17 Ιουλ 2020

Ελιτίστικος πολιτιστικός μαρξισμός και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (παραδείγματα)


Γνωρίστε τη Σούζαν Ρόζενμπεργκ.



Γνωρίστε τη Σούζαν Ρόζενμπεργκ: Ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αγαπήσει μόνον ένας μαρξιστής.

Αυτή είναι η Susan Rosenberg, μία καταδικασμένη εγχώρια τρομοκράτης και ακτιβίστρια της ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία πέρασε τα νιάτα της διαμαρτυρόμενη για τον πόλεμο του Βιετνάμ και τον ρατσισμό στην Αμερική. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο για το σκέλος της συγκέντρωσης κεφαλαίων για το Black Lives Matter.

Μέλος του Weather Underground και άλλων ριζοσπαστικών οργανώσεων που χρησιμοποίησαν τη βία ως εργαλείο πολιτικής αλλαγής, η Ρόζενμπεργκ καταδικάστηκε σε 58 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή αφού συνελήφθη για κατοχή εκρηκτικών και όπλων κατά τον προγραμματισμό ορισμένων βομβιστικών επιχειρήσεων. Ήταν επίσης ύποπτη για ληστεία θωρακισμένων αυτοκινήτων του 1981, η οποία άφησε έναν φύλακα και δύο αξιωματικούς νεκρούς. Απελευθερώθηκε το 2001 όταν ο τότε Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον άλλαξε την ποινή της.



Η Ρόζενμπεργκ συνέχισε τον ριζοσπαστικό ακτιβισμό της με τη δημοσίευση του βιβλίου της για το 2011, An American Radical, και ως αντιπρόεδρος του ομίλου οικονομικών χορηγών Thousand Currents. Επίσης, 12 χρόνια εργάστηκε για την ομάδα του αριστερού κοινωνικού ακτιβισμού American Jewish World Service και συν-ίδρυσε την ομάδα «National Council for Incarcerated and Formerly Incarcerated Women and Girls». (Εθνικό Συμβούλιο κατά των φυλακών για τις φυλακισμένες και πρώην φυλακισμένες γυναίκες και κορίτσια).


Από το 2016 έως το 2020, το Thousand Currents έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς φυλετικών και κοινωνικών αλλαγών στην Αμερική, επειδή είναι ο οικονομικός χορηγός του Black Lives Matter Global Network
Ως οικονομικός χορηγός του ομίλου, το Thousand Currents χειρίζεται το διοικητικό και back-end έργο του Black Lives Matter, ώστε η φυλετική ομάδα να μπορεί να επικεντρωθεί στον ακτιβισμό, τις διαμαρτυρίες και τις ταραχές...

Από τις 24 Ιουνίου 2020, το Thousand Currents είχε διαγράψει από τον ιστότοπό του τις πληροφορίες του Διοικητικού Συμβουλίου που αναφέρουν τη βιογραφία της Rosenberg.

[ Πηγή ]-Διαμόρφωση/προσθήκες:Α.Τ.


Ο Marc Dutroux. Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1956. Καταδικάστηκε δύο φορές για απαγωγή και βιασμό ανηλίκων παιδιών.


Nομίζω ότι όλοι πρέπει να το διαβάσουν. Aξίζει να το διαβάσετε.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της ιστορίας είναι ότι κάθε άτομο που διαβάζει αυτήν την ανάρτηση - κάθε ένας από εσάς - ήταν ζωντανός όταν αυτή η ιστορία πέρασε στα νέα το 2004.

Αυτό το γεγονός είναι ενδιαφέρον γιατί όσοι διαβάζουν αυτήν την ανάρτηση είτε δεν έχουν ακούσει ποτέ αυτήν την ιστορία είτε την έχουν ξεχάσει (στοιχηματίζω στην πρώτη, γιατί είναι πραγματικά αξέχαστη).

Επιπλέον, μόλις ακούσετε αυτήν την ιστορία στο σύνολό της, μπορώ να υπόσχομαι ότι θα μείνει στη μνήμη σας για πάντα.

