14 Φεβ 2022

Οι φορτηγατζήδες εναντίον της Καναδικής κυβέρνησης

Μπορείτε να υποστηρίξετε τους φορτηγατζήδες στο TruckerLawyer.ca.

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, μου είπαν ότι η αστυνομία κάνει συλλήψεις στην Οτάβα. Υποθέτω ότι αυτό σημαίνει ότι συλλαμβάνουν φορτηγατζήδες.


Η κυβέρνηση της Οτάβα έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Είναι πλέον έγκλημα για οποιονδήποτε βρίσκεται στη σκηνή να δώσει τρόφιμα, καύσιμα ή οποιαδήποτε βοήθεια στους φορτηγατζήδες.

Οι φορτηγατζήδες και οι άνθρωποι σε όλο τον Καναδά θέλουν ελευθερία και ειρήνη. Η κυβέρνηση θέλει ειρήνη χωρίς ελευθερία.

"Απλά ακολουθώ διαταγές" έλεγε κάθε αξιωματικός το Σάββατο 19/02/2022, στο μπλόκο ειρηνικής διαμαρτυρίας και ελευθερίας στη γέφυρα Ambassador... :


Η κυβέρνηση θέλει εντολές για εμβόλια και διαβατήρια και τη δυνατότητα να κηρύσσει ανά πάσα στιγμή λουκέτα και άλλα φασιστικά μέτρα.

Καμία συζήτηση σχετικά με την "επιστήμη", καμία ανάγκη να δικαιολογηθούν τα μέτρα για τον ψευτοιό, καμία νομική υπόθεση που να εξετάζει τα συνταγματικά όρια της κυβερνητικής εξουσίας. Ακριβώς: ΥΠΑΚΟΥΝ.

Αυτό είναι λοιπόν η κυβέρνηση. Αυτός είναι ο Τρυντό.(κλίκ)

Μπορεί να αισθανόμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που κάνει η κυβέρνηση στους φορτηγατζήδες, αλλά δεν πρέπει να εκπλαγούμε. Κανείς δεν θα έπρεπε να περιμένει από την κυβέρνηση του "υπακούστε μας" να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσει αυτό το κομβόι να συμβεί και να προχωρήσει, με τόσους πολλούς Καναδούς να το υποστηρίζουν.

Κανείς δεν θα έπρεπε να εκπλαγεί από το γεγονός ότι η εξέγερση κατά των κυβερνήσεων του "υπακούστε μας" ξεσπά σε όλο τον κόσμο.

Ελάτε να προβλέψουμε τι θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες μέρες και εβδομάδες...

Κάποιος που έχει συνείδηση δεν πρέπει να κάνει πίσω αν οι κυβερνήσεις και τα πρωτοπαλίκαρά τους στα μέσα ενημέρωσης πετάνε λέξεις όπως "εξέγερση", "υποκίνηση" και "τρομοκρατία". ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Έχουν σκοπό να παραλύσουν τους ανθρώπους. Είναι ωμές συκοφαντίες. Το υπονοούμενο θα είναι, ότι όποιος είναι "φορτηγατζής" ή "υποστηρικτής" θέλει να ανατρέψει ολόκληρη την κυβέρνηση -και όχι να αντικαταστήσει τους φασίστες.
"Ανατροπή" ήταν ο επίσημος χαρακτηρισμός της διάρρηξης του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου, στις ΗΠΑ. "Λοιπόν, με επικεφαλής έναν τύπο που φορούσε κράνος και κέρατα, ένας όχλος επρόκειτο να καταλάβει το Κογκρέσο".

Κατάλαβα. Βέβαια. Και ο Τράμπ, φορώντας στρατιωτική στολή, έχοντας αποκτήσει τον έλεγχο του ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΟΥ, θα έμπαινε καμαρωτός στο Καπιτώλιο, θα κήρυττε στρατιωτικό νόμο και θα κυβερνούσε τις ΗΠΑ με τη δική του χούντα... Στη συνέχεια, οι "επαναστάτες", υπό τη διοίκηση ενός Τόνι Φάουτσι που κάπνιζε πούρα και φορούσε στολή, θα προσπαθούσαν γενναία να κερδίσουν πίσω τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα...

