9 Σεπ 2021

Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΥΓΕΙΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ" (ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ) ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Α Γ Α Σ Τ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΟΥ Π.Ο.Υ. (!) ,ΚΑΙ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ... (Έγγραφα)



ΟΙ  ΑΙΡΕΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Μ.Κ.Ο. ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 'ΥΓΕΙΑΣ' " (!!!!), "ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ" ΓΥΡΩ ΜΑΣ & ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 & 2030. (Τα έγγραφα ΕΔΩ με έμφαση στην Σελ. 31 στους Σκοπούς της εταιρείας.)

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΥΛΟΓΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (4η ΒΙΟΜΗΧ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΝΕΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ) ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...

ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ -ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ- ΕΞΟΥΣΙΑ, "ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ" ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΜΕ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΑΣ...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (ΦΟΥΧΤΕΛ) ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ "ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΙΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟ-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ,  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ...

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" - Π.Ο.Υ. ΚΑΙ 4η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ (Έγγραφα)


____________________________________________________

ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΡΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

____________________________________________________


👉Ευρωπαϊκή Ενωση πολλών ταχυτήτων σημαίνει αυτονομήσεις περιοχών ακόμη και στην Ελλάδα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ

Στη Σύνοδο της Ρώμης ο Τσίπρας αποδέχτηκε την ΕΕ των πολλών ταχυτήτων, δηλαδή την έξοδο απο την αρχή της ενοποίησης των τοπικών οικονομιών.

Μια ΕΕ πολλών ταχυτήτων μέσα στην οποία θα αναπτυχθούν ημιαυτόνομες περιοχές με ειδικά προνόμια που θα αφορούν τις δαπάνες, τη μετανάστευση, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, το ασφαλιστικό κλπ. θα ήταν χρήσιμες για να προσφέρουν εργασία με μειωμένα εργατικά δικαιώματα για πάρα πολύ κόσμο, φτωχούς ντόπιους και μετανάστες.

Για αυτά τα οικονομικά σχήματα έχω μιλήσει παλαιότερα, είναι οι ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες), που όμως τώρα θα αποκτήσουν και πολιτικό περιεχόμενο. Στην Ιταλία υπάρχουν ήδη 5 ημιαυτόνομες περιοχές και σύντομα θα προστεθούν και άλλες δύο (Βενέτο, Λομβαρδία). Στην Ισπανία, η Καταλονία που ήταν μιά απο τις αυτόνομες περιοχές της χώρας έκανε μια προσπάθεια να αποσχισθεί, κάτι που φαίνεται να αφορά όλες τις περιοχές με αυτονομία. Διαβάστε περισσότερα »


____________________________________________________

 📢 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ 📢 ΗΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ 📢  Ε  Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε  ΤΟ Ε Θ Ν Ο Σ  ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
____________________________________________________

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