10 Φεβ 2022

3.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Αντιμετωπίζοντας την Αστυνομία - Εγγραφή / αλλαγή ιδιοκτησίας - Ταχυδρομικές απαιτήσεις - Συναίνεση - Κοινωνία - Οι ένοπλες υπηρεσίες.

Αντιμετώπιση της αστυνομίας


Πριν από χρόνια, ο αστυνομικός ήταν φίλος και υπερασπιστής σας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα που οι Αστυνομικές Αρχές έχουν μετατραπεί σε εμπορικούς οργανισμούς, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να παράγουν κέρδος παίρνοντας χρήματα από εσάς με τη μορφή Ποινικών Σημειωμάτων, Προστίμων για υπερβολική ταχύτητα, Προστίμων στάθμευσης και οποιουδήποτε άλλου είδους χρεώσεων. (σ.σ.: τα τελευταία δεκατρία χρόνια επινοήθηκαν τουλάχιστον τρεις χιλιάδες επιπλέον αδικήματα).

Καθώς κάθε αστυνομική δύναμη είναι μια εμπορική εταιρεία, κατά κάποιο τρόπο όχι σε αντίθεση με ένα εστιατόριο McDonalds στη στρατηγική, δεν έχει καμία εξουσία να επιβάλει οτιδήποτε, όπως δεν έχουν και τα McDonalds... Οι άνδρες και οι γυναίκες που εργάζονται υπό τη σημαία της τοπικής τους Αστυνομικής Δύναμης έχουν δύο ξεχωριστούς ρόλους.

Όταν αναλαμβάνουν το επάγγελμά τους, δίνουν όρκο, δεσμευόμενοι να τηρούν το νόμο. Αυτός ο όρκος, και τίποτε άλλο, τους δίνει την εξουσία να ενεργούν για την επιβολή του Κοινού Δικαίου (Common Law) - δηλαδή των λίγων πραγμάτων που αναφέρονται κοντά στην αρχή της  ενότητας 1 στην παράγραφο : "Νομικά". Δεν τους εξουσιοδοτεί να κάνουν οτιδήποτε σχετίζεται με τα λεγόμενα "κυβερνητικά" νομοθετήματα και έτσι έχουν εκπαιδευτεί να χρησιμοποιούν τη Νομική γλώσσα για να παγιδεύουν ανενημέρωτα μέλη του κοινού. Για να είμαστε δίκαιοι, είναι πολύ πιθανό τα μέλη της αστυνομίας να μην έχουν επίγνωση του τι κάνουν και να μην κατανοούν τη διαφορά μεταξύ των "νομικών" καταστατικών (τα οποία είναι προαιρετικά) και των "νόμιμων" απαιτήσεων του Κοινού Δικαίου που ισχύουν για όλους και δεν είναι προαιρετικά.

Για να μην παρεξηγηθούμε...   Πολλοί αστυνομικοί κάνουν σπουδαία δουλειά και βοηθούν τα μέλη του κοινού, συχνά πέρα και πάνω από τις απαιτήσεις της δουλειάς τους - αντιδρώντας στον τραυματισμό, τον εκφοβισμό, την απάτη κ.λπ. και παρηγορώντας σε περιπτώσεις πένθους ή τραυματισμού.   Ομολογουμένως, οι εμπορικές εταιρείες που ελέγχουν τις αστυνομικές δυνάμεις εργάζονται σκληρά για να τερματίσουν αυτού του είδους τη θετική συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία γελοίους κανονισμούς "Υγείας και Ασφάλειας", ακόμη και σε βαθμό που οι αστυνομικοί έχουν λάβει οδηγίες να στέκονται και να παρακολουθούν κάποιον να έχει την ανάγκη τους και να μην προσπαθούν να τον σώσουν. Αυτό δεν είναι επιλογή του αστυνομικού, αλλά οδηγίες των ιδιοκτητών της εταιρείας.
 
Επειδή αυτές οι χιλιάδες επινοημένες παραβάσεις δεν ισχύουν για κανέναν, εκτός αν συμφωνήσει να δεσμευτεί από αυτές, καθίσταται απαραίτητο για έναν αστυνομικό να πείσει (ενδεχομένως ακούσια) ένα μέλος του κοινού να συμφωνήσει να υποβληθεί σε αυτούς τους περιττούς περιορισμούς και να συμφωνήσει να πληρώσει επινοημένα χρηματικά πρόστιμα στην τοπική εμπορική εταιρεία που ονομάζεται "Αστυνομία" ή "Χωροφυλακή". Η συνήθης πρώτη προσπάθεια να διαπιστωθεί αυτή η ψευδής κυριαρχία του αστυνομικού είναι να ζητήσει το όνομά σας. Αυτή δεν είναι μια αθώα ερώτηση και είναι απαραίτητο να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, καθώς υπάρχουν παντού λεκτικές νομικές παγίδες.
 
Μια κατάλληλη απάντηση είναι η εξής: "Ο νόμος δεν απαιτεί από εμένα να δώσω αυτές τις πληροφορίες", η οποία είναι απολύτως σωστή και αποφεύγει την παγίδα νούμερο ένα, και ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τίθεται η ερώτηση, η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να μην διαφωνήσετε με έναν αστυνομικό, καθώς αυτό είναι μια άλλη νομική παγίδα που σας καθιστά υποκείμενους στους χιλιάδες μισητούς κανονισμούς που έχουν σχεδιαστεί για να σας χωρίσουν από τα χρήματά σας.
 
Έτσι, απαντήστε μόνο σε ερωτήσεις (ιδανικά με μια μη επιθετική ερώτηση) και μην δίνετε καθόλου εθελοντικά καμία πληροφορία.

Αν ο αστυνομικός πει "Υπερβήκατε το όριο ταχύτητας", θα μπορούσατε να πείτε " Την υπερβήκα;", καθώς δεν διαφωνείτε, ούτε επισημαίνετε ότι ο κοινός νόμος δεν απαιτεί από κανέναν να τηρεί τα όρια ταχύτητας, να υπακούει στις πινακίδες, να παρκάρει μόνο εκεί που του υποδεικνύουν κ.λπ. παρόλο που αυτό είναι απολύτως αληθές, ασφαλές και σωστό.   
 
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αν ο αστυνομικός πει "Καταλαβαίνετε;" (under-stand), τότε η απάντησή σας θα πρέπει να είναι "Όχι! ΔΕΝ στέκομαι κάτω από εσάς σε αυτό το θέμα".  Όπως και προηγουμένως, η ερώτηση είναι μια παγίδα νομικής γλώσσας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατανόηση οποιουδήποτε πράγματος που έχει ειπωθεί.
 
Σύμφωνα με το Κοινό Δίκαιο, ένα αδίκημα έχει διαπραχθεί μόνο εάν υπάρχει θύμα (κάποιος που σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε, που υπέστη ζημιά ή κλοπή ή που εξαπατήθηκε).  Έτσι, αν ο αστυνομικός συνεχίζει να σας πιέζει να συμφωνήσετε να πληρώσετε χρήματα στην εταιρεία του, ενώ δεν χρειάζεται, τότε μια καλή ερώτηση που θα μπορούσατε να κάνετε θα ήταν: "Ποιο είναι το θύμα;".   Μια εναλλακτική λύση είναι να ρωτήσετε "Ποια είναι η κατηγορία ή είμαι ελεύθερος να φύγω;". Αν επιμείνετε σε αυτά τα πράγματα, τότε ο αστυνομικός δεν έχει τίποτα να διαπραγματευτεί, καθώς δεν έχετε συμφωνήσει να δεσμευτείτε από το καταστατικό, δεν του έχετε δώσει όνομα και διεύθυνση για να γράψει σε ένα παραστατικό (ή "ειδοποίηση επιβολής προστίμου", όπως τους αρέσει να το αποκαλούν) και δεν έχετε μπει σε "διαμάχη" διαφωνώντας μαζί του ή "απαξίώνοντάς τον" μην συναινώντας καταφανώς με την αντίδρασή σας.

