16 Αυγ 2020

Αφυπνίσου ! Δεν νοείται να μας λένε τα τσιράκια του Σιωνισμού ότι έχουμε μόνο υποχρεώσεις και να συνεχίζουν να μας γενοκτονούν μέσα στην ίδια μας την πατρίδα διώχνοντας τα παιδιά μας διώχνοντας τους Έλληνες από την Ελλάδα μας!


Είναι οι "ελληνόφωνες" κυβερνήσεις που πτώχευσαν,ξεπούλησαν και υποθήκευσαν ολόκληρη την πατρίδα, που κατέστρεψαν την βιομηχανία,το εμπόριο, την πολεμική βιομηχανία, την γεωργία, τον τουρισμό,το σύστημα υγείας, το συνταξιοδοτικό, αδυνάτισαν και αποδόμησαν το στράτευμα, έδιωξαν πάνω από 500 χιλιάδες λαού στο εξωτερικό και εξανάγκασαν σε ακραία ανέχεια μεγάλο μέρος των Ελλήνων ενώ οι ίδιοι παραμένουν στο απυρόβλητο της δικαιοσύνης,έχοντας  κάνει παράνομη κατάληψη στην ξενοκίνητη βουλή του ανύπαρκτου κράτους, με παχυλούς μισθούς και κραυγαλέα προνόμια,δρώντας ως δοσίλογοι και ανθέλληνες προδότες. Τι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα και δεν βλέπουμε και δεν κάνουμε τα αυτονόητα ;...




Συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους μας!


ΤΟ Άρθρο 3 & 4 του Ο.Η.Ε προστατεύει τούς αυτόχθονες γηγενείς λαούς και έχουμε το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης της Αυτονομίας της Αυτοδιοίκησης και της Αυτοχρηματοδότησης!

Για ποιόν λόγο έχουμε λοιπόν αυτούς τους ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ αλλογενείς που παρανόμως βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας μας ενώ είναι Όλοι μια Συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους μας!

Δεν μπορεί να φέρνουν εδώ τους συγγενείς τους να τους τα παρέχουν Όλα δωρεάν και Εσύ Έλληνα Μου να πληρώνεις τους κλεφταράδες που φωνάζουν να φύγουν οι Νοικοκυραίοι!

Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή από την ημέρα που παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία έχασαν όλες τις εξουσίες και είναι Όλοι έκπτωτοι και ιδιωτικές εταιρείες με φορολογικό μητρώο με έδρα την Νέα Υόρκη ΕΛΛΑΣ ΑΕ!

Δεν νοείται να μάς λένε τα τσιράκια του Σιωνισμού ότι έχουμε μόνο υποχρεώσεις και να συνεχίζουν να μας γενοκτονούν μέσα στην ίδια μας την πατρίδα διώχνοντας τα παιδιά μας διώχνοντας τους Έλληνες από την Ελλάδα μάς!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΕΔΩ