30 Αυγ 2020

Βερολίνο-29/08/2020 - Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ.: "Oι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια πιο ισχυρές και από τη χημική βιομηχανία και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας, αλλά και για όλους τους θεσμούς της δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε και σε όλο τον κόσμο . Η ατζέντα θα υποδουλώσει στο σύνολο ,την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σε έναν δυστοπικό εφιάλτη όπου οι αποκαλυπτικές δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα τρέχουν τη ζωή μας , καταστρέφοντας τα παιδιά μας , καταστρέφοντας όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια που ελπίζουμε να δώσουμε σ'αυτά" ...


Το ότι ένας πολιτικός με τόσο βαριά κληρονομιά, όπως ο πολιτικός ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ JR, τολμά να μιλά δημόσια και να καταγγέλει ανατριχιαστικά στοιχεία για τον ρόλο των πολιτικών και των κυβερνήσεων, τον ρόλο των Φαρμακοβιομηχανιών, του 5G, και τον τρόπο της παγκόσμιας δικτατορίας που θα υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους, πρέπει όχι μόνον να μας προβληματίσει, αλλά και να μας ταρακουνήσει συθέμελα…

Η ομιλία του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ, γιού του δολοφονημένου Ρόμπερτ Κέννεντυ, και ανιψιού του πρ. Προέδρου των ΗΠΑ ΤΖΩΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, έρχεται ακριβώς σε μια στιγμή, που η επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας, βρίσκεται μέσα στα σπίτια μας και έξω από την πόρτα μας.

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, ο κ. Κένεντι, πρόεδρος της Άμυνας για την Παιδική Υγεία, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου και συναντήθηκε με τους ηγέτες του νεοσύστατου Ευρωπα'ι'κού τμήματος της Οργάνωσης. Παρευρέθηκαν οι Senta Depuydt και Tina Choy (μέλη του διοικητικού συμβουλίου της CHD Europe), RA Markus Haintz (Querdenken-731 Ulm) και Heiko Schöning (MD, Ärzte für Aufkärung). Στο Βερολίνο συναντήθηκε επίσης με συναδέλφους από όλη την Ευρώπη για να συζητήσει τις παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ακούστε προσεκτικά την ομιλία του στο Βερολίνο και στο δεύτερο απόσπασμα τι λέει στην συνέντευξη της πρώτης μέρας για το χρήμα και τις τράπεζες.:




Το Σάββατο, 29 Αυγούστου, μίλησε σε αυτό που αναμένοταν να είναι (και ήταν) το μεγαλύτερο πλήθος στη γερμανική ιστορία. (Το CHD μετέδωσε ζωντανά από τη σελίδα του στο Facebook.)


Πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι από κάθε έθνος στην Ευρώπη διαδήλωσαν για ελευθερία, ειρήνη, ελεύθερη έκφραση και σεβασμό. Προφανώς και η αστυνομία δεν διέλυσε καμιά συγκέντρωση,όπως προσπάθησαν να μεταδώσουν πολλά καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ... ενώ άλλα έκαναν ψευδείς και πρόστυχες καλύψεις των γεγονότων (εδώ) χαρακτηρίζοντας το τεράστιο πλήθος των διαδηλωτών ως "αντιεμβολιαστές" και "ακροδεξιούς"


Εδώ η αστυνομία της Μέρκελ "κόβει " την πρόσβαση των διαδηλωτών προς το συλλαλητήριο και οι διαδηλωτές αντιδρούν ...:



In photo , RFK, Jr. is with organizers Dr Heiko Schoening, M.D. and Attorneys Markus Haintz & Rolf Karpenstein in front of Brandenburg Gate where his uncle, President John F Kennedy, gave his famous “Ich bin ein Berliner” speech in 1963.

Σε πολλά μέρη του κόσμου οι άνθρωποι αντιδρούν στα μέτρα για την ψευτο-πανδημία του κορο'ι'δο'ι'ού : #Berlin, #London, #Paris et #Zurich une manifestation contre les mesures de restrictions liées au #COVID19 est en cours devant le Parlement à #Ottawa au #Canada. #antimasques#Berlin2908




David Icke, η ομιλία του στη διαδήλωση που έγινε στο Trafalgar Square rally στο Λονδίνο, ενάντια στα Μέτρα για τον Κορωναϊό, 29/8/2020


“Τι χαρά που είναι, να βλέπω αυτό το θέαμα, μέσα σ έναν κόσμο παραφροσύνης και τρέλας!!

Συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα γιατί μια επικίνδυνη ασθένεια, μια θανατηφόρος ασθένεια διαπερνά αυτή τη χώρα και αυτό τον κόσμο!

Και δεν είναι ο Covid 19!

Είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Ένας Φασισμός που προκύπτει από την ψευδεπίγραφη πανδημία Covid19!

Ένας ιός -στον οποίο πρέπει να δώσω τα εύσημα- είναι πολύ καλά εξοπλισμένος για κάθε κοινωνική κατάσταση!

“Απαγορεύεται να πλησιάσεις πέρα από τα 2 μέτρα τον διπλανό σου για να τον προστατεύσεις από τον ιο”!

Ο Ιός τώρα έχει μια αναθεματισμένη μεζούρα!

“Απαγορεύεται να είσαι με κάποιον έξω από το σπίτι σου για παραπάνω από 15 λεπτά.

Τώρα ο ιός έχει και ένα αναθεματισμένο ρολόι!”

“Τώρα θα κάνουμε τις μάσκες υποχρεωτικές, αλλά όχι πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας”

Τώρα ο ιός έχει και ένα αναθεματισμένο ημερολόγιο!!

Έχουμε έναν ιό τόσο έξυπνο, που μολύνει μόνο όσους παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρίες τις οποίες η κυβέρνηση θέλει να σταματήσει!

Γιατί όλο αυτο είναι παράλογο;

Γιατί κάποιος με έστω και τον μισό του εγκέφαλο να λειτουργεί, μπορεί να δει ξεκάθαρα την απάτη;

Διότι το έχουν στήσει!

Λοιπόν, γιατί το κάνουν αυτό;

Μπορώ να το απαντήσω αυτό με μια άλλη ερώτηση:

Πώς θα μπορούσα να έχω προβλέψει τις τρέχουσες εξελίξεις πριν από δεκαετίες;

Πώς τα κατάφεραν άλλοι υποψιασμένοι να προβλέψουν τα τωρινά γεγονότα από τη δεκαετία του ’30;

Πώς το έκανε ο George Orwell πίσω στη δεκαετία του ’40;

Είναι απλό:

Τα σύγχρονα γεγονότα δεν είναι τυχαία! Δεν συμβαίνουν έτσι απλά!

Βλέπουμε μια πολύ μακρά Ατζέντα να αποκαλύπτεται και είναι προδιαγεγραμμένη, αν δεν αντισταθούμε τώρα και δεν τελειώσουμε με αυτή την παγκόσμια και καθολική καθυπόταξη της ανθρώπινης φυλής την οποία επιδιώκουν!

Στεκόμαστε τώρα, σ ένα καταπληκτικό σημείο στην Ιστορία, στο οποίο είμαστε καθ οδόν προς τη Σύγκρουση!

Αν συνεχίσουμε έτσι, να τους αφήνουμε να κυριαρχούν πάνω στις ζωές μας, δεν θα έχουμε αίσιο τέλος!

ΑΛΛΑ! Αν θυμηθούμε που βρίσκεται η Δύναμη, τότε όλο αυτό θα τελειώσει σε δραματικά γρήγορο χρόνο! Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ!

Ο Πέρσι Σέλεϋ το κατάλαβε αυτό, όταν πριν 200 χρόνια θα έγραφε στο τόσο ταιριαστό για τα καθ ημάς βιβλίο του “η Μάσκα της Αναρχίας: ”

σηκωθείτε σαν τα λιοντάρια μετά τον ύπνο!

Σ έναν απέραντο αριθμό!

κάντε τις αλυσίδες σας να μοιάζουν με κοσμήματα,

Η μάγισσα κοιμάται, και σας εξαπάτησε!

Εσείς είστε πολλοί! Αυτοί είναι οι λίγοι!”

Αυτά τα λόγια γράφτηκαν το 1890, και η πλειοψηφία της Ανθρωπότητας ακόμα δεν πήρε το μάθημα.

Όλη αυτή η καθυπόταξη και η επιβολή από το Φασιστικό Καθεστώς παγκοσμίως, δεν γίνεται από επαγγελματίες της Υγείας, αλλά από “ψυχολόγους”, που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από μας!

