4 Φεβ 2022

Ένταλμα σ ύ λ λ η ψ η ς για τον υπουργό Υγείας της Νέας Ζηλανδίας για ανθρωποκτονία!... Ο Μπρετ Πάουερ παρέδωσε στοιχεία στο Αστυνομικό τμήμα του Νιου Πλύμουθ της Νέας Ζηλανδίας, για τον επιβεβαιωμένο από Ιατροδικαστή θάνατο του Ρόρι Νέιρν, 12 ημέρες μόλις μετά το εμβόλιο της Πφάιζερ! - Καταγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο ---- Τέρμα τα εμβόλια στα παιδιά στη Β. Ιρλανδία! ✌️


 💣 Η υπόθεση άνοιξε πλέον και καλούνται όλοι οι συγγενείς να πάνε να καταθέσουν στοιχεία ώστε να ενισχυθεί και άλλο. Η αστυνομία πρέπει να προχωρήσει παρόλαυτα σε άμεση σύλληψη του Υπουργού Υγείας, αλλιώς οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.

Επανάληψη της ζωντανής μετάδοσης από το New Plymouth, Νέα Ζηλανδία - 4 Φεβρουαρίου 2022 Όπως περιγράφηκε στο χθεσινό ειδικό ρεπορτάζ, ο μηχανικός, Brett Power έχει πλέον παραδώσει έγγραφα στην αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας με στοιχεία εναντίον του υπουργού Υγείας Andrew Little.

Η αστυνομία παρέλαβε τα αποδεικτικά στοιχεία και άνοιξε επίσημα μια υπόθεση, με αριθμό πρωτοκόλλου 220203/2237. Τα αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν ήταν για λογαριασμό του Rory Nairn, του πρώτου στη Νέα Ζηλανδία που έλαβε έκθεση ιατροδικαστή στην οποία η ένεση της Pfizer αναφέρεται ως η αιτία θανάτου μόλις 12 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου, και με περαιτέρω στοιχεία από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας και των εγγράφων της ίδιας της Pfizer.

Οι έρευνες θα πρέπει να οδηγήσουν στη σύλληψη του Little με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας & της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας από την αστυνομία, ή εάν η αστυνομία δεν ενεργήσει, οι πολίτες μπορούν να το πράξουν βάσει του νόμου περί εγκλημάτων.

Πάνω από 200 άτομα παρευρέθηκαν για να υποστηρίξουν τον Brett, ο οποίος αφού μίλησε στο πλήθος, πήγε στην αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας στο New Plymouth και του επέδωσε τα έγγραφα. Ενώ ο Brett βρισκόταν μέσα, οι δημοτικοί σύμβουλοι του New Plymouth, Anneka Carlson και Murray Chong, μίλησαν αμφότεροι σχετικά με τη γελοία κατάσταση που εκτυλίσσεται στη Νέα Ζηλανδία. Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης η Casey Hodgkinson, ένα θύμα του τσιμπήματος, και η μητέρα της μαζί με μια νοσοκόμα Alicia Gataua και άλλοι. Η Casey και αρκετοί κατέθεσαν επίσης περαιτέρω καταγγελίες και στοιχεία στο αρχείο της υπόθεσης.

Όλοι οι Νεοζηλανδοί με συγγενείς που τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν από τα εμβόλια καλούνται να κάνουν το ίδιο. Μετά από 40 λεπτά περίπου, ο Brett βγήκε από το αστυνομικό τμήμα με έναν αριθμό υπόθεσης και στη συνέχεια κατέβηκε στα γραφεία της εφημερίδας Taranaki Daily News που ανήκει στην Stuff, η οποία δεν ήθελε να συναντήσει τον Brett και τον κλείδωσε έξω.

Η Stuff Ltd είναι ένας κυρίαρχος οργανισμός έκδοσης εφημερίδων και ειδησεογραφικών ιστοσελίδων της Νέας Ζηλανδίας. Ο Brett είχε ήδη καταθέσει ποινική μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του New Plymouth. Αν και το δικαστήριο έκανε δεκτή την υπόθεση, η δικαστική διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά αργή, οπότε η έναρξη αυτής της αστυνομικής έρευνας αναμένεται να επιταχύνει τη διαδικασία.

  • Η ιστορία του Rory παρουσιάζεται εδώ  και εδώ
  • Η ιστορία του Rory και της Casey εδώ 
  • Συνέντευξη του Casey εδώ 


 💣  Δύο ακόμη αστυνομικά τμήματα δέχονται πλέον καταγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα εμβόλια! Ναι, για την υπόθεση των 115 φακέλων που ξεκίνησε ο θαρραλέος συνταξιούχος αστυνομικός Μαρκ Σέξτον! Συγγενείς ή και τα ίδια τα θύματα  καλούνται να καταθέσουν στοιχεία άμεσα. Όσοι δεν ξέρετε τι συμβαίνει μπορείτε να δείτε το προηγούμενο άρθρο εδώ : https://t.me/freedomordeathgr/3769  Ή και εδώ : https://t.me/freedomordeathgr/3772


 💣  Τέρμα τα εμβόλια στα παιδιά στη Β. Ιρλανδία! Το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε μέσω των δικηγόρων του πως το πρόγραμμα εμβολιασμών των παιδιών στα σχολεία για τις ηλικίες 12-15, ετών, διακόπηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ :


Ενημέρωση για την προσφυγή στη δικαστική αναθεώρηση (στο Μπέλφαστ)

Εμείς (John J McNally & Co Solicitors) σημειώνουμε με χαρά ότι το Υπουργείο Υγείας (NI) επιβεβαίωσε επίσημα, μέσω των δικηγόρων του, ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού Covid-19 εντός των σχολείων έχει τερματιστεί, εξαλείφοντας έτσι τον απαράδεκτο κίνδυνο ένα υγιές παιδί ηλικίας 12-15 ετών να λάβει το εμβόλιο #Covid χωρίς την παρουσία των γονέων του και, επιπλέον, χωρίς τη γονική συναίνεση.

Ενώ ο πρωταρχικός στόχος της προσφυγής μας έχει πλέον επιτευχθεί, η ουσιαστική μας προσφυγή κατά της υπουργικής απόφασης να αγνοήσει τις επιστημονικές συμβουλές του Ε.Κ.Ι.Β. θα συνεχιστεί.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, μέσω των δεδομένων της ίδιας της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για την παρακολούθηση της ασφάλειας, ότι σε χιλιάδες υγιή παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αναφέρει ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό, ενώ πολλοί από αυτούς τους τραυματισμούς μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο ως σοβαροί.  

Η αμφισβήτησή μας έχει πλέον καταχωρηθεί για μια αρχική ακρόαση (Άδεια να προχωρήσει) στις 21 Μαρτίου.

Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη συντριπτική υποστήριξη που έχουμε λάβει από την κοινότητα σε σχέση με αυτό το θέμα.

Το γραφείο μας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα παιδιά που έχουν μείνει άφωνα και ανυπεράσπιστα τα τελευταία 2 χρόνια. [Πηγή]