1 Αυγ 2020

Χαρδαλιά ... Πόσο ηλίθιους περνάτε τους Έλληνες;



To πιόνι της νέας τάξης βγήκε για μια ακόμη παράσταση τρέλας..Ο οπαδός της μείωσης πληθυσμού φτωχοποίησης κατ εντολή της δήθεν Ελληνικής Κυβέρνησης και με όλα τα λοιμοξιολογάκια που τα φόρτωσαν με σάκους χρήμα οι Φαρμακοβιομηχανίες ανεβάζουν τα κρούσματα σαν και αυτά στη Λάρισα που αρχικά τους έβγαζαν θετικούς και σε Μοριακό έλεγχο βγήκαν αρνητικοί ... Ποιος σας εμπιστεύεται πια;;

Ετοιμάζοναι για αφαίρεση Δημοκρατικών δικαιωμάτων και σφίξιμο του Έλληνα με την μαϊμού Πανδημία.Άρχισαν τις εμφανίσεις τους και τις απαγορεύσεις..Θέλουν το ΦΙΜΩΤΡΟ να το φορέσουν οι Έλληνες ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους πέραν των κλειστών!!

Χαρδαλιά και ολα τα ΨΥΧΟΠΑΘΗ της δήθεν Ελληνικής Κυβέρνησης που εκτελεί ΕΝΤΟΛΕΣ για πόσο ηλίθιους περνάς τους πολίτες...Δεν απευθυνόμαστε στα ΠΡΟΒΑΤΑ και τους ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ & ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ... Χαρδαλιά είσαι ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ !!! Βγήκες στην πληρωμένη τηλεόραση μόνος σου φορώντας μάσκα για να σπείρεις το Φόβο στους πολίτες.

Πτωχεύσατε τους Έλληνες κλείσατε τα πάντα και συνεχίζετε την διάλυση της Οικονομίας και των λίγων επιχειρήσεων που έμειναν όρθιες.

Δώσε απαγορεύσεις, δώσε μάσκα παντού, δώστε τοπικά Λοκ Νταουν, ΚΟΨΤΕ τα όλα. Την επικοινωνία, την κοινωνικότητα, τις επαφές, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κάντε τους πολίτες ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ σας για να δεχθούν τον εμβολιασμό. Για να πεθάνετε το 70% του πληθυσμού.Γιατί σύμφωνα με τους εντολείς σας αυτό κάνετε .Προετοιμάζετε την Δολοφονία των πολιτών..

Δεν εχετε τα ΠΑΠΑΡΙΑ να αντισταθείτε στα ΨΥΧΟΠΑΘΗ παρανοϊκά δίποδα της μείωσης πληθυσμού..Θα σας ΣΑΠΙΣΕΙ ο κόσμος που θα ξεσηκωθεί με τις συνεχόμενες Παπαριές σας ... Πόσο νομίζετε ακόμη οτι θα πουλάτε το Παραμύθι σας;;


ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ!!!! ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ... ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ...ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ!!!   [ Πηγή ]


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ :


Δείτε τι έγινε στην Ιταλική Βουλή.Ξεσκεπάστηκαν τα σχέδια σας και αποκαλύπτεται παντού το ΨΕΜΑ και η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ του Κοροιδοιού…Το 93.6% που πέθαναν στην Ιταλία ήταν από άλλες αιτίες ..ΧΑΡΔΑΛΙΑ κάντε λίγα ακόμη και μετα τρέξτε όλοι να κρυφτείτε …και να δούμε πόσοι θα γλυτώσετε από τον Ψευτοϊό της απάτης σας για την Μαϊμού "πανδημία"... :


Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ και σύντομα θα πάρετε την απάντηση που σας ΑΞΙΖΕΙ…


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΉΚΗ ΦΩΤΌ : Α.Τ.


 

  Θα καθίσετε στο σκαμνί !



Γάλλος γιατρός: είμαι γιατρός,όχι μπάτσος. Mας ζητούν να φακελώνουμε κόσμο και να γίνουμε πράκτορες των GAFAM

Ο πακτωλός των χρημάτων από τις φαρμακευτικές εταιρείες στους καθηγητές γιατρούς της επιτροπής για την καραντίνα

Το Crashonline.gr παρουσιάζει μερικές ακόμη από τις επιχορηγήσεις των φαρμακευτικών εταιρειών στους γιατρούς που μετέχουν στην περίφημη επιτροπή:



Η καλλιέργεια κλίματος τρόμου θα εντείνεται μέρα με τη μέρα μέχρι η ξενοκίνητη ΧΟΥΝΤΑ των Αθηνών να αποφασίσει κατά τον Σεπτέμβριο τα νέα μέτρα....Γιατί αυτό; Έρχεται άγριο ξεπούλημα σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο. Στη Μόρια η κατάσταση είναι απελπιστική. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο η ενδοχώρα θα δεχτεί και άλλους 'απαιτητικούς' λάθρο. Mε τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και την μαζική ύπνωση των αυτοχθόνων δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα... Μια άλλη πραγματικότητα, σε ένα κόσμο φτιαγμένο από αμόρφωτους και ηλίθιους αποκλειστικά για ηλίθιους και ενσυνείδητα απληροφόρητους...