13 Φεβ 2022

Αν καταλαβαίνετε τι αντιμετωπίζουμε, τότε έχετε την ηθική ευθύνη να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να α λ λ ά ξ ε τ ε την πορεία που ακολουθούμε ανεξάρτητα από τις πιθανότητες.

Πριν γεννηθείτε, οι τραπεζίτες ενεργούσαν μια απάτη με σκοπό να ληστέψουν όλα τα μέλη του πληθυσμού.Αφαίρεσαν όλες τις μορφές χρήματος και αντικατέστησαν με άχρηστα τραπεζογραμμάτια αυτά που έγραφαν "πληρωτέο επί τη εμφανίσει". Στη συνέχεια κατάφεραν να καταργήσουν την κυβέρνηση και να την αντικαταστήσουν με έναν όμιλο εμπορικών εταιρειών που τους ανήκουν. Ονόμασαν πονηρά αυτές τις εταιρείες έτσι ώστε να μοιάζουν με κυβέρνηση...


Το επόμενο βήμα στο πανούργο σχέδιό τους ήταν να βάλουν την εταιρεία τους, η οποία ακούγεται σαν κυβέρνηση, να ζητήσει από την άλλη εταιρεία τους, την "Κεντρική Τράπεζα", να τυπώσει πολλά (άχρηστα) τραπεζογραμμάτια και να χρεώσει τόκους επί των χρημάτων αυτών, πέραν της ονομαστικής "αξίας" του νομίσματος. Αυτό το υπερβάλλον ποσό τόκων ονομάζεται "Εθνικό Χρέος", προκειμένου να ξεγελάσουν τους απλούς ανθρώπους και να τους κάνουν να πιστέψουν ότι η χώρα τους χρωστάει με κάποιο τρόπο σε κάποιον μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ποιες είναι οι πιθανότητές μας; Μπορούμε να αλλάξουμε πορεία; Λάθος ερώτηση. Οι πιθανότητες δεν έχουν πια σημασία. Αν καταλαβαίνετε τι αντιμετωπίζουμε, τότε έχετε την ηθική ευθύνη να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να αλλάξετε την πορεία που ακολουθούμε ανεξάρτητα από τις πιθανότητες. Μόνο όταν σταματήσετε να βασίζετε τη συμμετοχή σας στις πιθανότητες της επιτυχίας, η επιτυχία γίνεται πραγματικά δυνατή. Για να αφαιρέσετε την παράνομη εξουσία από τις οικονομικές ελίτ και να οδηγήσετε αυτά τα εγκληματικά καρτέλ στη δικαιοσύνη, δεν θα χρειαστεί τίποτα λιγότερο από μια επανάσταση. Η κυβέρνησή σας δεν πρόκειται να σας σώσει. Οι κυβερνήσεις είναι πλήρως διηθημένες και διεφθαρμένες μέχρι το κόκαλο. Το να ψάχνουμε σε αυτές για λύση είναι εντελώς αφελές.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να εργαστούμε ενεργά για να αφυπνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σχετικά με το τι συμβαίνει και προς ποια κατεύθυνση οδηγούμαστε. Όλες οι επαναστάσεις ξεκινούν από μια αλλαγή στη νοοτροπία του πληθυσμού και καμία άλλη ουσιαστική αντίσταση δεν είναι δυνατή χωρίς αυτήν.

Η επιτυχία σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού μπορεί να μετρηθεί από τη μετάδοση των ιδεών. Όταν η ιδέα φτάσει στην κρίσιμη μάζα, αρχίζει να εξαπλώνεται από μόνη της και να διεισδύει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Για να επιτευχθεί αυτή η μετάδοση, χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σε αυτόν τον αγώνα. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους να μιλούν, να κάνουν βίντεο, να γράφουν άρθρα, να μεταφέρουν αυτές τις πληροφορίες στην εθνική και διεθνή σκηνή, και ιδιαίτερα πρέπει να φτάσουμε στην αστυνομία και το στρατό.

Διαβάστε περισσότερα :

📣 1.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Το μεγάλο μυστικό και τα τεχνάσματα.

📣 2.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Αντιμετώπιση του "Χρέους".

📣 3.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Αντιμετωπίζοντας την Αστυνομία - Εγγραφή / αλλαγή ιδιοκτησίας - Ταχυδρομικές απαιτήσεις - Συναίνεση - Κοινωνία - Οι ένοπλες υπηρεσίες.

📣 4.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Σύνοψη - Επισκόπηση της ιστορικής απάτης.