19 Αυγ 2020

Παπαρολογίες, προπαγάνδα, εκφοβισμός και παραπληροφόρηση από την ψευδο-κυβέρνηση της εθνικής ήττας. Κούλη σε κατουράει (μαρκάρει τη περιοχή του) στη μάπα ο Ερντογάν κι εσύ κάνεις ντόλτσε βίτα στη Κρήτη... ξεφτιλισμένοι ψευτοπατριώτες


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙ


Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο. Ό,τι ακούμπησε το άφησε χωρίς χέρια και πόδια. Η ελληνική ΑΟΖ μίκρυνε, τα σύνορα δεν φυλάσσονται, τα μέτρα για το κορωναϊό δεν είναι τα κατάλληλα και οδηγούν σε νέα οικονομική ύφεση, το αμυντικό δόγμα με τη Κύπρο καταργήθηκε, ο εκτουρκισμός - που πλέον δεν είναι μυστικό – συνεχίζεται, το εμπορικό έλειμμα αυξήθηκε, η παραγωγή μίκρυνε, ο τουρισμός έγινε ανέκδοτο και η παιδεία με την έρευνα ναρκοθετήθηκαν περισσότερο. Τα ΜΜΕ ελέγχονται απο τους φίλους του Μαξίμου ενώ ο κόσμος εκφοβίζεται. Απαγορεύεται η έκφραση άποψης, μπήκε ιδιωτική αστυνομία στο διαδίκτυο που μπορεί να συκοφαντεί με νομική κάλυψη πληρωμένη απο έξω όποιον ενοχλεί ενώ οι πορείες απαγορεύτηκαν. Επι Μητσοτάκη είδαμε τα Ιμια 2 στον Έβρο και τα Ίμια 3 στον 28ο μεσημβρινό. Ευτυχώς που τα πλοία του Αγγελόπουλου βοηθάνε στην έρευνα των Τούρκων για υδρογονάνθρακες. Η Ελλάδα ενεργειακά εξαρτάται από την Τουρκία ενώ ήδη ακούστηκαν οι πρώτες φωνές για τη δημιουργία ομοσπονδίας με τους Οθωμανούς. Πρόκειται για 5η φάλαγγα και το αστείο είναι πως η χώρα και σε αυτούς ακόμη δίνει μισθό!

ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


Φταίνε αυτοί που την ασκούν στην Ελλάδα, η Φαμίλια της Πάρλας. Αυτοί που βλέπουν τη Τουρκία να κινείται κατά της χώρας και της κάνουν πλάτες στέλνοντας χαζά μηνύματα στο υπερπέραν. Μέχρι στην Αυστραλία τηλεφώνησε το Μητσοτάκι για συμπαράσταση. Έχει κάνει ρεζίλι τη χώρα.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚO VIDEO (ΠΕΤΣΑΣ vs. ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ):




Άλλα ντάλλων. Το Oruc Reis και σήμερα κάνει έρευνα μέσα στην ελληνική ΑΟΖ. Καταπλητική η αναφορά Διακόπουλου, πως το Oruc Reis αφήνει σημάδια στο πέρασμα του σαν τον σκύλο που τον πας για κατούρημα! Αυτό είναι η εκδίκηση του Καμμένου!

Πηγή
Διαμόρφωση/κεφαλίδα:Α.Τ.

  • Μήπως είναι ώρα να σημάνει συναγερμός σύμπαντος του Ελληνισμού;




    Κούλη σε κατουράει (μαρκάρει τη περιοχή του) στη μάπα ο Ερντογάν κι εσύ κάνεις ντόλτσε βίτα στη Κρήτη... ξεφτιλισμένοι ψευτοπατριώτες

    «Η χθεσινή δήλωσή μου προκάλεσε σύγχυση και δημιούργησε πρόβλημα στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρόθεσή μου. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα επί δεκαετίες κι έχω μάθει πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού. Θα συνεχίσω να βοηθώ την πατρίδα και την κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι τώρα» δήλωσε ο κ. Διακόπουλος.

    Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Διακόπουλο για τις υπηρεσίες του....



    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ και ΕΔΩ