8 Φεβ 2022

Έλληνα! ... Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη!

Ας σκεφτούμε λίγο όλοι τι ακριβώς σημαίνει η κίνηση της μαρξιστικής ψευτο-κυβέρνησης του Καναδά να κατασχέσει 10 εκατομμύρια δολάρια που είχαν δοθεί ως δωρεά στον κόσμο που αντιστέκεται στον υγειονομικό ολοκληρωτισμό και την παγκόσμια χούντα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Έτσι θα εξαφανιστούν και τα δικά σου (ηλεκτρονικά) χρήματα στο μέλλον όταν η εταιρική  "κυβέρνησή" σου δεν θα συμφωνεί με τις απόψεις σου. Τελεία και παύλα. Νομίζεις δεν θα εκνευρίσεις τη κυβέρνηση γιατί είσαι 'καλός' πολίτης;

Καλωσόρισες στο Σύστημα Κοινωνικής Βαθμολόγησης!


Εντωμεταξύ,

Καναδάς : Η γέφυρα Ambassador που συνδέει το Οντάριο με το Μίσιγκαν έκλεισε από το Freedom Convoy κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας τεράστιες καθυστερήσεις. Η εμπορευματική αυτή διαδρομή είναι η πιο πολυσύχναστη που συνδέει τις δύο χώρες.


Οι οδηγοί με την ειρηνική τους διαμαρτυρία στην Οττάβα κατάφεραν ότι δεν κατάφερε η κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια. Να, ενώσει το Γαλλικό Κεμπέκ με το Καναδά. Για όσους δεν γνωρίζουν, στη πόλη του Κεμπέκ μερικοί δεν ξέρουν καν Αγγλικά και έχουν μάλιστα τη δική τους σημαία (μπλε αντί κόκκινη του Καναδά).

Στο βίντεο ένας οδηγός από την επαρχία της Μanitoba του Καναδά περιγράφει πως στο Κεμπέκ δεν μπορείς καν να μπεις στο σουπερμάρκετ ή στο νοσοκομείο/φαρμακείο εάν δεν είσαι εμβολιασμένος και πως 10 'Γάλλοι' τον ευγνωμονούσαν φιλώντας του το χέρι, παρακαλώντας να μην υποχωρήσουν... :


Τορίνο, Ιταλία : Επικό!! Οι πολίτες δειπνούν μαζί στους δρόμους για να αντισταθούν ενάντια στα "διαβατήρια εμβολίων" :


Μιλάνο, Ιταλία : Από τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπάρ ζητάνε πάσα και πιστοποιητικά, ο κόσμος οργανώνει το δικό του γλέντι. Όλοι μαζί. Οργανωμένα. Και χωρίς φίμωτρα :


Οι ταβερνιάρηδες που ζητάνε ακόμα πιστοποιητικά μετά από 2 χρόνια απόλυτης παραφροσύνης,ας φαλιρίσουν. Γιατί ένας αν έλεγε ότι θα κάνει την αλλαγή, θα είχε μαζί του εκατοντάδες κόσμου(και πελάτες) και τα έξοδα του "προστίμου" θα τα έβγαζε σε μία εβδομάδα.

Βερόνα, Ιταλία : Χιλιάδες άνθρωποι κατά του απαρτχάιντ της υγείας και της ψευτο-κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι. [Radio Genova, Twitter] :


Βουδαπέστη, Ουγγαρία :  Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου : Μίνι Κομβόι στο κέντρο. Ετοιμάζονται και αυτοί για Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα :


Στιγμιότυπο από την διαμαρτυρία στην Βουδαπέστη...

Βέλγιο,  Κυριακή 6 Φεβρουαρίου : Κομβόι προετοιμάζεται για τις Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα :


Νέα Ζηλανδία : Φορτηγά και τροχόσπιτα απέκλεισαν τους δρόμους γύρω από το κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας στο Ουέλινγκτον, καθώς έως και 2.000 διαδηλωτές συμμετείχαν πεζοί. Κάποιοι εθεάθησαν να ανεμίζουν καναδικές σημαίες σε προφανή υποστήριξη της αυτοκινητοπομπής της Ελευθερίας στην Οτάβα.


"Νομίζω ότι θα ήταν λάθος να χαρακτηρίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο αυτό που είδαμε έξω ως εκπροσώπηση της πλειοψηφίας(!)", δήλωσε η πρωθυπουργός Jacinda Ardern στους δημοσιογράφους. "Η πλειοψηφία των Νεοζηλανδών έχει κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει ο ένας τον άλλον ασφαλή" 😷 ...

Όπως έκανε και ο ομόλογός της Τζάστιν Τρουν(καστρό) στον Καναδά, η Άρντερν αρνήθηκε να συζητήσει θέματα με τους συμμετέχοντες στη νηοπομπή...

Ηνωμένο Βασίλειο, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου : Έφτασε το Κομβόι και κατασκηνώνει μόνιμα έξω από το 'σπιτάκι' του Μπόρις Τζόνσον (10 Ντάουνινγκ Στριτ). Δυστυχώς οι Σκοτσέζοι, οι Ουαλλοί και ένα μεγάλο ρεύμα που ερχόταν από το Γούτφορντ μπλοκαρίστηκαν στη γέφυρα του Λονδίνου από την αστυνομία.


Γουαδελούπη (νησί της Καραϊβικής που ανήκει στη Γαλλία), έχουν απαγόρευση εξόδου μετά τις 8, την περίοδο του καρναβαλιού. Δείτε την μαζική ανυπακοή του κόσμου :




👏👏👏👏 Μπλάκ άουτ σε ΟΛΑ μέχρι να φύγουν οι "Αντουανέτες"


Ελλάδα 😴 : Στην Ελλάδα της μασκοφορίας και αφού οι πολίτες αποφάσισαν να κυκλοφορούν με σκυμμένο το κεφάλι, είναι πλέον αδύνατο να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη δράση καθώς η συμμετοχή του κόσμου είναι μηδενική...


Ας κοιτάξουμε λίγο στον καθρέφτη να δούμε τι φταίει...