Είναι μεσα στη Βρετανική κυβέρνηση, στο στενό υπουργικό συμβούλιο -που στην ουσία πρόκειται για ιδιωτική εταιρεία- και λέγεται “Ομάδα Παρατήρησης της Συμπεριφοράς” και η δουλειά της είναι πολύ απλά να μελετά την ανθρώπινη ψυχολογία, και μετά να προωθούν αυτά που έχουν μάθει ώστε να προσαρμοζουν και να τροποποιούν τη συμπεριφορά του πληθυσμού!

Είναι δε επικεντρωμένοι στα παιδιά, στα παιδιά μας, περισσότερο απ τον οποιονδήποτε!

(“σκουλήκια!!” φωνάζει από κάτω ο κόσμος)

Τι είναι αυτό που δεν θέλουν να ξέρουμε, το μεγαλύτερο παιχνίδι του νου που παίζουν επάνω μας;

Θέλουν να πιστεύουμε ότι η Εξουσία έχει τη Δύναμη!

Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!

Η Δύναμη της Εξουσίας τελείωσε! Τώρα είναι η δική μας Δύναμη την οποία τους δείχνουμε!

Όταν χιλιάδες κόσμου πήγαν στις παραλίες πριν λίγες εβδομάδες, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα για “Social Distancing”!

Η τοπική αστυνομία το χαρακτήρισε επίσημα ως “πολύ σοβαρό περιστατικό”.

Οk! διακηρύξτε το!

Και τι μπορείτε να κάνετε γι αυτό τώρα;

“Λοιπόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

Είναι απλά ανεξέλεγκτο το πλήθος που θέλουμε να μας υπακούσει!”

Αυτός ο Κόσμος, ελέγχεται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων εξαιτίας της απλής σύμπτωσης: της επιβολής τους και της δικής μας συναίνεσης!

Διασχίζοντας όλη την Πυραμίδα της Εξουσίας, συναντάμε αυτές τις δύο έννοιες, Επιβολή-Συναίνεση.

Το ένα επίπεδο συναινεί και επιβάλλεται στο αμέσως κατώτερο επίπεδο, και έτσι φτάνει σε εμάς τον απλό κόσμο.

Εάν εμείς δώσουμε τη συγκατάθεσή μας σ αυτή τη δομή της Ιεραρχίας και άρα συναινέσουμε στην επιβολή κυβέρνησης, αστυνομίας κλπ, επάνω μας, τότε ολοκληρώνουμε την περίμετρο της Πυραμίδας ανάμεσα στους πολύ λίγους εκεί πίσω απ τις σκιές, και στον παγκόσμιο πληθυσμό! Και αυτή η Πυραμίδα, σημαίνει ότι οι πολύ λίγοι επιβάλλουν την Ατζέντα τους σε δισεκατομμύρια ανθρώπων!

Πώς σπάμε αυτή την αλυσίδα; ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ!

“ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΠΈΣΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ – ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!” ΌΧΙ ΠΙΑ

ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ; ΌΧΙ!

ΦΟΡΆΜΕ ΜΑΣΚΕΣ; ΌΧΙ!

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉ ΜΑΣ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ; ΌΧΙ!


Ήρθε η ώρα, που μαθαίνουμε από τα μαθήματα της Ιστορίας. Ολόκληρη η Ιστορία της Ανθρωπότητας συνίσταται στον έλεγχο των λίγων επάνω στους πολλούς διότι οι πολλοί συναινούν στους λίγους. ΑΡΚΕΤΑ!

ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!


Και δεν θα δεχτούμε τίποτα λιγότερο απ αυτό!

Και θα πω στους αστυνομικούς: και εσείς έχετε παιδιά! Και εσείς έχετε εγγόνια!!

Εσείς οι ίδιοι ενδυναμώνετε τον Φασισμό με το να πρέπει να ζήσουν τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας με μάσκες!

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ -ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ- ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!!

ΕΛΑΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ! ΠΑΜΕ!”


Αποσπάσματα απο την ομιλία του R.K.Jr. :


Oι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια πιο ισχυρές και από τη χημική βιομηχανία και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας, αλλά και για όλους τους θεσμούς της δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε και σε όλο τον κόσμο .ολόκληρη η πολιτική δομή σήμερα είναι κορεσμένη απο τη φαρμακευτική προπαγάνδα και εγώ παρακολούθησα τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι εξαιρετικό:

Είμαστε σε σημείο καμπής, πιστεύω στην ανθρώπινη ιστορία,το μεγαλύτερο και πιο κρίσιμο σημείο καμπής που είχε ποτέ συναντήσει η ανθρωπότητα..