Υπάρχει και κάτι άλλο, και αυτό είναι ότι, χωρίς να είστε επιθετικοί ή προσβλητικοί με οποιονδήποτε τρόπο, δεν πρέπει να κάνετε τίποτα από αυτά που σας λέει να κάνετε, γιατί αν το κάνετε, τότε αυτές οι γοητευτικές "νομικές" οντότητες, μπορούν να το δουν ότι συμφωνείτε να "σταθείτε κάτω από" αυτές και να υποταχθείτε στη "νόμιμη" (όχι "θεμιτή") εξουσία τους, και έτσι να γίνετε υπόλογοι σε αυτά τα χιλιάδες πονηρά σχέδια που ονομάζονται "καταστατικά", προσεκτικά σχεδιασμένα για να σας ληστέψουν με έναν απόλυτα "νόμιμο" τρόπο.

Βλ. 👉 Ας δούμε τις μορφές των νόμων τις οποίες υπακούουμε

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζει κάθε αστυνομικός είναι το γεγονός ότι δεν έχει καμία ασφάλεια που να του παρέχει η εταιρική Αστυνομική Δύναμη που τον έχει προσλάβειΣε οποιαδήποτε κατάσταση που δεν αφορά το Κοινό Δίκαιο, ο αστυνομικός είναι μόνος του, ενεργεί ως άτομο και ως εκ τούτου είναι ευρύτατα εκτεθειμένος σε αγωγές εναντίον του είτε βάσει του Κοινού Δικαίου, εάν ενεργεί παράνομα, είτε μέσω αστικής δικαστικής αγωγής, εάν οι πράξεις του το δικαιολογούν.   Εάν δεν διαπιστωθεί "συναίνεση" (δηλαδή όταν ένας άνθρωπος συμφωνεί οικειοθελώς να εκπροσωπήσει τον αχυράνθρωπο και έτσι να υπαχθεί στους νόμους), τότε η προϋποτιθέμενη εξουσία του αστυνομικού δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση και ενεργεί αποκλειστικά ως άτομο του οποίου η μόνη εξουσία είναι να επιβάλλει το Κοινό Δίκαιο και τίποτε άλλο.

Εγγραφή / αλλαγή ιδιοκτησίας


Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν αγοράζουν ένα νέο αυτοκίνητο πρέπει να το ταξινομήσουν (π.χ. στη Βρετανία, στην εμπορική εταιρεία που είναι γνωστή ως "Driver and Vehicle Licensing Agency"). Αυτό που πολύ λίγοι άνθρωποι  γνωρίζουν είναι το γεγονός ότι η πράξη της αίτησης για ταξινόμηση στην πραγματικότητα μεταβιβάζει τη φυσική κυριότητα του οχήματος από εσάς, τον αγοραστή που πληρώσατε τα χρήματα, στην Αρχή Αδειών Κυκλοφορίας που χορήγησε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος. Δηλαδή, έχετε μόλις παραχωρήσει το όχημα σε μια εμπορική εταιρεία η οποία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για εσάς και η οποία δεν έχει το συμφέρον σας στο μυαλό της. Δεδομένου ότι είναι παράνομο να εξαπατά κανείς οποιονδήποτε, θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω οποιονδήποτε λόγο για τον οποίο αυτή η εγγραφή δεν θα πρέπει να θεωρηθεί παράνομη, καθώς δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν λόγο ή βάση για τον οποίο αυτό δεν θα πρέπει να θεωρηθεί κραυγαλέα και προφανής απάτη, και σίγουρα δεν υπήρξε πλήρης γνωστοποίηση των όρων της σύμβασης.
 
Η αλλαγή ιδιοκτησίας φαίνεται από το γεγονός ότι σε εσάς, τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, αποστέλλεται τώρα ένα έγγραφο που αναφέρει ότι είστε τώρα "ο εγγεγραμμένος κάτοχος" του οχήματος που μόλις αγοράσατε.   Σας αφήνουν να πληρώνετε για τη συντήρηση του οχήματος που δεν σας ανήκει, και ο πραγματικός ιδιοκτήτης μπορεί και θα κατασχέσει το όχημα (το οποίο δεν κόστισε στον ουσιαστικό ιδιοκτήτη τίποτα) εάν εσείς, ο "εγγεγραμμένος κάτοχος", δεν συνεχίσετε να πληρώνετε για τη χρήση του οχήματος.  Η κατάσχεση/καταστροφή του οχήματος θα ήταν παράνομη εάν το όχημα δεν ανήκε στην εταιρεία που προβαίνει στην κατάσχεση/καταστροφή 😉 ...

Το όχημα θα συνθλιβεί εάν δεν καταβληθούν τα "Τέλη κυκλοφορίας". Αυτός ο "φόρος" είναι σημαντικός και θεσπίστηκε αρχικά ως ταμείο στο οποίο συνεισφέρουν οι οδηγοί των οχημάτων, προκειμένου να κατασκευάζονται νέοι δρόμοι για να κινούνται τα οχήματα αυτά και να συντηρούνται όλοι οι υπάρχοντες δρόμοι. Αυτή ήταν μια πολύ λογική ιδέα και σημαίνει ότι όλοι οι δρόμοι της χώρας ανήκουν στους ανθρώπους που πλήρωσαν τα χρήματα για την κατασκευή και την επισκευή τους.
 
Αυτό το ταμείο οδικών φόρων έχει καταληστευθεί και έχω δει εκθέσεις που αναφέρουν ότι το 85% των χρημάτων αυτών λαμβάνεται για άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τους δρόμους ή την οδήγηση. Οι τοπικές αρχές λένε ότι δεν μπορούν να συντηρήσουν σωστά τους δρόμους, καθώς δεν έχουν επαρκή κονδύλια για να κάνουν τις εργασίες. Τα "τέλη κυκλοφορίας" όμως αυξάνονται... (για τα οχήματα με μεγάλους κινητήρες προβάλλουν τη γελοία δικαιολογία ότι καίνε περισσότερα καύσιμα και έτσι συμβάλλουν περισσότερο στην "υπερθέρμανση" του πλανήτη).   

Ο πραγματικός λόγος για την αύξηση είναι, όπως πάντα, απλώς μια μέθοδος για να πάρουν περισσότερα χρήματα από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει. Υπάρχει ακόμη και μια πρόταση τώρα, να χρεώνονται οι οδηγοί για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν στους δρόμους που πλήρωσαν και τους ανήκουν...

