9 Ιουλ 2020

Κορο'ι'δοιός : Η Συνωμοσία για μείωση του πληθυσμού που εκτελεί ΚΑΙ ο Μητσοτάκης

Τo σάπιο Πολιτικό  σύστημα θα παίξει το τελευταίο του χαρτί…Το πιο Σατανικό παιχνίδι του…Η Νέα Τάξη Πραγμάτων,η "παγκοσμιοποίηση" που μας ψέλλιζαν δεν είναι τίποτα άλλο από τον παγκόσμιο έλεγχο των κρατών από την ομάδα των οπαδών της μείωσης πληθυσμού…Η μεγαλύτερη συνωμοσία κατά των πολιτών…Το lock-down ήταν η αρχή για την φτωχοποίηση μας ..Ο Κορο'ι'δοιός ένα από τα όπλα τους για να δικαιολογήσουν την αφαίρεση όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας… 

Δυστυχώς και η δήθεν Κυβέρνηση,ο Μητσοτάκης μαζί με την αντιπολίτευση αποδέχθηκαν να εκτελέσουν αυτή την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ για δικό τους όφελος..Τα Σατανικά τους παιχνίδια παίζονται ερήμην μας στις πλάτες μας .Ετοιμάζουν την Μείωση του πληθυσμού της Ανθρωπότητας και τον πλήρη έλεγχο της..

Το είπαν ξεκάθαρα στην συνάντηση τους στο event 201 στη Νεα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019 ολα τα Νεοταξίτια με τον Bill Gates να τους κανει και προσωμοίωση για τον Κορωνοιό!!! Το ανακοίνωσε και το Ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010: «’Ενας ιός θα διαλύσει την Παγκόσμια Οικονομία & θα δώσει απόλυτη εξουσία στις κυβερνήσεις» 

Μας τα εγραψε και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος το 2008 στο βιβλίο του Αντζέντα 21 …

Κατεγράφη και από Τουρκική έκδοση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ..


Στο αναφέρει ξεκάθαρα σήμερα το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας  (εδώ). Γενικό Ρωσικό Επιτελείο Στρατού: «Η πανδημία είναι φτιαχτή – Στόχος η οικονομία και ο έλεγχος της Ανθρωπότητας»

Στο φωνάζει και ο Τραμπ από Αμερική…Πίσω από την κουρτίνα του Κορωνοιού κρύβεται η Δολοφονία των Πολιτών.

Μείωση πληθυσμού σημαίνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ πολιτών...Τα γράφουμε αυτά γιατί κάποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να τα ψάξουν και να δουν την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάματα...Να πιστοποιήσουν ότι δεν είναι αθώες περιστερές Μητσοτάκηδες Τσιπραίοι κλπ..

Ο κορο'ι'δοιός αποδεικνύεται με στοιχεία ότι ήταν προπαγάνδα φόβου, η καραντίνα εγκληματική ενέργεια κατά της ελευθερίας των πολιτών για να μας φυλακίσουν.Οι πολίτες δεν σώθηκαν , αλλά έγιναν περισσότερο υποταγμένοι από πρίν.Έγιναν ΠΙΟΝΙΑ που χειραγωγούνται από τα Παρανοϊκά Ναζίδια Μητσοτάκη κ.α και των εντολέων τους.

Η οικογένεια Ροκφέλερ μαζί με την οικογένεια Ρόθτσιλντ, Bill Gates είναι εκ των ισχυρότερων στον πλανήτη. Κυβερνήσεις προτιμούν να μην κινήσουν ποτέ την οργή τους εναντίον τους.

Είναι οικογένειες που καθορίζουν την οικονομική πορεία ολόκληρων ηπείρων με τον τελευταίο να ετοιμάζει το εμβόλιο ΔΟΛΟΦΟΝΟ !! Ετοιμάζουν ολοι τον Μαζικό εμβολιασμό μας για να σκοτώσουν το 70 -80% του πληθυσμού..Είμαστε πολλοί στο πλανήτη λενε τα Παρανοϊκά αυτά Ναζίδια και πρέπει να μειώσουν τον πληθυσμό..Κι υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι, που περιμένουν σωτηρία από τα πολιτικά πιόνια των οπαδών της μείωσης πληθυσμού!! 

Δες το βίντεο :

Ο υπερπληθυσμός είναι ένας μύθος... Στην
πραγματικότητα υπάρχει τόσος χώρος στην γη
αφού το 50% των ανθρώπων ζουν μόνο στο 1% της  ...




Και υπάρχουν ακόμα πολλοί που περιμένουν να τους σώσει ο Μητσοτάκης ο Τσιόρδας ο Σύψας και όλοι αυτοί που παίρνουν ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ χρημα απο τις Φαρμακοβιομηχανίες συνεχίζουν να δίνουν οδηγίες πλήρους ελέγχου των κινήσεων μας.Σας θέλουν μασκοφόρους και τρομαγμένα Πρόβατα…Τα Μέσα Εξαπάτησης πληρώθηκαν και αυτά και είναι υπό τον έλεγχο τους για να μεταφέρουν το Τρόμο…Οι ηλίθιοι περιμένουν να τους φέρουν το εμβόλιο για να σωθούν!!! 

Στη Σερβία ο λαός μπούκαρε στη Βουλή και σταμάτησε την απαγόρευση κυκλοφορίας :


Στην Ελλάδα ακόμη κότες με όλα αυτά τα περιοριστικά μέτρα και "Ιατρικά πρωτόκολλα" που βυθίζουν την Οικονομία και την βιωσιμότητα κάθε Οικογενειακής επιχείρησης… 

Μας τελειώνουν και κάποιοι τρέχουν και φιλάνε το χέρι του Μητσοτάκη ως τον σύγχρονο Μεσσία!!!Η ηλιθιότητα σπάει κόκαλα.ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ μέχρι το μεδούλι.


ΠΗΓΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.