Ο κύριος χαρακτήρας μας είναι ένας άνθρωπος που ονομάζεται Marc Dutroux. Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1956. Καταδικάστηκε δύο φορές για απαγωγή και βιασμό ανηλίκων παιδιών. Η πρώτη φορά ήταν το 1989. Η δεύτερη φορά ήταν το 1996.

Αυτό δεν ήταν τυπογραφικό λάθος - το διαβάσατε σωστά. Καταδικάστηκε και εξέτισε μία (πολύ σύντομη) ποινή το 1998. Εξέτισε μόνο τριάμισι χρόνια από την 13ετή ποινή του επειδή αφέθηκε ελεύθερος για καλή συμπεριφορά. Λιγότερο από 10 χρόνια αργότερα, συνελήφθη και πάλι με τις ίδιες κατηγορίες (σε διαφορετικά θύματα).

Στο δεύτερο γύρο κατηγοριών, καταδικάστηκε για απαγωγή, βασανισμό και κακοποίηση θυμάτων, μερικά από αυτά μέχρι θανάτου.

Αυτό που πρόκειται να σας πω προέρχεται από τις δηλώσεις των επιζώντων θυμάτων του (που ονομάζονται X Files), του ίδιου του Marc Dutreox και από στοιχεία από την επιβολή του νόμου. Έχω προσθέσει επίσης αναφορές / παραπομπές στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

Ορίστε.

Ο Μαρκ ομολόγησε την απαγωγή, τον βιασμό, τα ναρκωτικά, τα βασανιστήρια και την μαγνητοσκόπηση παιδιών για πολλά χρόνια. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το έκανε με εντολή μιας πολιτικής ελίτ που χρηματοδότησε την "καριέρα" του ως επαγγελματία διακινητή.

Όχι μόνο αυτή η πολιτική ελίτ χρηματοδότησε τις προσπάθειές του - έκαναν συγκεκριμένα αιτήματα γι 'αυτόν. Μερικές φορές ζήτησαν συγκεκριμένους τύπους παιδιών (ονομάζονταν «πάρτι» και του ζητήθηκε να παραδώσει παιδιά συγκεκριμένης ηλικίας, φύλου, ή φυλής). Μερικές φορές ζήτησαν συγκεκριμένα μέσα βασανισμού των παιδιών για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους (όργια, σατανικές τελετές που περιλαμβάνουν θυσίες, παιχνίδια βασανιστηρίων).

Και μερικές φορές ζήτησαν να βιντεοσκοπήσει ορισμένα άτομα με επιρροή που ασχολούνται με αυτές τις πράξεις, για μεταγενέστερη χρήση ως εκβιασμό.

Ισχυρίστηκε ότι πολλοί από τους πελάτες του και οι χρηματοδότες του ήταν παγκόσμιοι ηγέτες. Αυτό δεν ήταν προϊόν φαντασίας, επειδή ζούσε στο Βέλγιο, όπου βρίσκονταν τα κεντρικά γραφεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Αυτή η δήλωση επιβεβαιώθηκε επίσης από τα θύματα που μπόρεσαν να εντοπίσουν συγκεκριμένους πολιτικούς.

Η Anneke Lucas ήταν ένα από τα θύματά του που μαρτύρησε εναντίον του. Ισχυρίστηκε ότι ήταν 6 ετών όταν η καθαρίστρια που προσέλαβε η μητέρα της την πούλησε στο δίκτυο παιδόφιλων το 1969. 

Οι ισχυρισμοί της ήταν εξαιρετικοί:

  • - Βιάστηκε πάνω από Χίλιες επτακόσιες ώρες πριν γίνει 12 ετών.
  • - Ήταν 6 ετών όταν αναγκάστηκε να συμμετάσχει στο πρώτο της όργιο, το οποίο περιελάμβανε να φορά ένα σιδερένιο κολάρο σκύλου και την κατανάλωση ανθρώπινων περιττωμάτων.
  • - Στην πραγματικότητα κατά καιρούς την παρέδιδαν στους γονείς της. Ωστόσο, οι ίδιοι οι γονείς της ήταν συμμέτοχοι στα εγκλήματα και την έστελναν πάντα στους κακοποιούς.
  • - Κατά τα βασανιστήρια την έδεναν σε ένα κούτσουρο κρεοπωλείου που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση άλλων παιδιών. Άλλα θύματα αναγκάστηκαν να την βασανίσουν για ώρες ως μέρος της μύησης τους.
  • - Θεωρήθηκε ελκυστική και αυτό την έκανε να την προτιμούν οι βασανιστές της. Ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει για το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα της επιβίωσής της, αλλά μέχρι την ηλικία των έντεκα, ήταν τόσο ταλαιπωρημένη που επρόκειτο να εκτελεστεί και να την απορρίψουν στα σκουπίδια.
  • - Είπε ότι σώθηκε όταν ένας από τους βασανιστές της διαπραγματεύτηκε την ελευθερία της. Αυτός ο κακοποιός θα καθόταν αργότερα κατηγορούμενος στη δίκη.

Άλλοι μάρτυρες και θύματα σύντομα θα εμφανίζονταν, περιγράφοντας πράγματα όπως «Μαύρες Λειτουργίες», με θυσίες παιδιών και ενηλίκων να γίνονται μπροστά σε θεατές και συμμετέχοντες, που περιλάμβαναν εξέχοντες πολιτικούς και προσωπικότητες.

Αυτό επιβεβαιώνεται από ένα σημείωμα που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι που ανήκε στον Bernard Weinstein - (κλίκ και εδώ),έναν άντρα που είχε προηγουμένως εργαστεί με τον Dutroux, αλλά τον οποίο είχε σκοτώσει ο Dutroux. Η επιστολή περιείχε πολύ συγκεκριμένα αιτήματα για συγκεκριμένους τύπους θυμάτων για σατανικές θυσίες. 

Πίνακας που αναπαριστά ένα από τα χόμπυ των σατανιστών της ελίτ όπου τοποθετούν γυμνά παιδιά σε δάση απομακρυσμένα από τα μάτια του κόσμου και στη συνέχεια τα κυνηγάν έως ότου τελικά τα βρουν και τα σκοτώσουν. Και αν κατά τη διάρκεια αυτού του "παιχνιδιού" κάποιο παιδάκι γλυτώσει τότε αναλαμβάνουν τα ντόπερμαν να το βρουν και να το αναλάβουν... "Αυτοί οι 'άνθρωποι' είναι άρρωστοι."

Η επιστολή υπογράφηκε από έναν άνδρα που ονομαζόταν «Anubis». Αποδείχθηκε ότι ο «Anubis» ήταν ο αρχιερέας μιας σατανικής λατρείας που ονομάζεται «Abrasax» του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Francis Desmet. Η αστυνομία έλαβε ένταλμα και κατέσχεσε υπολογιστές, έγγραφα, αλληλογραφία, πραγματικά ανθρώπινα κρανία, βάζα αίματος και κάθε είδους σατανικά αντικείμενα - αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν αρκετό για να πραγματοποιήσει σύλληψη.

Καθώς η δίκη του Dutroux δημοσιοποιήθηκε, άλλα θύματα προχώρησαν και επιβεβαίωσαν την κατάθεση, προσφέροντας περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και ανθρωποθυσίας.

Περιέγραψαν επίσης «πάρτι κυνηγιού» όπου οι ελίτ απελευθέρωναν γυμνά παιδιά στο δάσος για να κρυφτούν, έτσι ώστε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ελίτ να μπορούν να τα κυνηγούν και να τα σφαγιάζουν. Πολλές από τις ιστορίες των θυμάτων περιείχαν τόσες πολλές ομοιότητες, που ήταν αδύνατο να τις αρνηθούν. Για παράδειγμα, τα κυνηγετικά πάρτι γίνονταν συχνά σε κάστρα, όπου τα θύματα δεν μπορούσαν να διαφύγουν και ήταν κρυμμένα από το κοινό. Όσοι δεν σκοτώθηκαν στο κυνήγι συνήθως κυνηγήθηκαν και κακοποιήθηκαν / σκοτώθηκαν από τα σκυλιά Dobermans.