Αυτό, φυσικά, δεν είναι η μόνη ροή εισοδήματος από τα οχήματα.  Μια σημαντική πηγή εσόδων προέρχεται από τον τεράστιο "φόρο" στα καύσιμα για τα οχήματα (έχει αναφερθεί ότι ένα απίστευτο 85% της τιμής πώλησης είναι το ποσοστό που ΔΕΝ απαιτείται για τον εντοπισμό, την εξόρυξη, την επεξεργασία και την παράδοση του πραγματικού καυσίμου). Παρεμπιπτόντως μπορεί να σημειωθεί ότι τα οχήματα μπορούν να λειτουργούν με νερό, πεπιεσμένο αέρα, ενέργεια απευθείας από το περιβάλλον, μόνιμους μαγνήτες, ακόμη και με τη βαρύτητα. Αναμφίβολα, θα σας σοκάρει πολύ το γεγονός ότι οι εφευρέτες που το έκαναν αυτό "εξαφανίστηκαν ξαφνικά" μόλις άρχισαν να δοκιμάζουν τα πρωτότυπά τους. Φοβερό; Προσωπικά γνωρίζω πέντε ανθρώπους στους οποίους είπαν να " σταματήσουν και να παραιτηθούν - ή αλλιώς...".   Όταν γνωρίζετε για τα δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια κέρδη που βγαίνουν από την πώληση πετρελαιοειδών, τέτοιες ενέργειες γίνονται πολύ κατανοητές, ειδικά από τη στιγμή που αυτοί που τα κάνουν αυτά κατέχουν τις αστυνομικές δυνάμεις και τα δικαστήρια και έτσι γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρξει αντίδραση σε ό,τι κι αν κάνουν.
 
Θα πίστευε κανείς ότι δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν άλλα χρήματα που θα μπορούσαν να αποσπαστούν από το άτομο που αγοράζει ένα αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν ισχύει.

 Υπάρχουν δύο ακόμη σημαντικές επιβαρύνσεις. Η πρώτη είναι ο εισαγωγικός δασμός για τα οχήματα που εισάγονται στη χώρα από το εξωτερικό και ο οποίος μπορεί να είναι σημαντικός.   Η δεύτερη είναι μια πολύ επιζήμια επιβάρυνση που ονομάζεται "Φόρος Προστιθέμενης Αξίας" ή "Φόρος Πωλήσεων". Ο φόρος αυτός αποτελεί σημαντική αύξηση στην τιμή πώλησης σχεδόν των πάντων. Ανεξάρτητα από το πόσο φορολογείται το εισόδημά σας, το υπόλοιπο θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αγορών προιόντων, σχεδόν όλες από τις οποίες θα φορολογούνται οι ίδιες καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή, τη μεταφορά και τη διαφήμισή τους τα οποία θα φορολογηθούν επίσης, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την τιμή.

Όταν αυτά τα πράγματα λαμβάνονται υπόψη, έχει υπολογιστεί ότι το 80% των εισοδημάτων ενός ατόμου αφαιρείται από τους διάφορους φόρους και άλλες περιττές επιβαρύνσεις.  Επαγγελματίες οικονομολόγοι έχουν δηλώσει ότι οι υποτιθέμενα ελεύθεροι άνθρωποι που ζουν στη "δημοκρατία" είναι στην πραγματικότητα σε σημαντικά χειρότερη κατάσταση από τους "δουλοπάροικους" σκλάβους παλαιότερων εποχών - τόσα πολλά για την "ελευθερία" !
 
Τι γίνεται λοιπόν με την άδεια οδήγησης; 
Σύμφωνα με το Κοινό Δίκαιο, οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν ελεύθερα και στις μέρες μας, αυτό περιλαμβάνει τη χρήση οχήματος όταν ταξιδεύουν. Οι άνθρωποι της Νομικής θέλουν να σας πείσουν ότι δεν είστε πλέον "Ταξιδιώτης" σύμφωνα με το Κοινό Δίκαιο, αλλά, αντίθετα, είστε "Οδηγός" που υπόκειται στους νόμους τους, και απαιτούν ότι ένας "Οδηγός" πρέπει να έχει άδεια οδήγησης, φόρο κυκλοφορίας, ασφάλιση αυτοκινήτου και οτιδήποτε άλλο μπορούν να σκεφτούν.   Εάν επιθυμείτε να ζείτε ελεύθερα και κάποιος ζητά να δει την άδειά σας (η οποία θα έχει εκδοθεί με την "επαιτεία" σας για την προμήθεια μιας τέτοιας άδειας και έτσι υποτάσσεστε οικειοθελώς στην εξουσία τους κάνοντας το), τότε το ερώτημα είναι "Γιατί να θέλω κάτι από αυτά;".
 
Άδεια οδήγησης χρειάζεται μόνο για τον οδηγό οχήματος που συμμετέχει στο εμπόριο.  Μπορεί να υποστηριχθεί ότι η μεταφορά ενός αχυράνθρωπου αποτελεί εμπορική επιχείρηση, οπότε καλό θα ήταν να μην έχετε μαζί σας οτιδήποτε σχετικό με έναν αχυράνθρωπο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μην δώσετε το όνομα, τη διεύθυνση ή την (υποτιθέμενη) ημερομηνία γέννησής σας ή να επιδείξετε οποιαδήποτε μορφή ταυτότητας, καθώς αυτό σας φέρνει σε θέση εθελοντικής υποταγής με το :

(α) Να υπακούετε στην εντολή ενός άλλου ανθρώπου (που είναι ισότιμος μαζί σας) ή/και
(β) Να συνδέεστε με έναν αχυράνθρωπο
, ο οποίος υπόκειται αυτομάτως σε όλους τους νόμους, όντας ο ίδιος, ένα νομικό μυθιστόρημα και μέρος αυτού του φανταστικού κόσμου,  και κατά συνέπεια να τον εκπροσωπείτε.
 
Έτσι, εάν δεν μεταφέρετε επιβάτη που πληρώνει για το ταξίδι και δεν σταματάτε στο ταξίδι για να πουλήσετε πράγματα και δεν μεταφέρετε έναν αχυράνθρωπο, τότε δεν είστε "Οδηγός" με "Επιβάτη", αλλά αντίθετα, είστε "Ταξιδιώτης" με "Επισκέπτη", εάν συνοδεύεστε από έναν άνθρωπο που δεν είναι "πρόσωπο" και ο οποίος δεν μεταφέρει μαζί του έναν αχυράνθρωπο.   Οι ταξιδιώτες δεν χρειάζονται άδεια οδήγησης.

Ταχυδρομικές απαιτήσεις


Κάθε άτομο γενικά λαμβάνει έναν αριθμό απαιτήσεων για ποσά που πρέπει να καταβληθούν.  Για παράδειγμα, στη Βρετανία υπάρχει ετήσια χρέωση για τηλεοπτική άδεια. Αυτό είναι κάτι που άλλοι λαοί βρίσκουν παράξενο και άκρως διασκεδαστικό, καθώς δεν έχουν τίποτα παρόμοιο και βρίσκουν την ιδέα γελοία.  

Αν λάβετε μια απαίτηση πληρωμής για οποιαδήποτε τέτοια άδεια, θα παρατηρήσετε ότι δεν απευθύνεται σε εσάς, τον άνθρωπο, αλλά στο φανταστικό που είναι ο αχυράνθρωπος, ο οποίος έχει ένα όνομα που ακούγεται σαν το δικό σας, αλλά δεν είναι το ίδιο. 