Ολοκληρωτικά και αυταρχικά κράτη έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη του φόβου για να σχεδιάσουν τη συμμόρφωση των πληθυσμών. Και τώρα έχουν μια πηγή φόβου που είναι η πιο διαδεδομένη και ολοκληρωτική δύναμη που είχαν ποτέ, που είναι ο φόβος των πανδημιών .

Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα.

Και σήμερα έχουμε την παραμόρφωση των νέων τεχνολογιών που δίνουν στις κυβερνήσεις τη δυνατότητα να επιβάλλουν ελέγχους σε πληθυσμούς που δεν είχαν ποτέ φανταστεί .

Ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας ..από οποιονδήποτε τυράννο στην ιστορία, δεν ειχαμε ενα αντίστοιχο 5G, που έχει δημιουργήσει μια κατάσταση παρακολούθησης. Το 5G δεν είναι εδώ προς όφελός σας. Δεν είναι εδώ ώστε να μπορείτε να κάνει τη ζωή σας καλύτερη γιατί μπορείτε να κατεβάσετε το βιντεοπαιχνίδι σας σε έξι δευτερόλεπτα αντί για 29.

Ο μόνος λόγος που το 5G είναι εδώ είναι επειδή επιτρέπει αυτά τα μεγάλα δεδομένα στις εταιρείες που διοικούνται από τον Bill Gates και τον Mark Zuckerberg και τον Jeffrey Beasos, ειναι να συλλέξουν τα δεδομένα Σας για να ακούσουν τις συνομιλίες σας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ηταν πάντα σε θέση να το κάνουν αυτό, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για να τα υποβάλουν σε αναλυτικά στοιχεία και στη συνέχεια να κερδίσουν χρήματα και και να τα πουλήσουν .
Έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω μας στην οικονομία ολόκληρη. Γιατί θα μπορούν να φορολογούν κάθε συναλλαγή.

Οι τράπεζες θα μπορούν να εξαργυρώνουν κάθε μεταφορά πλούτου κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή, όσο μικρή κι αν ειναι αλλά επίσης θα είναι σε θέση να επιβάλουν την υπακοή, γιατί αν είστε ανυπάκουοι θα μπορούν να κλείσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα λιμοκτονειτε και δεν θα έχετε πρόσβαση σε μετρητά.

Και πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτή η πανδημία ήταν μια πανδημία που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή.

Είναι μέρος ενός απαίσιου σχεδίου που δεν μπορώ να σας δώσω την απάντηση σε αυτό. Δεν έχω αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.

Εάν δημιουργήσουν αυτούς τους μηχανισμούς ελέγχου γίνονται όπλα υπακοής για αυταρχικά καθεστώτα, ανεξάρτητα από το κατα πόσο ευεργετικοί ή αθώοι ειναι οι άνθρωποι που τους δημιούργησαν.

Μόλις τα δημιουργήσουν θα τα καταχραστούν εκατό τοις εκατό

Εγγυώμαι ότι θα κακοποιηθούν όλοι οι άνθρωποι που είναι έξω στο δρόμο τώρα που διαφωνούν με αυτά με αυτό το νέο, με την επιβολή που βλέπουμε γύρω μας του αυταρχικού ελέγχου των ανθρώπων που τους λένε φορέστε τη μάσκα σας.

Και ξέρετε, νομίζω ότι όλοι στην Ευρώπη, όλοι στη Γερμανία, όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους είπαν γιατί πρέπει να φορέσετε μάσκα.

Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι θα βοηθήσει. Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι λειτουργεί ότι θα σταματήσετε ετσι δηθεν τη μετάδοση του ιου.

Ας λένε ότι είναι η επιστήμη, αλλά δεν είναι οι άνθρωποι.

Ο Fauci και ο Bill gates λένε στην επιστήμη ό,τι θέλουν…
Η καραντινα σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από τον ιό

Θέλουμε να δούμε την πραγματική επιστήμη και τις πραγματικες εκτιμήσεις κινδύνου .

Ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί, οτι οι άνθρωποι στην εξουσία λεν ψέματα και οτι όλοι εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια δημοκρατία που χρειαζόμαστε, ας καταλάβουμε το, ότι οι άνθρωποι στην εξουσία θα καταχραστούν κάθε δύναμη που εμείς τους δίνουμε

Παραιτηθείτε από αυτούς.