Όλα αυτά τα θύματα απηχούσαν τις μαρτυρίες άλλων, ηλικιωμένων επιζώντων από τελετουργική σατανική κακοποίηση από όλο τον κόσμο.

  • Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ο Dutroux κατείχε 10 σπίτια αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων.
  • Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ο Dutroux δεν εργάζετο.
  • Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ο Dutroux λάμβανε 1.200$ το μήνα ως δημόσια βοήθεια.
  • Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι έγγραφα που κυκλοφόρησαν από την Wikileaks δείχνουν ότι κατατέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά σε διάφορα νομίσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας του.
  • Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι αυτές οι καταθέσεις συνέπεσαν με αναφορές απαγωγών και εξαφανισμένων παιδιών.
  • Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι πριν από την απομάκρυνσή του, ο δικαστής Jean-Marc Connerotte ήταν στα πρόθυρα να αποκαλύψει δημοσίως τα ονόματα υψηλού επιπέδου κυβερνητικών αξιωματούχων που είχαν αναγνωριστεί σε βιντεοκασέτες σεξουαλικών βασανιστηρίων που πραγματοποιήθηκαν στο μπουντρούμι του Dutroux.
  • Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι 20 πιθανοί μάρτυρες για αυτήν την υπόθεση έχουν πεθάνει χωρίς ερμηνεία.

Ακούγεται οικείο;

Υπάρχουν σήμερα πρωτοσέλιδα που ακούγονται σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται;

Παιδιά, ούτε ένα πράγμα σε αυτήν την ανάρτηση δεν είναι θεωρία. Είναι όλα αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα.
Βλέπετε τις εικόνες που επισυνάπτονται σε αυτήν την ανάρτηση; Αυτές είναι εικόνες παιχνιδιών κυνηγιού. Είναι πίνακες που αγοράζουν άνθρωποι όπως ο Tony Podesta και κρέμονται στο σπίτι του και προσκαλούν άλλους να τις απολαύσουν.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Epstein ήταν ένας άρρωστος που είχε φίλους σε υψηλές θέσεις - τους ίδιους φίλους που έκαναν παρέα με τον Tony Podesta.
Πιστεύεις ότι ο Epstein ήταν ο μόνος; Ότι είναι μοναδικός; Ή ήταν χαμηλού επιπέδου που ήταν διατεθειμένοι να θυσιάσουν για να προστατεύσουν όλους τους άλλους που εμπλέκονταν σε υψηλότερο επίπεδο;

Συνειδητοποιείτε τώρα ότι όταν πρόκειται για εμπορία ανθρώπων, σατανισμό, παιδεραστία, ανθρωποθυσίες, συγκομιδή οργάνων, αδρενοχρώμιο - ότι μιμείται τη ζωή; Ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τέτοια εμμονή με την τέχνη που δοξάζει αυτά τα πράγματα, μπορεί, οι ίδιοι, να εμπλέκονται σε αυτά τα πράγματα;

Πιστεύετε ότι οι φυσιολογικοί, μη παιδεραστές, μη κανίβαλοι, κοινοί πολίτες θα κρεμάσουν αυτά τα σκουπίδια στα σπίτια τους;

Ξαφνικά οι ισχυρισμοί ότι οι ηγέτες του κόσμου και οι κυβερνήσεις εμπλέκονται σε αυτό το σατανικό σόου τρόμου δεν είναι καθόλου υπερβολικοί.

Ξαφνικά δεν είναι τόσο τρελό να πούμε ότι οι παγκόσμιες υπηρεσίες που ισχυρίζονται ότι σταματούν αυτά τα εγκλήματα (WHO, UN) - (ΠΟΥ, ΟΗΕ) είναι στην πραγματικότητα προσόψεις που καλύπτουν το πραγματικό έργο της προμήθειας και της δυνατότητας - ναι, ακόμη και της συμμετοχής - σε αυτά τα εγκλήματα. 

Ξαφνικά ολόκληρος ο πύργος με τα τραπουλόχαρτα καταρρέει.

Με αυτή την υπόθεση, όλοι οι άπιστοι σωπαίνουν. 

Αυτή η δίκη έγινε το 2004! Το θυμήθηκες; Εάν όχι, αναρωτιέστε γιατί δεν ήταν στα πρωτοσέλιδα στις ειδήσεις σε όλο τον κόσμο; 

Και αν αναρωτιέστε πώς αυτοί οι άνθρωποι θα ξεφύγουν από αυτό - δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι το κλείνουν, είναι αυτοί που το κάνουν; 

Οι περισσότεροι έχουν παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Epstein στο Netflix - νομίζω ότι έχουν γίνει ίσως 3 ή 4 από το θάνατό του. Και το μόνο πράγμα που άκουσα οι άνθρωποι να λένε ξανά και ξανά, ήταν αυτό: "Πού είναι η φίλη του Epstein και γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα;"

Κάποιος που έκανε αυτή την ερώτηση προσπάθησε να βρει την απάντηση; Ή απλώς σηκώσατε τους ώμους σας και είπατε: "Λοιπόν, δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι 'αυτό" και συνεχίσατε τη ζωή σας;

Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω.

Ακούσατε την είδηση πριν από δύο εβδομάδες ότι ο Πρόεδρος Τραμπ απέλυσε τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα Τζέφρι Μπερμάν; Ήταν ο υπεύθυνος εισαγγελέας για την υπόθεση Epstein.

Ο AG Barr ζήτησε από τον Μπερμάν να παραιτηθεί και ο Μπερμάν αρνήθηκε. Έτσι ο Τραμπ τον απέλυσε και ο Μπερμάν αντικαταστάθηκε από τον εισαγγελέα Όντρε Στράους. Και μετά ξαφνικά ΜΠΑΜ! Η Μάξγουελ είναι υπό κράτηση.

Τώρα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το σόου τρόμου που πρόκειται να βγει.

Δεν θα πιστέψετε ποιος εμπλέκεται και πόσο βαθιά πηγαίνει. Και δεν θα πιστέψετε πόσο μακριά θα πάνε για να προστατεύσουν τα μυστικά τους.

[ Πηγή ]-Διαμόρφωση/προσθήκες:Α.Τ.


O DJTrump μιλάει για τη Διακίνηση Παιδιών ανά τον Κόσμο. Το είδατε σε κάποιο δελτίο "ειδήσεων"; Όχι; Λογικό... πως θα έμενα ο κόσμος υπνωτισμένος αν μάθαινε την αλήθεια;

"...ώστε να σταματήσουμε τους εμπόρους παιδιών. Οι έμποροι παιδιών είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το να διακινείς παιδιά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Τα παιδιά είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτά που βλάπτονται περισσότερο από κάθε άλλον. Τα αρπάζουν, τους βάζουν ταινία στα στόματα τους, τους δένουν τα χέρια και τα μεταφέρουν σε άλλες χώρες. Ξέρουμε πράγματα που συμβαίνουν που δεν θέλετε ούτε καν να φαντάζεστε...και αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες... και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβαίνει άλλο..."



Και ξαφνικά η απαγωγέας εμφανίζεται να συνεργάζεται με κυκλώματα παιδικής εκμετάλλευσης ανά τον κόσμο... Είναι απόλυτα κατανοητό ότι τη μικρή την ετοίμαζαν για "μεγάλα σαλόνια..." εξού και οι φωτογραφίες με εσώρουχα χιλιάδων ευρώ που αγόρασε η 33χρονη για το παιδάκι...Διαβάζουμε :