Το όνομα θα είναι τυπωμένο στην απαίτηση με κεφαλαία γράμματα ή, σε σπάνιες περιπτώσεις, θα προηγείται το "κ.", "κα" ή "δεσποινίς", και οποιοδήποτε από αυτά τα ονόματα αναφέρεται στο αχυράνθρωπο που ακούγεται σαν εσάς και έχει ημερομηνία δημιουργίας που ταιριάζει με αυτή που σας είπαν ότι ήταν τα γενέθλιά σας... ( Η ημερομηνία σας = το έτος που γεννηθήκατε συν 18 έτη).  Μπορείτε να πληρώσετε αυτή την απαίτηση αν θέλετε, αλλά είναι εντελώς προαιρετικό και να θυμάστε ότι δεν είστε ΕΣΕΙΣ αυτός που χρεώνεται.   Αξίζει επίσης να θυμάστε ότι εσείς, ο άνθρωπος, δεσμεύεστε από το Εθιμικό Δίκαιο και όχι από το νομικό καταστατικό, και το Εθιμικό Δίκαιο δεν απαιτεί από εσάς να πληρώσετε οποιασδήποτε μορφής φόρο.  (Βλ. το Νόμο περί Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων του 1972)
 
Η εταιρεία που τιμολογεί τον αχυράνθρωπο ελπίζει ότι δεν θα καταλάβετε το γεγονός ότι δεν είστε εσείς αυτός που χρεώνεται, και έτσι θα προβεί (ο αχυράνθρωπος) στην πληρωμή ως λάθος εκ μέρους σας.  Είναι ενδιαφέρον ότι ο αχυράνθρωπος στην ουσία δεν μπορεί να είναι ιδιοκτήτης τηλεόρασης και έτσι δεν απαιτείται ούτως ή άλλως να έχει άδεια.  Όντας μόνο ένα κομμάτι χαρτί, ο αχυράνθρωπος μπορεί να θεωρηθεί κουφός, βουβός, τυφλός και παράλυτος, καθώς δεν μπορεί να εκτελέσει καμία ενέργεια, δεν μπορεί να δει τίποτα, δεν μπορεί να ακούσει τίποτα και δεν μπορεί να πει τίποτα.  

Εν πάση περιπτώσει, η εταιρεία που αναζητά τα χρήματα ασχολείται με την εξαπάτηση του κόσμου, οπότε στέλνει παρτίδες επιστολών σε μια περιοχή, ισχυριζόμενη ότι ένα "φορτηγάκι ελέγχου" θα βρίσκεται στην περιοχή σε λίγες ημέρες και ότι όποιος δεν έχει άδεια θα εντοπιστεί και θα διωχθεί, οπότε καλύτερα να προμηθευτεί τώρα.

Αυτό γίνεται με την ελπίδα ότι ένα ποσοστό των ατόμων που θα τους αποσταλούν θα το χάψουν και θα αρχίσουν να τους πληρώνουν χρήματα.  

Μπορεί ακόμη και να στείλουν ένα φορτηγάκι με όλα τα είδη των περίεργων εξαρτημάτων σε αυτό, με  την ελπίδα ότι θα τρομάξουν τους κατοίκους της περιοχής που δεν τους πληρώνουν ήδη. Ένας οδηγός ενός από αυτά τα φορτηγά λέει ότι κανένας από τους εξοπλισμούς στο φορτηγάκι δεν κάνει τίποτα και σίγουρα δεν μπορεί να ανιχνεύσει τίποτα που να έχει σχέση με την τηλεόραση - είναι όλα εκεί ως βιτρίνα για την επιχείρηση. Η πραγματικότητα είναι ότι απλώς ελέγχουν τις διευθύνσεις των αχυράνθρωπων "καταναλωτών" με τη βάση δεδομένων τους για το ποιος τους πληρώνει ήδη.

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε αυτή την περιττή χρέωση για λογαριασμό ενός αχυράνθρωπου, τότε μπορείτε να σημειώσετε στον φάκελο "ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ - Επιστροφή στον αποστολέα" και να τον βάλετε σε ένα γραμματοκιβώτιο. Κάθε επόμενη επιστολή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, μην έχετε καμία τηλεφωνική συνομιλία σχετικά με το θέμα, καθώς οι προφορικές επικοινωνίες βρίθουν από νομικές λεκτικές παγίδες.   Το πολύ-πολύ να πείτε ότι επιθυμείτε να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε τέτοια θέματα ταχυδρομικώς και να τερματίσετε την κλήση.  Δεν έχει την παραμικρή σημασία αν ένας υπάλληλος εμφανιστεί στο σπίτι σας και σας παραδώσει μια επιστολή ή τη βάλει στο γραμματοκιβώτιό σας.   Η επιστολή ΔΕΝ είναι για εσάς ούτε καν απευθύνεται σε εσάς - απευθύνεται στον αχυράνθρωπο, οπότε μπορεί να ταχυδρομηθεί πίσω όπως κάθε άλλη επιστολή.
 
Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να τηρήσετε μια πιο δυναμική, άμεση στάση, όπως φαίνεται εδώ από μια επιστολή που εξέδωσε ο Christopher Lees κατά την αντιμετώπιση μιας ειδοποίησης για επιβολή προστίμου :

Αγαπητοί κύριοι,
 
Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την ακόλουθη ανακοίνωση πριν απαντήσετε.   Πρόκειται για ανακοίνωση. Σας ενημερώνει.  Έχει σημασία αυτό που λέει.
 
Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά είναι απλός.  Προσφέρω συμφωνία υπό όρους.   Αυτό καταργεί τη διαφωνία και σημαίνει ότι δεν έχετε πλέον καμία τελική προσφυγή σε δικαστήριο για το θέμα αυτό, διότι δεν υπάρχει διαφωνία επί της οποίας θα μπορούσε να αποφανθεί.   Έχετε πάντα τη δυνατότητα να μεταφέρετε αυτούς τους όρους στο δικαστήριο, μόνο και μόνο για να σας πουν ότι είναι πράγματι, απολύτως νόμιμοι.   Αυτό είναι φυσικά πάντα δικαίωμά σας, αν αποφασίσετε να χάσετε τον χρόνο σας.
 
Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να εξετάσετε και να απαντήσετε στην προσφορά επί της ουσίας.  Η "πλησιέστερη επίσημη φόρμα" δεν αρκεί, και κατά συνέπεια είναι πιθανό να αγνοηθεί από εμένα χωρίς καμία απαξίωση εκ μέρους μου.
 
Από την άλλη πλευρά, υπάρχει προθεσμία για την προσφερόμενη συμφωνία. Είναι εύλογη, και αν παρέλθει τότε εσείς και όλα τα συνδεδεμένα μέρη είστε υπερήμεροι, καταργώντας κάθε νόμιμη δικαιολογία εκ μέρους σας για να προχωρήσετε στο θέμα αυτό.

Για τους λόγους αυτούς συνιστάται να εξετάσετε προσεκτικά την παρούσα ανακοίνωση και να απαντήσετε επί της ουσίας, δηλαδή να απαντήσετε στα σημεία που θίγονται στην παρούσα.
 
Προφανώς διατυπώσατε ισχυρισμούς για εγκληματική συμπεριφορά εναντίον μου.
 
Έχετε προφανώς προβεί σε απαιτήσεις από εμένα.
 
Δεν καταλαβαίνω αυτές τις προφανείς απαιτήσεις και, ως εκ τούτου, δεν μπορώ να τις εκπληρώσω νόμιμα.   Ζητώ διευκρινίσεις σχετικά με το έγγραφό σας, ώστε να μπορώ να ενεργώ σύμφωνα με το νόμο και να διατηρώ το σύνολο των αναφαίρετων Φυσικών Δικαιωμάτων μου.
 