Τώρα τους δίνουμε τη δύναμη στη μικροδιαχείριση κάθε κομματιου της ζωής μας 24 ώρες την ημέρα. Πρόκειται να μάθουν πού είμαστε, που ξοδεύουμε τα χρήματα μας.

Θα έχουν πρόσβαση στα δικά μας παιδιά που θα έχουν το δικαίωμα να τους επιβάλλουν ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις .

Ξέρουμε ότι οι Ναζί το έκαναν αυτό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Στον δευτερο παγκόσμιο πόλεμο δοκίμασαν εμβόλια σε τσιγγάνους και εβραίους και ο κόσμος ήταν τόσο τρομοκρατημένος μετά τον πόλεμο.

Υπογράψαμε τον κώδικα της Νυρεμβέργης και όλοι δεσμευτήκαμε όταν το κάνουμε αυτο, Ότι δεν θα επιβάλουμε ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις στα ανθρώπινα όντα χωρίς συγκατάθεση.

Μετά από ενημέρωση και σε δύο χρόνια όλη αυτή η πεποίθηση έχει εξαφανιστεί ξαφνικά και οι άνθρωποι περπατούν τυφλά μαζικά.

Είναι ενορχηστρωμένο αυτό

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες ενορχηστρώνουν την υπακοή και δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι προϊόν δημοκρατίας.

Είναι το προϊόν ενός φαρμακευτικού πολέμου ατζέντας βιοασφάλειας που θα υποδουλώσει το σύνολο ,την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σε έναν δυστοπικό εφιάλτη όπου οι αποκαλυπτικές δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα τρέχουν τη ζωή μας , καταστρέφοντας τα παιδιά μας , καταστρέφοντας όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας.

Και η έναρξη αυτής της οργάνωσης γίνεται προς υπεράσπιση της υγείας των παιδιών στην Ευρώπη.

Είναι ένα προβάδισμα για τον κόσμο και δεν πρόκειται να το πάρουμε μόνο εμείς

Εκεινοι χτίζουν ιδρύματα για να πολεμήσουν τα ιδρύματά μας και έχουν παγκόσμια ιδρύματα και τώρα έχουν παγκόσμιο ίδρυμα.

Και θα βγούμε αύριο με το μεγαλύτερο πλήθος στην γερμανική ιστορία και θα λέμε όλοι ειρηνικά το ίδιο πράγμα . .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας δημοκρατία μακριά .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας υγεία μακριά .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τις δικές μας ελευθερίες μακριά .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τα δικές μας παιδιά μακριά.

Και είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που κάθομαι εδω σε αυτό το τραπέζι, που είναι άνθρωποι που έχουν το θάρρος να μιλήσουν για την αλήθεια με δύναμη και να σκεφτούν ανεξάρτητα.

Εργάζονται για ενα τόσο μεγάλο μέρος της ανθρώπινης φυλής .

Σας ευχαριστώ

International Wellcome Conference in Berlin, 28.08.2020. Robert F. Kennedy, Heiko Schöning (Medical Doctor of R.F. Kennedy, www.acu2020.org)


Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκες βίντεο & πληροφοριών/μετάφραση:Α.Τ.

Την ομιλία του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ, θα την βρείτε εδώ


Θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους, διεστραμμένων κυβερνώντων και χειραγωγούμενων επιστημόνων οι οποίοι φυσικά δεν θα λάβουν μέρος στο πείραμα αυτό οι ίδιοι ως πειραματόζωα αλλά ως παρατηρητές και ερευνητές ... Θα καθοδηγούν τις διαδικασίες και θα παρατηρούν εκ του ασφαλούς την καταστροφική πτώση μας ως είδος. Δεν θα τους το επιτρέψουμε ... δεν θα τα καταφέρουν!

Ο ψεύτικος κόσμος που ζούμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά δημιούργημα της σατανικής χ α ζ α ρ ι κ ή ς μ α φ ί α ς που μέχρι πρότινος διαφέντευε τον πλανήτη ... Βιάζονται γιατί κυνηγημένοι,υποχωρούν άτακτα και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο ... Στάσου όρθιος και αντιστάσου στο μεθοδευόμενο χάος. ... Μείνε ό ρ θ ι ο ς και υ γ ι ή ς στην ψυχή και το σώμα σου και άσ'τους να φοβερίζουν ... Απλά αρνήσου να παίξεις το παιχνίδι τους μέχρι το τέλος και μη σκύβεις το κεφάλι !! ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ !!