14 Αυγ 2020

(ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ) Επιχείρηση CORONAVIRUS: Το απίστευτο σχέδιο των Σατανιστών της νέας τάξης για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στό νέο μαντρί που της ετοίμασαν

Makia Freeman , Συντελεστής Waking Times

Όλος ο κόσμος συμμετέχει σε ένα απόκρυφο τελετουργικό μύησης μέλους-κορώνας, αν και κανείς δεν θα το καταλάβει.

Τα μέτρα και οι πολιτικές που έχουν τεθεί σε εφαρμογή παγκοσμίως από τις κυβερνήσεις από τότε που ξεκίνησε η Επιχείρηση Coronavirus - όπως η καραντίνα, το κλείδωμα, το πλύσιμο των χεριών, η μάσκα, η κοινωνική απόσταση και πολλά άλλα - είναι στην πραγματικότητα πτυχές του τελετουργικού απόκρυφης μύησης.

Αυτές οι πτυχές έχουν προσαρμοστεί έξυπνα στην τρέχουσα ψεύτικη πανδημία και μεταμφιέζονται ως γνήσιες στρατηγικές δημόσιας υγείας. Όπως κάλυψα σε προηγούμενα άρθρα, αυτή η πανδημία είναι μια εκδήλωση τύπου 9-11 που έχει προγραμματιστεί σχολαστικά εδώ και δεκαετίες .

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τον κόσμο, τους οποίους συχνά αποκαλώ συνωμότες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO), αφήνουν πολύ λίγα στην τύχη. Είναι μαύροι μάγοι και εκτελούν αυτήν τη ζωντανή άσκηση με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τις μυστικές σατανικές τελετές τους. Και στις δύο περιπτώσεις, ο στόχος είναι ο ίδιος: να απομακρύνουν τους μυημένους από τον κανονικό τρόπο ύπαρξής τους, να τους διαλύσουν, να υποτάξουν, να τους επαναδιαμορφώσουν την προτίμηση στους ηγέτες τους και, τέλος, να τους επιστρέψουν σε ένα νέο φυσιολογικό απ'όπου πλέον δεν μπορούν να επιστρέψουν στους παλιούς τρόπους και τις φυσιολογικές τους ζωές ...

Τελετουργικό Corona-Initiation: Κλείδωμα και Καραντίνα (Απομόνωση)


Οποιοδήποτε καλό τελετουργικό απαιτεί προετοιμασία. Το πρώτο μέρος ενός τελετουργικού μύησης είναι η απομόνωση. Αυτή η απομόνωση χρησιμεύει για να διαχωρίσει τον μυημένο από τις συνηθισμένες («του κόσμου») υποθέσεις της ζωής του. Συχνά γίνεται με τη διακοπή όλων των δεσμών με τον έξω κόσμο. Μερικές φορές, ο μυημένος μπορεί να σταλεί σε σκοτεινό δωμάτιο ή σπηλιά. Αυτό υποδηλώνει επίσης μια επερχόμενη αναγέννηση από μια σκοτεινή μήτρα. Σήμερα, αυτή η απομόνωση απαιτεί επίσης διαχωρισμό από την τεχνολογία και ό, τι συνοδεύει (τηλέφωνα, υπολογιστές, email, κοινωνικά μέσα κ.λπ.). Η αισθητηριακή στέρηση στέλνει τον μυημένο να αιωρείται όπου είναι λιγότερο προσδεδεμένος σε πεποιθήσεις και συμπεριφορές.