Εάν δεν αποδεχθείτε την παρούσα προσφορά διευκρινίσεων και δεν το πράξετε πλήρως και καλόπιστα εντός 7 (επτά) ημερών, θα θεωρηθεί από όλα τα μέρη ότι εσείς και ο εντολέας σας ή άλλα μέρη παραιτείστε από κάθε απαίτηση από εμένα.
 
Αποδέχομαι υπό όρους την προσφορά σας να συμφωνήσετε ότι είμαι νόμιμο φανταστικό "πρόσωπο" ο κ. Christopher Mark Lees και ότι οφείλω 70 λίρες Αγγλίας για υπηρεσίες που παρείχε η εταιρεία σας, κατόπιν απόδειξης της απαίτησης όλων των παρακάτω:
 
1.    Με την απόδειξη του ισχυρισμού ότι είμαι πρόσωπο και όχι άνθρωπος.
 
2.    Με την απόδειξη του ισχυρισμού ότι γνωρίζετε τι είναι στην πραγματικότητα ένα "πρόσωπο", με νομικούς όρους.
 
3.    Με την απόδειξη του ισχυρισμού σας ότι γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ ενός "ανθρώπου" και ενός "προσώπου", από νομική άποψη.
 
4.    Με την απόδειξη του ισχυρισμού ότι γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ " νομικού" και " νόμιμου".
 
5.    Κατόπιν απόδειξης του ισχυρισμού ότι είμαι νόμιμο φανταστικό "πρόσωπο" ο κ. Christopher Mark Lees, που είναι η οντότητα προς την οποία απευθυνθήκατε, και όχι ο Christopher: της οικογένειας Lees, όπως συνήθως ονομάζεται.
 
6.    Με απόδειξη του ισχυρισμού ότι η κατηγορία ήταν το αποτέλεσμα νόμιμης έρευνας που δεν αμαυρώθηκε από προκατάληψη.
 
7.    Με απόδειξη του ισχυρισμού ότι είμαι μέλος της κοινωνίας της οποίας το καταστατικό και τους υφιστάμενους κανονισμούς εφαρμόζετε.
 
8.    Με την απόδειξη του ισχυρισμού ότι σας έδειξα κάποιου είδους ταυτότητα.
 
9.    Κατόπιν απόδειξης του ισχυρισμού ότι υπάρχει μια επώνυμη κοινωνία στην οποία ανήκω και ότι οι νόμοι που καλύπτονται από τυχόν υποτιθέμενες παραβάσεις δηλώνουν ότι ισχύουν για μένα εντός της εν λόγω επώνυμης κοινωνίας.
 
Ειλικρινά και χωρίς κακόβουλη διάθεση, ενόχληση ή επιπολαιότητα


Από:  *** ***   (υπογραφή αντίχειρα του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του Strawman)     

Christopher : της οικογένειας : Lees©  

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ, (δηλ.) όλα τα φυσικά αναφαίρετα δικαιώματα διατηρούνται.

Παρακαλείστε να απευθύνετε κάθε μελλοντική αλληλογραφία για το θέμα σε έναν άμεσο Ανθρώπινο Εαυτό, δηλαδή τον
Christopher: της οικογένειας : Lees© , όπως συνήθως ονομάζεται.
 
Επισυνάπτονται: Πρωτότυπα έγγραφα όπως παραλήφθηκαν.


seperator

Επεξηγήσεις :


STRAWMAN είναι το "ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ" και γράφεται  στα έγγραφα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

*Το όνομα του ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ (Εσείς), είναι το "όνομα του κυρίαρχου πιστωτή" και γράφεται με κεφαλαία ή και πεζά γράμματα.

*Η ημερομηνία γέννησής σας = το έτος που γεννηθήκατε συν 18 έτη.

Ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων του κοινού δικαίου

Ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων: Common Law Copyright ©

™Όνομα Εξασφαλισμένου Μέρους©    (όπου ΤΜ = Trade Mark)

H συγκεκριμένη επωνυμία του "Κυρίαρχου Πιστωτή" σημαίνει, εκτός άλλων,  ότι :

Το εν λόγω εμπορικό όνομα/εμπορικό σήμα κοινού δικαίου, ™THE STRAW MAN ©, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ούτε να αναπαραχθεί, ούτε να αναπαραχθεί, ούτε εν όλω ούτε εν μέρει, ούτε με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη, ρητή, γραπτή συγκατάθεση και αναγνώριση της ™Επωνυμία© του εξασφαλισμένου μέρους, όπως υποδηλώνεται από την υπογραφή με κόκκινο μελάνι της ™Επωνυμία© του εξασφαλισμένου μέρους, εφεξής "εξασφαλισμένο μέρος".

Με πρόθεση να δεσμευτεί συμβατικά, κάθε νομικό πρόσωπο, καθώς και ο αντιπρόσωπος του εν λόγω νομικού προσώπου, συναινεί και συμφωνεί με την παρούσα ανακοίνωση περί πνευματικών δικαιωμάτων ότι ούτε το εν λόγω νομικό πρόσωπο, ούτε ο αντιπρόσωπος του εν λόγω νομικού προσώπου, θα προβάλλει, ούτε θα χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, το εμπορικό όνομα/εμπορικό σήμα του κοινού δικαίου ™THE STRAW MAN © , ούτε τα πνευματικά δικαιώματα του κοινού δικαίου που περιγράφονται στο παρόν, ούτε οποιοδήποτε παράγωγο, ούτε οποιαδήποτε παραλλαγή στην ορθογραφία του ™THE STRAW MAN © χωρίς την προηγούμενη, ρητή, γραπτή συγκατάθεση και αναγνώριση του Εγγυημένου Μέρους, όπως υποδηλώνεται με την υπογραφή του Εγγυημένου Μέρους με κόκκινο μελάνι.

Το Εξασφαλισμένο Μέρος ούτε χορηγεί, ούτε υπονοεί, ούτε δίνει με άλλο τρόπο τη συγκατάθεσή του για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ™THE STRAW MAN ©, και κάθε τέτοια μη εξουσιοδοτημένη χρήση απαγορεύεται αυστηρά.

Υ.Γ._(Το υπόδειγμα της ειδοποίησης θα αναρτηθεί ολόκληρο σε προσεχές άρθρο καθώς και τα έγγραφα που χρειάζεται να την υποστηρίζουν και να έχουν ήδη δημιουργηθεί ΚΑΙ κατατεθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ : "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε." και στο UCC)

seperator
 

Συναίνεση


Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και έτσι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας διατάξει, να σας ζητήσει ή να σας αναγκάσει να κάνετε οτιδήποτε. Το περισσότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να σας κάνει μια προσφορά.  Ακόμα κι αν μπορεί να πει ότι πρόκειται για "διαταγή" ή "απαίτηση" ή "κλήση", στην πραγματικότητα είναι μια προσφορά την οποία είστε ελεύθεροι να αποδεχτείτε ή να μην αποδεχτείτε, όπως εσείς επιλέξετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις "Αιτήσεις", τις "Εγγραφές" και τις "Υποβολές", καθώς αυτά τα πράγματα τους δίνουν εξουσία πάνω σας μέσω της (ακούσιας) συγκατάθεσής σας. Ελπίζουν ότι θα παραβιάσετε το νόμο με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την προσφορά τους.  

