5 Αυγ 2020

Ανάστατη η Κυβέρνηση της ΝΔ. Φιμώνουν για να μην διαδίδεται η αλήθεια ! ... Στόχος τους είναι οι οικογένειές μας !... Ας κοπιάσουν…

Η επιβεβαίωση για την πλήρη κατάργηση της Ψευτοδημοκρατίας τους, από τον  Κοεμτζόγλου/Χρυσοχοιδη ... Όταν ένα καθεστώς ή εξουσία οι οποίες στατιστικά και αποδεδειγμένα είναι διεφθαρμένες επιβάλλουν μια άποψη, προφανώς η επιβολή συμβαίνει για να περάσει το λάθος ή ψέμα

Και όταν κάποιος λέει την άλλη άποψη ... δεν θέλουμε άλλη άποψη!! Eίναι η πλήρης κατάργηση της Ψευτο-ημοκρατίας τους. Είναι η ολοκληρωτική ΦΙΜΩΣΗ.


Ο Τύπος υπό Γερμανική Κατοχή. Μόνο και μόνο η ενέργεια τούς αυτή δείχνει καθαρά ότι πρόκειται για επιβολή.Οι μάσκες της Κυβέρνησης έπεσαν..Όλη η Ελλάδα βλέπει τη ΧΟΥΝΤΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ...Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του Χρυσοχοιδη για να το παίξει ο πατερούλης των μπάτσων του διαδικτύου για να μην ξυπνήσουν τα ΠΡΟΒΑΤΑ ...


Οι κινήσεις απελπισίας δεν θα σας γλυτώσουν. Η κίνηση να δώσει εντολή να διωχθούν όσοι καταγραφούν την άποψη τους και μάλιστα εδώ για την συνωμοσία των Κυβερνήσεων μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ της Κυβέρνησης..

Γράφονται όλα από το 2008 για το τρόπο ελέγχου του πληθυσμού με Πανδημίες και η συνάντηση στην Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019 των οπαδών της μείωσης πληθυσμού με αναφορές ότι θα σκοτώσουν με τον Κοροιδοιό εκατομμύρια κόσμου τα video από την συνάντηση όλα είναι συνωμοσίες χωρίς φαντασίωση .

Στη Κυβέρνηση δεν ξέρουν τι ψέμα να πουν και αυτούς που ξέρουν και γνωρίζουν θέλουν να τους φιμώσουν για να μιλήσουν... ξανά ... Η αλήθεια πονάει !

Είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα και εκτελείται από αυτή την Κυβέρνηση και το υπόλοιπο Πολιτικό σύστημα κατά της Χώρας και μάλλον όλοι σας σε αυτό τον Πολιτικό συρφετό θα πρέπει να δώσετε απολογία..Και αυτό θα γίνει με την κατάρρευσή σας γιατί δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις..Και τότε θα είναι χειρότερα για εσάς γιατί με διαλυμένη τη Χώρα μόνο ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ θα λειτουργούν.

Δείτε τα video είναι απο την συνάντηση
EVENT 201 με τον Bill Gates και τους υπόλοιπους της μείωσης πληθυσμού τις μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες και Χρηματωπιστωτικα ιδρύματα που έκαναν και προσομοίωση για τον Κορωνοιό... Γι αυτό Χρυσοχοίδη λένε δεν βγαίνει καπνός χωρίς φωτιά..


Ἕνα ἀφιέρωμα στόν σύγχρονο «Ἰαβέρη»


«Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ο κορονοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας. Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές».

δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και με εντολή του η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση. (ἐδῶ)


Γιά τήν γενέτειρα τοῦ Χρυσοχοΐδη,τό Νησί Ἠμαθείας διαβάζουμε πώς : Συνέχεια ΕΔΩ

Αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπομπή (Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010) του Σπύρου Χατζάρα στο «Blue Sky»: Ο κύριος δεξιά, είναι ο επί χρόνια Διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών και καθηγητής της Ιστορίας Δημήτριος Μιχαλόπουλος (του οποίου την έδρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει αρπάξει πραξικοπηματικά ο Αντώνης Λιάκος) και λέει δύο φορές (0:04 και 0:49 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν: Το πραγματικό επώνυμο του υπουργού Προ-Πό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι Κοεμτζόγλου. Αλλά επειδή ακουγόταν πολύ τούρκικο, το άλλαξε σε Χρυσοχοΐδης!.. Δηλαδή, έχουμε εδώ άλλη μία περίπτωση Ευαγγέλου Βενιζέλου που άλλαξε το κακόηχο επώνυμό του «Τούρκογλου» με το δημοφιλέστατο «Βενιζέλος»!..




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλλάτει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία, αν και εδώ και χρόνια η ασυλία του έχει αρθεί όπως έχουν αρθεί και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.




 

        Θα καθίσετε στο σκαμνί !



Στόχος τους είναι οι οικογένειές μας!...

-Σταματήστε να το λέτε "καραντίνα"

-Η Καραντίνα είναι για τους ασθενείς.
Αυτό είναι "Κατ' οίκον κράτηση".

-Σταματήστε να το λέτε "Κοινωνική αποστασιοποίηση".
Αυτό είναι "Υποχρεωτική Απομόνωση".

-Σταματήστε να λέτε "Ασφαλής στο σπίτι"
Για πολλούς πλέον το σπίτι δεν είναι ασφαλής τόπος.
Είναι η απομονωμένη απο την υπόλοιπη κοινωνία,φυλακή τους.

-Σταματήστε να μιλάτε "Για το ευρύτερο καλό"...

-Σταματήστε να λέτε "Νορμαλοποίηση"...

-ΤΙΠΟΤΑ πλέον δεν είναι φυσιολογικό.

-Στόχος τους είναι οι οικογένειές μας!...




Βρήκαν την ευκαιρία με όλη αυτή την δήθεν «κρίση υγείας» που υφιστάμεθα να στοχεύσουν -ανάμεσα σε τόσα άλλα- και κατά της οικογένειας με στρατιωτικούς πλέον όρους.

Ας μη νομίζουμε πως όλα αυτά είναι υπερβολές και πως δεν γίνονται. Όποιος το νομίζει ας συνειδητοποιήσει πρώτα πως ήδη ζούμε σε μια «υπερβολή» – ή αλλιώς πως κάθε όριο υπερβολής έχει ήδη ξεπεραστεί. Δεν συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο από την απόλυτη υποταγή.

Ας μην υπάρχει αμφιβολία, πως οι δηλώσεις που γίνονται είναι μελετημένες και δημιουργούν υποθήκες για το μέλλον.

Ας μην υπάρχει αμφιβολία πως εάν δεν αντιμετωπίσουν σοβαρά και γενικευμένα κύματα αντίδρασης και απειθαρχίας, θα έρθει η στιγμή που θα τα δούμε όλα αυτά με τα μάτια μας.

Οικογένεια έχουμε και οικογένειά μας δεν θα είναι ποτέ το κράτος.

Ας κοπιάσουν…