Στην Επιχείρηση Coronavirus, το κλείδωμα και η καραντίνα ήταν η πτυχή απομόνωσης του τελετουργικού. Όσοι γνώριζαν την κατάσταση παρατήρησαν ότι η καραντίνα μιας ολόκληρης κοινότητας υγιών ανθρώπων ήταν μια αντίφαση από την άποψη, επειδή η ίδια η λέξη καραντίνα σημαίνει «μια κατάσταση, περίοδο ή τόπο απομόνωσης στην οποία άνθρωποι ή ζώα που έχουν φτάσει από αλλού ή έχουν εκτεθεί σε τοποθετούνται μολυσματικές ή μεταδοτικές ασθένειες».  Έτσι, εξ ορισμού δεν μπορεί κανείς να επιβάλλει σε καραντίνα μη μολυσμένους, υγιείς ανθρώπους. μπορεί κανείς να επιβάλλει σε καραντίνα μόνο άρρωστα άτομα. Ωστόσο, η ατζέντα ήταν να απομονωθούν οι άνθρωποι με κάθε μέσο που απαιτείται για να επιτευχθεί το πρώτο βήμα της μύησης.

Τελετουργικό Corona-Initiation: Πλύσιμο στο χέρι (Απόρριψη)


Ένα άλλο στοιχείο της τελετής ήταν η εμμονή και η καταναγκαστική εστίαση στο πλύσιμο των χεριών. Ενώ το πλύσιμο των χεριών γενικά είναι μια καλή υγιεινή δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης των ασθενειών, η Λειτουργία Coronavirus το έχει οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο άγχους OCD (από το σχεδιασμό, φυσικά). Συμβολικά, το πλύσιμο των χεριών θυμίζει την ιστορία του Πόντιου Πιλάτου από τη Βίβλο, ο οποίος έπλυνε τα χέρια του για την τύχη του Ιησού της Ναζαρέτ και αρνήθηκε να τον τιμωρήσει ή να τον απελευθερώσει. Από αυτή την άποψη, το πλύσιμο των χεριών αφορά την απόρριψη. Αλλά ποιος ή τι απορρίπτεται; Το «παλιό φυσιολογικό» της ελευθερίας;

Τελετουργικό Corona-Initiation: Mask-Wearing (λογοκρισία, υποβολή, απάνθρωπος, εναλλακτικό πρόσωπο)


Οι μάσκες χρησιμοποιούνται συχνά από την ίδια την ελίτ στα πάρτι και τις τελετές τους. Θυμάστε τη σατανική σεξουαλική σκηνή από το Kubrick's Eyes Wide Shut ; Οι μάσκες κρύβουν την ταυτότητα. Βιάζουν τον «θάνατο» της παλιάς ταυτότητας. Οι μάσκες δημιουργούν ένα εναλλακτικό πρόσωπο. Αυτό συνδέεται με το απίστευτα σημαντικό θέμα της Satanic Ritual Abuse (SRA) και τον έλεγχο του νου. Στον έλεγχο του μυαλού, ένας «χειριστής» χρησιμοποιεί βασανιστήρια και κακοποίηση για να αναγκάσει το θύμα να αποσυνδεθεί. Εδώ είναι που το μυαλό του χωρίζεται και αποκολλάται από την πραγματικότητα για να αντιμετωπίσει τον τεράστιο πόνο που του προκαλείται. Είναι μια ενσωματωμένη στρατηγική αμυντικής άμυνας.

Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο, το θύμα δημιουργεί πολλαπλές «αλλαγές» ή προσωπικότητες που αποσυνδέονται από τη βασική τους προσωπικότητα. Αυτές οι αλλαγές δεν γνωρίζουν την ύπαρξη άλλων αλλαγών. Έτσι, το θύμα μπορεί να προγραμματιστεί να κάνει πράγματα (π.χ. να γίνει σκλάβος σεξ ή δολοφόνος) και να μην θυμάται ότι τα κάνει, γιατί μπορεί να προκληθεί εναλλαγή για να εμφανιστεί και μετά να επιστρέψει στο υποσυνείδητο μετά το συμβάν.

Όσον αφορά τον έλεγχο του νου,

Η μάσκα είναι ένα τεράστιο θέμα με πολλούς τρόπους. Στο άρθρο Αποκάλυψη της Αλήθειας: Μελέτες δείχνουν απάνθρωπες μάσκες που σας απογοητεύουν και δεν σας προστατεύουνΚαλύπτησα μερικούς από τους ιατρικούς λόγους για τους οποίους η χρήση μάσκας δεν είναι μόνο ιατρικά άχρηστη αν θέλετε να προστατευτείτε από το COVID, αλλά και ενδεχομένως επιβλαβής για την υγεία σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά επίπεδα βαθύτερα όταν πρόκειται για τις τελετουργικές πτυχές των μασκών.

Πρώτον, οι μάσκες υποδηλώνουν λογοκρισία, το κάλυμμα του στόματος, το σπασμό και την καταστολή μιας ελεύθερης φωνής. Σκεφτείτε πόσες εικόνες γιά να απεικονίσουν λογοκρισία δείχνουν ένα άτομο με ταινία πάνω από το στόμα του. Η λογοκρισία υπήρξε ένα τεράστιο μέρος αυτής της ατζέντας, ακόμη και πριν να γίνει επίσημα, με όλους τους λάτρεις του Event 201 να ασκούν την προσομοίωσή τους για ώρες για το πώς θα ελέγχουν την επίσημη αφήγηση και θα λογοκρίνουν εναλλακτικές απόψεις.

Δεύτερον, οι μάσκες συμβολίζουν την υποταγή, την εγκατάλειψη της απεριόριστης πρόσβασης στο οξυγόνο. Όλη αυτή η ατζέντα δεν αφορά τον ιό. πρόκειται για έλεγχο. Πρόκειται για το να αναγκάσει τους ανθρώπους να υποταχθούν στη βούληση των χειριστών του NWO, ακόμα και όταν είναι νομικά και ιατρικά αδικαιολόγητο.

Τρίτον, οι μάσκες θυμίζουν ρομπότ. Είναι απάνθρωπες. Αφαιρούν την ικανότητα κάποιου να βλέπει πλήρως στο πρόσωπο κάποιου άλλου. Δημιουργούν απόσταση και διαχωρισμό στους ανθρώπους, δυσκολεύουν για εμάς να επικοινωνούμε μέσω της γλώσσας του σώματος και δυσκολεύουν το να έχουμε ενσυναίσθηση για τους άλλους, καθώς αυτή η ενσυναίσθηση βασίζεται συχνά στο να βλέπουμε πραγματικά ένα άλλο άτομο.

Τελετουργικό Corona-Initiation: Κοινωνική Απόσταση (The New Normal)


Μόλις το τελετουργικό προχωρήσει στην ολοκλήρωση, ο μυημένος βγαίνει σε έναν νέο τρόπο σκέψης και έναν νέο τρόπο συμπεριφοράς. Είναι ανακατασκευασμένος με την εικόνα των χειριστών ή των χειριστών του που διεξήγαγαν το τελετουργικό. Στην περίπτωση του COVID, ο τελικός στόχος είναι ο νέος φυσιολογικός τόπος,όπου όλοι διαχωρίζονται μόνιμα και αποσυνδέονται (καθώς επίσης δοκιμάζονται, παρακολουθούνται, ανιχνεύονται επαφές, παρακολουθούνται, παρακολουθούνται, φαρμακοποιούνται και εμβολιάζονται).

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πραγματικά αντικοινωνική αποστασιοποίηση. έχει να κάνει με την αφαίρεση της ανθρώπινης πινελιάς από τις αλληλεπιδράσεις μας. Αυτή η αφή είναι που μας κάνει ανθρώπους.

Ο γενικός στόχος της τελετουργίας: Καταστροφή του παλαιού και δημιουργία του νέου


Αν ήθελα να συνοψίσω ολόκληρο το τελετουργικό μύησης μέλους-κορώνας με μία ιδέα, θα ήταν αυτό το παλιό, δοκιμασμένο και αληθινό. Όρντο Αμπ Τσάο. Η Hegelian διαλεκτική. Πρόβλημα-αντίδραση-λύση. Ο φοίνικας ανεβαίνει από στάχτες. Όλες αυτές οι φράσεις δείχνουν προς την ίδια μέθοδο: καταστρέφοντας το παλιό για να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία του νέου.