Αν απλώς αγνοήσετε την προσφορά, υπεισέρχεστε σε αυτό που ονομάζεται "απαξίωση", οπότε ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της προσφοράς είναι η "αποδοχή υπό όρους", όπως ήδη αναφέρθηκε. Αν αποδεχτείτε την προσφορά τους χωρίς να θέσετε όρους, τότε αποδέχεστε ότι έχουν την εξουσία να σας διατάξουν και αυτό σας θέτει υπό την εξουσία τους, επειδή μόλις επιλέξατε να αποδεχτείτε την προσφορά τους (ακόμη και αν μπορεί να μην καταλαβαίνετε ότι αποδέχεστε την προσφορά τους να έχουν εξουσία πάνω σας).
 
Είναι επίσης πολύ πρόθυμοι να σας κάνουν να τσακώνεστε μαζί τους, καθώς και αυτό σας θέτει στο μονοπάτι " απαξίας " και αν υπάρξει δικαστική υπόθεση, ο δικαστής απλώς κοιτάζει να δει ποιος είναι σε απαξίωση.  Θυμηθείτε, στις αστικές υποθέσεις το δικαστήριο είναι μια εμπορική επιχείρηση όπου ο δικαστής δεν ενδιαφέρεται ποιος έχει δίκιο ή άδικο, τον απασχολεί απλώς ποιος θα πληρώσει το μαγαζί (δικαστήριο).  

Έτσι, δεχόμαστε όλες τις προσφορές, αλλά με τους όρους μας που συνδέονται με κάθε προσφορά και αυτό τους αποτρέπει από το να μας πάνε στο δικαστήριο - θυμηθείτε, τα δικαστήρια ασχολούνται μόνο με τις διαφορές και αν αποδέχεστε (υπό όρους) κάθε προσφορά,  δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαφωνία και έτσι δεν μπορεί να υπάρξει καμία εμπλοκή στο δικαστήριο. 

Ορισμένες προσφορές είναι "ειδοποιήσεις" και μια ειδοποίηση πρέπει να είναι σαφής, συνοπτική και σαφής.  Μπορείτε να απαλλαγείτε από μια ειδοποίηση ζητώντας διευκρινίσεις, δηλαδή γράφοντας πίσω, ζητώντας τη σημασία μιας λέξης, δηλώνοντας ότι δεν καταλαβαίνετε τη λέξη. Ήλπιζαν ότι απλώς θα αγνοούσατε την ειδοποίηση και έτσι θα γινόταν απαξιωτική και συνεπώς --->  υπόλογη.

Η κλήση για στάθμευση είναι μια "ειδοποίηση" και σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η κλήση για στάθμευση ΔΕΝ είναι λογαριασμός, αλλά μια ειδοποίηση που σας λέει ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε. Γράφετε λοιπόν πίσω λέγοντας ότι έχετε παρατηρήσει την ειδοποίησή τους και ότι καθώς φαίνεται να πιστεύουν ότι τους χρωστάτε χρήματα, είστε πρόθυμοι να πληρώσετε, αλλά πρώτα χρειάζεστε κάποια επαλήθευση πριν από την πληρωμή : 

"Κατ' αρχάς, υπάρχει ανάγκη επαλήθευσης του χρέους, γι' αυτό παρακαλώ στείλτε μου ένα λογαριασμό με υπογραφή.   Επίσης, πρέπει να δω τη νόμιμη, αμφοτεροβαρή σύμβαση που υποστηρίζει τον εν λόγω λογαριασμό". Καθώς δεν μπορούν να παράσχουν κανένα από αυτά τα πράγματα, η απαίτηση πεθαίνει ολοσχερώς, οπότε συνεχίστε να επιμένετε είτε να παράσχουν αυτά τα πράγματα είτε να σταματήσουν να σας ενοχλούν.
 
Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση είναι ότι αν σας στείλουν μια τελική ειδοποίηση με την ένδειξη "Έμβασμα", τότε αυτό το κομμάτι χαρτί έχει στην πραγματικότητα γραμμένη πάνω του την αξία του χρηματικού ποσού.  Η πραγματική ανοησία είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να γράψετε "Αποδεκτό έναντι αξίας" σε αυτό το κομμάτι χαρτί, να το υπογράψετε με το όνομά σας, ως ανωτέρω, και να το ταχυδρομήσετε πίσω σε αυτούς, και τεχνικά, έτσι κλείνει το θέμα με την καταβολή του ποσού που ζητείται. Ποιος ήταν αυτός που είπε ότι "είναι ένας τρελός, τρελός, τρελός, τρελός, τρελός κόσμος";...  

Στην πραγματικότητα, η πληρωμή προέρχεται από το τεράστιο χρηματικό ποσό που ο αχυράνθρωπός σας έχει συσσωρεύσει με τα χρόνια (καταπίστευμα), και η υπογραφή σας στο έγγραφο ως "Αποδεκτό έναντι αξίας", τους εξουσιοδοτεί να πάρουν την πληρωμή από τον λογαριασμό του αχυράνθρωπού σας και αυτό βολεύει τόσο αυτούς όσο και εσάς.  Υπάρχει ένας δικτυακός τόπος για να ελέγξετε πόσο αξίζει ο αχυράνθρωπος σας. Ο δικτυακός τόπος ΕΔΩ αναφέρει ποιος διαχειρίζεται σήμερα τον λογαριασμό του αχυράνθρωπου για λογαριασμό του.  Το ότι γράφετε "Αποδεκτό έναντι αξίας" σημαίνει ότι τους εξουσιοδοτείτε να πάρουν το ποσό που θέλουν από τον λογαριασμό του αχυράνθρωπου , ο οποίος έχει τόσο μεγάλο ποσό που το υπόλοιπο δεν θα επηρεαστεί σχεδόν καθόλου. [ή και μέσω ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του αχυράνθρωπου (εσείς) -και ας κάνουν οι δικηγόροι και οι δικαστές ότι δεν τις αποδέχονται].

Κοινωνία


Ερχόμαστε τώρα στο πολύ δύσκολο θέμα της κοινωνίας. Σίγουρα δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ξέρουμε όλες τις απαντήσεις σε αυτόν τον τομέα. Μια κοινωνία είναι μια ομάδα ανθρώπων που με τη θέλησή τους ενώνονται και συμμορφώνονται με ένα σύνολο κανόνων που αποφασίζονται από τα μέλη αυτής της κοινωνίας. Μιλώντας χαλαρά, το σύστημα που έχει δημιουργηθεί από τις εμπορικές εταιρείες που έχουν τον έλεγχο των κρατών, είναι μια "κοινωνία" η οποία έχει καλά και κακά χαρακτηριστικά.

Η κοινή λογική λέει ότι υπάρχει πλεονέκτημα για οποιονδήποτε μεγάλο αριθμό ανθρώπων να οργανώνονται μαζί και να έχουν εξειδικευμένους ειδικούς που παρέχουν αμειβόμενες υπηρεσίες για τα άλλα μέλη αυτής της κοινωνίας. -Για παράδειγμα, το να έχουμε μια κοινοτική είσπραξη για να μπορέσουμε να κάνουμε δρόμους, παροχή νερού, αποχέτευση και άλλα παρόμοια, είναι σίγουρα λογικό. Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας φαίνεται επίσης καλή ιδέα, όπως και η ύπαρξη κρατικής σύνταξης και επιδομάτων για όσους έχουν την ατυχία να αρρωστήσουν ή δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Ωστόσο, αυτά τα πράγματα έχουν υπονομευθεί από τους υπεύθυνους και έχουν οδηγηθεί σε μια κατάσταση όπου και αυτά εξυπηρετούν τους σκοπούς τους και όχι τις ανάγκες του γενικού πληθυσμού.
 
Ενώ μια ιατρική υπηρεσία σε όλη τη χώρα ακούγεται καλό πράγμα, έχει αναφερθεί ότι η τιμή ορισμένων από τα φάρμακα που παρέχονται στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας κοστίζουν τώρα κυριολεκτικά δέκα φορές περισσότερο από ό,τι πριν από δύο χρόνια - και ας μην μιλήσουμε για την δήθεν υγειονομική διαχείριση μιας μυθοπλαστικής "πανδημίας" που ταλανίζει και καταστρέφει αυτή την δυστοπική πλέον εταιρική "κοινωνία", ιδιαίτερα αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Λέγαμε λοιπόν για τις τιμές των φαρμάκων και τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο. Αυτό μοιάζει πολύ σαν οι άνθρωποι που έχουν τον έλεγχο αυτών των υπηρεσιών να τις χρησιμοποιούν για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη από τα φαρμακευτικά προϊόντα, και πιθανώς από πολλές άλλες υπηρεσίες, όπως η στάθμευση, όπου κερδίζουν εκατομμύρια ετησίως από τους ανθρώπους που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παρκάρουν στους χώρους των νοσοκομείων.  Έτσι, αυτό που μοιάζει με μια λογική ρύθμιση, φαίνεται να έχει μετατραπεί σε κάτι διαφορετικό.  Ίσως αυτή να είναι μια αδικαιολόγητα κυνική άποψη, αλλά σίγουρα συνάδει με πολλές από τις άλλες απάτες που γίνονται.

Ο φόρος εισοδήματος εισήχθη ως προσωρινό μέτρο σε σχέση με έναν πόλεμο (και ποιος οργανώνει πολέμους;). Ποτέ δεν καταργήθηκε και παρόλα αυτά οι χώρες δεν φαίνεται να είχαν σημαντικά προβλήματα όταν δεν υπήρχε φόρος εισοδήματος. Οι υπάλληλοι της εμπορικής εταιρείας που διοικούν - αυτοί οι 'άνθρωποι' που παίρνουν τον τίτλο του βουλευτή ή κάποιον παρόμοιο ανούσιο τίτλο, ξοδεύουν πολύ χρόνο για να σκεφτούν "νέα νομοθεσία", η οποία αν μπορέσει να εισαχθεί χωρίς να την προσέξουν πολλοί, θα γίνει "νόμος". Υποθέτω ότι η κύρια πρόθεση όλων των νομοθεσιών είναι να παρέχουν ένα προπέτασμα καπνού για να κρύψουν πρόσθετες χρεώσεις που τα μέλη του κοινού καλούνται να πληρώσουν.  

Ένα επιχείρημα μπορεί να είναι ότι "εσείς εκλέξατε" αυτούς τους πολιτικούς, άρα πρέπει να συμμορφώνεστε με ό,τι σας υπαγορεύουν. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται προσεκτικά η αναφορά του γεγονότος ότι  αυτοί οι πολιτικοί στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το κοινό, παρά μόνο δίνουν την εντύπωση ότι το κοινό έχει κάποιο λόγο για το τι συμβαίνει, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι όλα όσα συμβαίνουν υπαγορεύονται από τους (ΜΗ εκλεγμένους) ιδιοκτήτες των εταιρειών που είναι υπεύθυνες...

Η καταβολή επιδομάτων σε όσους έχουν ανάγκη μοιάζει με κάτι πολύ καλό και αναγκαίο, αλλά οι υπεύθυνοι το βλέπουν ως παραδοχή ότι ο ενήλικας δεν είναι ικανός να φροντίσει τον εαυτό του και έτσι θεωρούν κυριολεκτικά αυτούς τους απλούς ανθρώπους ως "βοοειδή" (δική τους λέξη, όχι δική μου). Αυτό που αγνοούν είναι το γεγονός ότι οι πολλοί, πάρα πολλοί άμεσοι και έμμεσοι φόροι και οι επιβαρύνσεις τους, μαζί με το χαμηλό επίπεδο αμοιβών για το οποίο υπολογίζουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουλέψουν, είναι τα στοιχεία εκείνα που έχουν οδηγήσει πολλούς απλούς, σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους στις πολύ φτωχές οικονομικές θέσεις τις οποίες οι ιθύνοντες περιφρονούν. Είναι πρόθυμοι να εξαπατούν, να κλέβουν και να λένε ψέματα, ενώ ο απλός άνθρωπος δεν αισθάνεται καθόλου άνετα να βιώνει αυτές τις καταστάσεις. Έτσι, αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα καλό και χρήσιμο σύστημα, έχει μετατραπεί σε μια καταπιεστική ουτοπία που χρησιμοποιείται για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους σε εξάρτηση και υπακοή.

Ενώ ένα ορισμένο επίπεδο δημόσιας συνεισφοράς για τις υπηρεσίες που θεωρούνται βασικές, είναι κατανοητό και επιθυμητό, το σύστημα αυτό έχει μετατραπεί σε μηχανισμό υποδούλωσης και εξαπάτησης των απλών ανθρώπων.  Εδώ και καιρό έχει φτάσει σε ένα γελοίο επίπεδο με τον μέσο άνθρωπο να αναμένεται να πληρώνει φόρο εισοδήματος, φόρο συμβουλίου, φόρο κληρονομιάς, εθνική ασφάλιση, φόρο κεφαλαιακών κερδών, φόρο χαρτοσήμου για αγορές κατοικιών, φόρο προστιθέμενης αξίας, τέλη στάθμευσης, τέλη αεροδρομίου, φόρο καυσίμων, τέλη κυκλοφορίας, εισαγωγικά τέλη, φόρο στο αλκοόλ, φόρο στον καπνό, πληρωμές για άδεια οδήγησης, διαβατήριο, τηλεοπτική άδεια ... ο κατάλογος συνεχίζεται και προστίθενται συνεχώς πρόσθετα στοιχεία.
 
Οι άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί σε αυτό το σύστημα για πολλά χρόνια θα έχουν ήδη πληρώσει τόσα πολλά που δεν θα θέλουν να φύγουν από το σύστημα και να χάσουν τη σύνταξη για την οποία πληρώνουν τόσο καιρό. Άλλοι μπορεί κάλλιστα να σκεφτούν να αρχίσουν να αρνούνται να πληρώσουν κάποια από τα ποσά που απαιτούνται από τον αχυράνθρωπο - όπως π.χ. ο φόρος του Συμβουλίου, η τηλεοπτική άδεια και τα παρόμοια.  Αυτή είναι μια προσωπική επιλογή που θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δράσης. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το παρόν έγγραφο δεν σας παρέχει νομικές συμβουλές, αλλά, αντίθετα, παρουσιάζει γεγονότα μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. 

