσε πλέον να γίνει ανεκτή και ειδικά υπό το φως του πολύ στενού χρονικού πλαισίου που απαιτείται για την ανάπτυξη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ.

*«Το αόρατο χέρι είναι οι άνθρωποι που ήταν πάντα η υψηλότερη κρυφή εξουσία. Είναι μια μυστική αδελφότητα που ελέγχει ένα δίκτυο μυστικών κοινωνιών, όπως οι Illuminati. Αυτές οι μυστικές κοινωνίες εκτελούν τις εντολές που μεταβιβάζονται σε αυτές μέσω διαφόρων επιπέδων εξουσίας, όπου αυτές οι μυστικές κοινωνίες τις περνούν μέσα από περισσότερες βαθμίδες, έτσι ώστε όταν η εντολή έχει φτάσει τελικά σε ένα πρόσωπο για να την εκτελέσει δεν θα έχει ιδέα από πού ήρθε η εντολή ή γιατί. Οι άνθρωποι που βλέπεις στην εξουσία δεν είναι τίποτα. Η μόνη πραγματικά ισχυρή οικογένεια είναι η Βρετανική Βασιλική οικογένεια λόγω των προγόνων τους. Είναι η ανώτατη αρχή και ελέγχει όλους τους άλλους, ελέγχει ένα δίκτυο μυστικών κοινωνιών που εργάζεται κάτω από αυτήν. Είναι μια μικρή αδελφότητα, (Εταιρία) κάποιοι άνθρωποι που έχουν την πιο αγνή γραμμή αίματος που φτάνει μέχρι τον αρχαίο κόσμο. Το αόρατο χέρι είναι μια μικρή μυστική αδελφότητα που ακολουθεί [σατανικές] θρησκείες της αρχαίας Αιγύπτου και άλλων μυστήριων θρησκειών του αρχαίου κόσμου. Ελέγχουν ένα δίκτυο μυστικών κοινωνιών. Είναι απίστευτα καλά οργανωμένοι. Ο Adam Weishaupt διδάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από ισχυρές οικογένειες που ήταν κάτω υπό τον έλεγχο του αόρατου χεριού. Το αόρατο χέρι το αποτελούν αυτοί που μέσω ορισμένων ανθρώπων, έβαλαν τον Adam Weishaupt να δημιουργήσει τους Illuminati για ορισμένους λόγους, μερικοί από τους οποίους είναι αρκετά προφανής. Το αόρατο χέρι εντοπίζει την προέλευσή του πίσω στην αρχαία Αίγυπτο, την Βαβυλώνα και την Σουμερία. Ως εκ τούτου, γι’ αυτό βλέπετε τον αιγυπτιακό συμβολισμό παντού».

Εξάλλου, ποιος δεν ήταν μάρτυρας της θαρραλέας και συνεχούς αντίστασης του Trump στην εντελώς παράλογη φάρσα του COVID; Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο επέτρεψαν στον Joe Biden να κλέψει τις εκλογές μέρα μεσημέρι. Θυμηθείτε, η απόλυτη συνέπεια για την ανυπακοή του Trump δεν είναι η δολοφονία του. Μάλλον, είναι η ανυπόφορη προσβολή της ήττας του από έναν γηραιό τύπο που «δεν ξέρει καν αν είναι ζωντανός».

Αυτός είναι ο λόγος που το κατεστημένο χρησιμοποιεί από πάντα τα συνηθισμένα μέσα ενημέρωσης κι αποβλάκωσης για να προσθέσει προσβολές στο πληγωμένο θύμα. Ιδιαίτερα ενόψει των συντριπτικών αδιάσειστων στοιχείων που τεκμηριώνουν την μεγαλύτερη απάτη ψηφοφορίας και την κλοπή εκλογών στην παγκόσμια ιστορία είναι αυτή η ατελείωτη επίθεση των μέσων ενημέρωσης προς τον Trump. Για την ακρίβεια, αν το δούμε ιστορικά, κανείς δεν έχει δει ποτέ «τόσο πολύ αλάτι να τρίβεται σε μία πληγή,» όπως η ληστεία των εκλογών του 2020 και η συγκάλυψή της.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ίδιο αόρατο χέρι δολοφόνησε βίαια τον JFK, τον χαρακτήρα του DJT θα συνεχίσει να τον δολοφονεί για το υπόλοιπο της φυσικής του ζωής. Θα μετατρέψουν ουσιαστικά τον Trump στον Hitler του 21ου αιώνα ώστε να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την κληρονομιά του και να υπονομεύσουν το πατριωτικό κίνημα. Πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως το αργό και βασανιστικό σόου του Trump είναι ότι θα στείλει ένα μήνυμα σε κάθε επικεφαλή πολιτείας να μην έχει καν ενδοιασμούς για την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Παραλληλισμοί με τον JFK