Αυτή η μέθοδος από μόνη της δεν είναι κακή. έχει να κάνει με το πώς χρησιμοποιείται. Ο αληθινός σκοπός της τελετουργίας είναι να αλλάξει το μυαλό και τον χαρακτήρα κάποιου, και μπορεί να γίνει συνειδητά ή ασυνείδητα, έξυπνα ή ακούσια. Το τελετουργικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λευκή μαγεία όπως και η μαύρη μαγεία, π.χ. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική για να κατακτήσετε καταστροφικές συνήθειες μέσα σας και να γίνετε καλύτερος άνθρωπος.

Απλώς, στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνωμοσίας, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται από τους συνωμότες της NWO για να κάνει τον κόσμο λιγότερο ελεύθερο, λιγότερο ειρηνικό, πιο ελεγχόμενο και πιο ιεραρχικό μέρος.

Τελικές σκέψεις


Η λειτουργία Coronavirus είναι ένα παγκόσμιο τελετουργικό και τα πολλά στοιχεία του είναι εξαιρετικά συμβολικά. Οι άνθρωποι οδηγούνται ως απροσδιόριστοι συμμετέχοντες χωρίς να γνωρίζουν πώς υποστηρίζουν ασυνείδητα τη βαθύτερη ατζέντα (π.χ. συνεργαζόμενοι με τη δική τους δουλεία, αποδεχόμενοι γελοίους περιορισμούς και ακόμη και ενεργά αστυνόμευση των συμπολιτών τους).

Το γεγονός ότι αυτή η ψεύτικη πανδημία κοραναϊού είναι μια τελετή δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο εσωτερικός πυρήνας του NWO είναι σατανιστές που ασκούν τη μαύρη μαγεία . Όπως επιβεβαιώνουν οι επιζώντες καταγγελείς , ορισμένες από τις σατανικές τελετές τους περιλαμβάνουν βιασμό, κυνήγι ανθρώπων σαν ζώα, μαζικές οργίες, πόσιμο ανθρώπινο αίμα, κανιβαλισμό και παιδική θυσία.  (κλίκ ΕΔΩ)

Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση στις βαθύτερες συμβολικές πτυχές αυτής της ατζέντας εάν θέλουμε να διατηρήσουμε πραγματικά τα δικαιώματά μας και την ελευθερία μας ενάντια σε αυτό το σκοτάδι.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Makia Freeman είναι ο συντάκτης των άρθρων The Freedom και ανώτερος ερευνητής στο ToolsForFreedom.com ( FaceBook εδώ), γράφοντας για πολλές πτυχές της αλήθειας και της ελευθερίας, από την έκθεση πτυχών της παγκόσμιας συνωμοσίας έως την πρόταση λύσεων για το πώς η ανθρώπινη ιδέα μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο σύστημα ειρήνη και αφθονία. Η Makia είναι στο Minds , το Steemit και το FB .

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE - ΠΗΓΗ

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.

"Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση τελικά, θα αλλάξει όχι μόνο ότι κάνουμε, αλλά και το ποιοι είμαστε. Θα επηρεάσει την ταυτότητά μας και όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν: την αίσθηση της ιδιωτικότητας μας, την έννοια ιδιοκτησίας μας, τα καταναλωτικά μας πρότυπα, τον χρόνο που αφιερώνουμε στην εργασία και την αναψυχή, και πώς αναπτύσσουμε τη σταδιοδρομία μας, καλλιεργούμε τις δεξιότητές μας, συναντάμε ανθρώπους, και καλλιεργούμε σχέσεις. Ήδη αλλάζει την υγεία μας και οδηγεί σε έναν «ποσοτικοποιημένο» εαυτό, και νωρίτερα από ότι πιστεύουμε, μπορεί να οδηγήσει σε αυξητική βελτίωση του ανθρώπου. Η λίστα είναι ατελείωτη επειδή δεσμεύεται μόνο από τη φαντασία μας". [Klaus Schwab , Πρόεδρος και Ιδρυτής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ]


Η συνέχεια ΕΔΩ και ΕΔΩ