Οι ένοπλες υπηρεσίες


Η εμπορική εταιρεία που έχει επιλέξει το όνομα "Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας", απασχολεί μεγάλο αριθμό ατόμων σε αυτό που αποκαλεί "Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις".  Οι περισσότερες χώρες έχουν παρόμοια ρύθμιση. Αν σας ρωτούσαν "ποιος είναι ο σκοπός αυτών των ένοπλων και εκπαιδευμένων ανθρώπων;" ποια θα ήταν η απάντησή σας;  
 
Ίσως σας εκπλήξει το γεγονός ότι οι άνθρωποι που τους απασχολούν θέλουν να προστατεύονται οι ίδιοι (οι εργοδότες) από τους εχθρούς τους. Δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή ιδέα, θα πείτε.  Ναι, όπως λέτε, όχι και τόσο εντυπωσιακή αποκάλυψη, αλλά αυτό που ίσως σας εκπλήξει είναι ότι ο εχθρός δηλώνεται αρκετά ανοιχτά ότι είστε εσείς!

Έτσι, όχι μόνο σας περιγράφουν ως "εμπόρευμα", "τέρας" ή "βοοειδές" αλλά και ως "εχθρό" τους...  Επειδή είναι τόσο πολύ λιγότεροι, στην πραγματικότητα σας φοβούνται και αισθάνονται ότι χρειάζονται ένοπλους σωματοφύλακες για να τους κρατούν ασφαλείς από την οργή των απλών ανθρώπων, σε περίπτωση που ανακαλύψουν ποτέ πώς τους χειραγωγούν και τους ληστεύουν. Παρεμπιπτόντως, θεωρούν ότι όποιος ζητάει άδεια για να κάνει κάτι που ήδη δικαιούται να κάνει σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο, είναι "παιδί" και άρα δεν έχει καμία απολύτως αξία και συνέπεια.

Ας δούμε ένα πιθανό σενάριο. Παίρνετε μερικούς νέους σε ένα εστιατόριο McDonalds και παραγγέλνετε διάφορα γεύματα. Όταν το φαγητό έχει ετοιμαστεί, ο διευθυντής λέει: "Θα κάνω μια συμφωνία μαζί σας: μπορείτε να πάρετε τα γεύματά σας δωρεάν αν πάρετε αυτό το γεμάτο περίστροφο και πάτε σε εκείνο το γωνιακό τραπέζι και πυροβολήσετε εκείνον τον άνδρα - δεν θα υπάρξει επιστροφή, καθώς σας εξουσιοδοτώ να το κάνετε". Αφού ανοιγοκλείσατε τα μάτια μερικές φορές, ρωτάτε γιατί πρέπει να τον πυροβολήσετε, αφού δεν σας έχει κάνει ποτέ τίποτα. -Ο διευθυντής τότε λέει: "Ούτε σε μένα έχει κάνει ποτέ κάτι, αλλά  έχει πολλά λεφτά στο πορτοφόλι του και θέλω να τα κλέψω, οπότε πήγαινε και πυροβόλησέ τον, δεν πειράζει αν το κάνεις αυτό γιατί εγώ σου λέω να το κάνεις".
 
Ακούγεται λίγο τρελό; Λοιπόν, θα έπρεπε να ακούγεται, καθώς ο φόνος είναι ποινικό αδίκημα σύμφωνα με το Κοινό Δίκαιο, και το να σας λέει κάποιος "να το κάνετε και ότι θα είναι εντάξει επειδή το λέει", είναι γελοίο. Κανείς δεν έχει την εξουσία να σας πει να δολοφονήσετε κάποιον - θυμηθείτε, όλοι μας γεννηθήκαμε με τα ίδια ακριβώς δικαιώματα και προνόμια, και κανείς δεν έχει εξουσία πάνω σε κανέναν άλλον, και σίγουρα όχι την εξουσία να μπορεί να εγκρίνει το φόνο.
 
Οι ιδιοκτήτες της εμπορικής εταιρείας, η οποία περιέργως θεωρείται ως "η κυβέρνηση", βρίσκονται στην ίδια θέση με τον διευθυντή αυτής της εμπορικής εταιρείας, των McDonalds, και έχουν την ίδια απουσία εξουσίας να παραβιάσουν το Κοινό Δίκαιο και να στείλουν τους ένοπλους υπαλλήλους τους σε μια άλλη χώρα για να σκοτώσουν τους ανθρώπους εκεί - ανθρώπους που δεν τους έχουν κάνει κακό και τους οποίους θέλουν να ληστέψουν...  Όλοι οι πόλεμοι και οι υφέσεις είναι εσκεμμένοι ελιγμοί από όσους έχουν, μ'αυτό τον τρόπο, το θράσος να κερδίζουν οικονομικά από αυτούς τους απλούς ανθρώπους. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τεράστια ποσά "δημόσιου" χρήματος ξοδεύονται κάθε χρόνο για όπλα;  Σε ποιον ανήκουν οι εταιρείες που αποκομίζουν κέρδη από την πώληση αυτών των όπλων;  Ποιος αποκομίζει τα κέρδη από την ανοικοδόμηση των τόπων που έχουν καταστραφεί ή αφανιστεί από τον "δικό σας" στρατό;  Ποιος βγάζει κέρδος από το "δανεισμό" τεράστιων ποσών φανταστικών χρημάτων στη χώρα που έχει καταστραφεί από τις απρόκλητες ενέργειές τους, δημιουργώντας ένα φανταστικό χρέος που δεν μπορεί ποτέ να αποπληρωθεί;  

Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της ανάμειξης εμπορικών εταιρειών σε άλλες χώρες, και κάθε ένας από αυτούς τους θανάτους συνιστά ποινικό αδίκημα σύμφωνα με το Κοινό Δίκαιο

Οι εταιρείες αυτές πιστεύουν ότι οι ίδιες και οι υπάλληλοί τους είναι υπεράνω του νόμου και έτσι κάνουν ό,τι θέλουν. Κατά καιρούς, οι εταιρείες αυτές απαιτούν να στρατολογούνται άνθρωποι, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, στις ένοπλες δυνάμεις τους. Θυμάστε ποτέ να σας έχουν ρωτήσει αν θα συναινούσατε σε τέτοιες επιχειρήσεις της συμμορίας του Τύπου;   Αν σας ρωτούσαν - είπατε "ναι"; Και αν το κάνατε, καθιστά νόμιμο να εξαναγκαστούν οι άνθρωποι που είπαν "Όχι";  Έχετε ποτέ την εντύπωση ότι γίνονται πράγματα που παραβιάζουν τόσο τα προσωπικά σας δικαιώματα όσο και τις απαιτήσεις του Κοινού Δικαίου;
 
Όχι μόνο η εισβολή σε άλλες χώρες και η δολοφονία των ανθρώπων εκεί τις καταστρέφει, αλλά έχει επίσης σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στους ανθρώπους που κατατάχθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι (εμπορικοί) εργοδότες τους είναι οι τρομοκράτες αυτού του κόσμου.  

Πιστεύετε ότι αυτό είναι τραβηγμένο;  

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2010, στις ειδήσεις της βρετανικής εθνικής τηλεόρασης αναφέρθηκε ότι ο πρώην αρχηγός του στρατού, ο στρατηγός Sir Richard Dannatt, ισχυρίστηκε ότι "κεκτημένα συμφέροντα" και όχι η εθνική ασφάλεια είχαν αποφασίσει τις στρατιωτικές δαπάνες για τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν". 

Όλοι οι μεγάλοι πόλεμοι διεξάγονται για εμπορικούς λόγους, αν και αυτό το γεγονός δεν θα ομολογηθεί ποτέ, μα ποτέ, δημοσίως.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΑΡΘΡΟ 👉 4.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Σύνοψη - Επισκόπηση της ιστορικής απάτης.