1 Αυγ 2020

ΝΕΕΣ ΦΙΜΩΣΕΙΣ πατριωτικών φωνών στο διαδίκτυο


Στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, κάθε «αντιδραστικός» μπαίνει στο ΣΤΟΧΟ. Και η διαπλοκή έχει επεκταθεί τόσο πολύ και έχει εισχωρήσει σε κάθε μορφής εξουσία, ώστε το σύστημα να έχει πλέον γίνει προκλητικό και αδίστακτο.

Πληροφορηθήκαμε (από εδώ) ότι το πατριωτικό ιστολόγιο «Αττικά Νέα» της Κας Πόπης Σουφλή, έπεσε.


... Το έριξαν δηλαδή. Το είχαν ρίξει και πάλι πριν μόλις λίγους μήνες ...

Αυτή τη φορά η «δουλειά» ήταν «επαγγελματική» έγιναν αρχικά επιθέσεις από χάκερ και στη συνέχεια έκλεισε! Η εταιρία που το φιλοξενούσε αρνείται να το δεχθεί! Όλα θυμίζουν στους τεχνικούς, «εντολές άνωθεν». Γίνονται τώρα προσπάθειες να μεταφερθεί κάπου αλλού.

Η κα Σουφλή μάς ενημέρωσε ότι χακάρισαν αυτή τη φορά το μπλόγκ και το έριξαν. Ικανή τεχνική ομάδα είναι στο πλευρό της και ελπίζει πολύ σύντομα να βρει λύση στο πρόβλημα. Στέλνει την αγάπη της σε όσους την αγάπησαν και την εμπιστεύτηκαν, και θα μάς ενημερώσει σύντομα για ό,τι καινούριο.  [ Πηγή ]




    Η φίμωση στο Facebook συνεχιζεται με νέες επιθέσεις στην Ηλεκτρονική μας εφημερίδα amazonios.net και την Δημοσιογραφική μας ομάδα.

    Στις 13/06/20 κατέβασαν όλες τις αναρτήσεις μας και μπλόκαραν το όνομα της Ηλεκτρονικής μας εφημερίδας amazonios.net.

    Μπλόκαραν το domain name και κανένας δεν μπορεί να κοινοποιήσει θέμα ,άποψη και αρθρο μας γιατί τα δημοσιεύματα μας ενοχλούσαν την Κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.

    Τα ellinika xoaxes οι σερίφηδες του διαδικτύου μαζί με τους content moderators ως αδίστακτοι γκεμπελίσκοι δρουν ανενόχλητοι σε όλο το διαδίκτυο, επιβάλλοντας τις δικές σας αντίθετες στην αλήθεια θέσεις επί παντός επιστητού, επιβάλλοντας ποινές και κυρώσεις, υποκαθιστώντας τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές αρχές ενεργώντας σαν να είναι η Ανώτερη αρχή για να σβήνουν ότι δεν αρέσει στην Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

    Χθες 04/08/20 περιόρισαν σε τρεις κοινοποιήσεις μόνο απο απεριόριστες τον λογαριασμό του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη στο facebook για να μην μπορούν να μεταδίδονται τα άρθρα του οι δημοσιεύσεις των ηλεκτρονικών εφημερίδων μας και οι απόψεις μας η ελεύθερη έκφραση. Φίμωσαν ακόμη περισσότερο την ενημέρωση επιβάλλοντας φασιστικά το ψέμα ως αλήθεια σε όλο το διαδίκτυο.Σε λίγο για εκδίκηση πιθανώς να διαγράψουν και το λογαριασμό που εχει μέσα και την υποστηρικτική ομάδα/Kοινότητα του Amazonios.net που έχουν πετσοκόψει.

    Ο Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης απέστειλε Εξώδικο προς την “TELEPERFOMANCE GREECE”, εταιρείας content moderators (διαχειριστών περιεχομένου), συνεργαζόμενης με την εταιρεία “FACEBOOK” των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.) .

    Η ομάδα αυτή των διαχειριστών περιεχομένου στη σύμβαση της εχει τον ελεγχο για αναρτήσεις που αφορούν τζόγο, εμπόριο όπλων, φαρμάκων και ναρκωτικών, παραπλανητικές διαφημίσεις για δίαιτες, πορνογραφικό υλικό κ.α .

    Ομως τελευταία το "γύρισαν" και φιμώνουν τους πολίτες και δημοσιογραφικά site και ελέγχουν άρθρα απόψεις και Δημοσιεύματα για την Κυβέρνηση κ.α επιβάλλοντας ΦΙΜΩΣΗ με τις ΤΙΜΩΡΙΕΣ σε πολίτες και Δημοσιογραφικά SITE.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο amazonios.net ολόκληρο το ΕΞΩΔΙΚΟ και φωτογραφικό υλικό της Φίμωσης.
      ... Ως πότε ;