3 Φεβ 2022

Μη συμμόρφωση = Νίκη

Παρατηρήστε πώς οι αριστεροί αγκαλιάζουν την έννοια της αντίστασης - απλά με την υπονοούμενη επιφύλαξη ότι έχει σημασία μόνο όταν είναι ΑΥΤΟΙ που στέκονται ενάντια σε κάτι ή σε κάποιον.

Το πρόβλημα, γι' αυτούς, προκύπτει όταν άνθρωποι που τυχαίνει να διαφωνούν ιδεολογικά μαζί τους τολμούν να σταθούν απέναντι στη θολοκουλτούρα που αυτοί επέλεξαν να υποστηρίξουν.

Μέχρι και οι νταλικέρηδες το γνωρίζουν Εσύ γιατί όχι;


Είναι ψεύτες! Πάντα ήταν. Στόχος τους είναι η θεσμοθετημένη φυλετική διαίρεση. Τώρα αναρωτηθείτε ποιον ωφελεί αυτό και, το πιο σημαντικό, γιατί εξακολουθούν να το κάνουν ακόμα και μπροστά στο γεγονός ότι οι γονείς σε εθνικό επίπεδο ορθώνουν το ανάστημά τους ενάντια σε αυτές τις ανοησίες που διαπερνούν τα κεφάλια των παιδιών μας.

Και τώρα, με το κύμα των πατριωτών παγκοσμίως να καταδεικνύει ξεκάθαρα ότι οι συλλογικές μας φωνές δεν είναι μόνο οι φωνές μιας περιθωριακής ομάδας δυσαρεστημένων, ξαφνικά το κάλεσμα για "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" όχι μόνο θεωρείται εκτός μόδας, αλλά, όπως μας λένε, ακόμη και επικίνδυνο. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να προσπαθούν ΣΚΟΠΙΜΑ (& γελοία) να στιγματίσουν όσους συμμετέχουν, σε συντονισμό με τα fake news media, ως κακούς ρατσιστές. Ένα λάθος συμπέρασμα που η αριστερά φαίνεται να εφαρμόζει κυριολεκτικά στα πάντα.

Τώρα συγκρίνετε και αντιπαραβάλλετε αυτό με το πώς οι ίδιοι άνθρωποι αντιμετώπισαν τις εξεγέρσεις της Black Lives Matter που έτρεχαν με άγριες διαθέσεις καίγοντας και λεηλατώντας όλη την Αμερική το καλοκαίρι του 2020.


ΑΛΗΘΕΙΑ: Μη συμμόρφωση = Νίκη

💥 Μη συμμορφώνεστε! - Παραμείνετε αδύνατο να κυβερνηθείτε!

 🇨🇦 FREEDOM RALLY, CANADA 2022 🇨🇦