Όπως και ο JFK είχε στριμωχτεί στο Οβάλ Γραφείο από την εβραϊκή μαφία στο Σικάγο, ο Donald Trump τέθηκε στο Λευκό Οίκο από ένα άλλο τμήμα της ίδιας μαφίας Khazarian. O Joe Kennedy είχε βαθιές συνδέσεις με την Ιρλανδική μαφία που χειριζόταν την πολιτική μηχανή του Δημοκρατικού Κόμματος του Σικάγου και φρόντισε να κερδίσει ο JFK στις εκλογές του 1960 παίρνοντας παράνομα το Illinois. Αυτό που λίγοι πολιτικοί ήξεραν εκείνη την περίοδο ήταν ότι η εβραϊκή μαφία έλεγχε πλήρως την ιρλανδική μαφία, καθώς ελέγχει επίσης την σικελική μαφία στην πόλη των ανέμων.

Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι οι Khazarians αισθάνθηκαν βαθιά προδομένοι από τον JFK αφού του έδωσαν την νίκη. Αυτό συνέβη επειδή ο Πρόεδρος Kennedy αρνήθηκε να οπλίσει το Ισραήλ με πυρηνικά όπλα, όπου αυτή η απόφαση προκάλεσε τον ιδρυτή του Ισραήλ και τον πρώτο πρωθυπουργό David Ben-Gurion, κάνοντάς τους έξω φρενών (και τρελούς) σφραγίζοντας έτσι την μοίρα του JFK. Κανείς δεν προδίδει την μαφία των Khazarian και την γλιτώνει.

Ομοίως, ο Πρόεδρος Trump αψήφησε τις ευθύς εντολές του Ισραήλ να εισβάλλει στο Ιράν, ωστόσο, δεν το πλήρωσε με τον πόνο του θανάτου, αλλά με την δολοφονία του χαρακτήρα του με τρόπους που δεν είχε δολοφονηθεί κανένα άλλο πρόσωπο στην ιστορία. Ακριβώς όπως ο Adolph Hitler και κάθε συνεργάτης των Ναζί είναι για πάντα δυσφημισμένος για την προδοσία των Καρτέλ των Κεντρικών Τραπεζών, έτσι και η ομάδα του Trump θα κυνηγηθεί μέχρι να εξουδετερωθούν όλοι με κάθε δυνατό μέσο.

Αυτό που λίγοι πατριώτες καταλαβαίνουν είναι ότι μετά την Προεδρία Kennedy, κάθε Πρόεδρος αναγκάστηκε να υπογράψει μια ακλόνητη σύμβαση – ως Πρόεδρος / Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Εταιρείας – η οποία του απαγόρευε την δίωξη κάθε προηγούμενου Προέδρου για εγκλήματά τους κατά της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος Trump ξαφνικά γύρισε στο «ψάξιμο για την Χίλαρι», καθώς οι Πρόεδροι Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα έχουν εμπλακεί βαθιά σε σειρά εγκλημάτων Κλίντον-Ομπάμα. Το ίδιο και ο ποινικολόγος και πλέον Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden!

Υπό το φως αυτών των έντονων Προεδρικών πραγματικοτήτων, ο Πρόεδρος Trump έκανε όσα θα μπορούσε να κάνει κάθε θνητός για να στραγγίσει τον βάλτο. Όχι, ούτε ένας από τον βάλτο δεν συνελήφθη ποτέ η διώχθηκε, αλλά, πώς θα μπορούσε όταν σιωνιστές μαριονέτες στελεχώνουν τα υψηλότερα κλιμάκια της ομοσπονδιακής επιβολής του νόμου. Αυτό που έκανε ο Trump ήταν να εκθέσει τόσα πολλά όντα του βάλτου μέσα στο Beltway, έτσι ώστε εμείς οι άνθρωποι (που μπορούμε να παρατηρούμε) να τους δούμε μια για πάντα. Αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί – ΠΟΤΕ!

Παρεμπιπτόντως, όσον αφορά τους Δημοκρατικούς, το Deep State και την Νέα Τάξη Πραγμάτων, η υπέρμαχη κλίκα της παγκοσμιοποίησης που ανησυχεί, αυτό ήταν μακράν το μεγαλύτερο έγκλημα του Trump, που τράβηξε το πέπλο εγκλημάτων πολλών δεκαετιών με τρόπο που δεν έχει δει ποτέ η αμερικανική ιστορία.

Θυμηθείτε, ο Θεός γράφει συχνά με στρεβλές γραμμές. Η Προεδρία του Donald Trump θα μπορούσε να έχει συμβεί μόνο με μεγάλες επίγειες δυνάμεις κάνοντάς το να συμβεί. Το ίδιο και με τον Kennedy. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, αυτές οι φοβερές «αόρατες εξουσίες και τα πριγκιπάτα» εκτέθηκαν όσο ποτέ άλλοτε. Πλέον, όλα αποκαλύπτονται και γι΄αυτό το κατεστημένο ξεκίνησαν πρόωρα το GREAT SCADEMIC (μεγάλη απάτη του Covid-19), πολύ πριν από την εποχή του. Είναι τόσο απελπισμένοι και απερίσκεπτοι πέρα από κάθε λογική που τα ιστορικά λάθη και τα προσωπικά λάθη τους  θα τους εξοντώσουν.

Στο τέλος κάθε εποχής, οι δυνάμεις του φωτός πάντα νικούν τις δυνάμεις του σκότους, κυρίως φωτίζοντας το φως της αλήθειας επάνω τους. Καθώς διασκορπίζονται, οι σκοτεινές δυνάμεις στην συνέχεια εξοντώνουν τον καθένα, καθώς αφήνουν το βυθιζόμενο πλοίο να ορμάει για σωσίβιες λέμβους οι οποίες έχουν κι αυτές τρύπες. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι ο Θεός είναι υπεύθυνος, πάντα και παντού. Έτσι, μείνετε έξω από όλο αυτό καθώς όλα είναι έτοιμα να εκραγούν.

Στην πραγματικότητα, αυτή η παγκόσμια ψυχολογική επιχείρηση υπερβαίνει κατά πολύ την δημόσια εξόντωση του Προέδρου Trump. Όπως ο εξαιρετικά θαρραλέος πρώην Πρόεδρος συχνά έλεγε, οι μεγάλες δυνάμεις δεν κυνηγούσαν αυτόν, κυνηγούσαν την Αμερική. Οι δράστες στην κορυφή της πλανητικής τροφικής αλυσίδας θέλουν ιδιαίτερα να εξαλείψουν για πάντα ολόκληρο το Κίνημα των Πατριωτών. Εκεί βρίσκεται η εξαιρετικά περίπλοκη, προσχεδιασμένη εικονική πραγματικότητα και οι εξαιρετικά οργανωμένες ψυχολογικές λειτουργίες που πρόκειται να έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Περιμένουμε να δούμε και να απολαύσουμε την αυτοκαταστροφή τους!

@Seawitch /Sunday, 24-Jan-2021

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;



Κατά την προ Τραμπ εποχή, υπήρχαν εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια που μπορούσαν να κερδίσουν οι πολιτικοί της DC και οι οικογένειές τους.Χιλιάδες πολύ επιδέξια και αποκλειστικά μέσα διαβίωσης, που συνδέονται με το επιχειρηματικό μοντέλο της DC.Στο επίκεντρο αυτής της λειτουργίας βρίσκεται το δίκτυο αγορών πίεσης και νομοθεσίας. Το μεγάλο κλαμπ. Χωρίς τη δυνατότητα να κερδίσει προσωπικό πλούτο και να επωφεληθεί από το σύστημα, γιατί ένας πολιτικός θα μείνει στο αξίωμα; Είναι γεγονός ότι το εισόδημα πολλών μακροχρόνιων πολιτικών και στα δύο κόμματα, διαταράχθηκε εντελώς από τον Τραμπ που κέρδισε τις εκλογές του 2016.Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα…. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ…  Διαβάστε περισσότερα »


📌 ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ - Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