Οι φορτηγατζήδες θέλουν ελευθερία και ειρήνη και το δικαίωμά τους να κερδίζουν τα προς το ζην. Η καναδική κυβέρνηση θέλει ειρήνη χωρίς ελευθερία για όλους, και είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει βία για να επιβάλει την ειρήνη.

Αν ξεσπάσει σοβαρή βία στην Οτάβα, η κυβέρνηση θα είναι πίσω από αυτήν.

Η βία δεν πρέπει να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν πίσω από την υποστήριξη των φορτηγατζήδων.

Ίσως παρατηρήσατε ότι οι διαμαρτυρίες και οι ταραχές για τον Τζορτζ Φλόιντ και οι λεηλασίες, οι πυρπολήσεις και η βία σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ δεν έκαναν κανέναν από την πολιτική Αριστερά να κάνει πίσω και να μην υποστηρίξει τους ταραξίες. Μήπως η κυβέρνηση αποκάλεσε αυτούς τους υποστηρικτές εξεγερμένους ή τρομοκράτες;...

Μπορεί να το ακούσετε αυτό από ανθρώπους "που είναι πραγματικά ενημερωμένοι": "Βλέπετε, όλη η αυτοκινητοπομπή ήταν ένα ΣΧΕΔΙΟ για να προκληθεί βία, και τότε όποιος είναι ενάντια στις εντολές και υποστηρίζει τους φορτηγατζήδες θα χαρακτηριζόταν τρομοκράτης...".

Χωρίς πραγματικές αποδείξεις, αυτή η διατύπωση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την απόρριψη ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μορφής μαζικής διαμαρτυρίας για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα. Μπορείτε κάλλιστα να πείτε ότι ΟΛΗ η ζωή είναι μια ψευδής σημαία (false flag), και ως εκ τούτου, δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα και να μην υποστηρίζουμε τίποτα.

Εάν ξεσπάσει σοβαρή βία στην Οτάβα, θα ξεκινήσει μια τυπική επιχείρηση ντροπής: "Εσείς που υποστηρίξατε τους φορτηγατζήδες - είστε υπεύθυνοι γι' αυτό. Νομίζατε ότι οι φορτηγατζήδες ήταν έντιμοι. Αλλά πάντα παραβίαζαν το νόμο. Τους ξεσήκωσε η νοοτροπία του όχλου, εσείς που δεν αποδέχεστε την πραγματικότητα της πανδημίας και το τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας για να επιστρέψουμε στην 'κανονική ζωή'...".

Ενοχή μέσω συσχετισμού, μόνο που αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συσχετιζόμαστε -οι φορτηγατζήδες- δεν έκαναν τίποτα κακό.

Και πάλι, αν κάποιος έχει πραγματικά στοιχεία για το αντίθετο, στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε σχέδιο για την έναρξη μιας αυτοκινητοπομπής που θα κατέληγε σε αδιέξοδο με βία, και θα έκανε τον κόσμο να κουνήσει το κεφάλι του και να πει: "ΑΥΤΟ ήταν το σχέδιο των διαδηλωτών και των αντιεμβολιαστών από την αρχή, είναι όλοι τους τρελοί...", τότε παρουσιάστε αυτά τα στοιχεία.
Το λέω αυτό, γιατί τις επόμενες ημέρες, θα μπορούσαμε να δούμε και να ακούσουμε περισσότερες τέτοιες κουβέντες.

Αυτό που βλέπω σε αυτή τη φάλαγγα είναι η τιμή, η δικαιοσύνη, ο αγώνας για την ελευθερία.

Να θυμάστε: Το κομβόι είναι κάτι πολύ περισσότερο από τους φορτηγατζήδες.

Είναι όλοι οι Καναδοί που το υποστηρίζουν. Έτσι, αν ένας φορτηγατζής βρίσκεται εκεί απλώς και μόνο επειδή θέλει να βγάλει τα προς το ζην, αλλά δεν μπορεί να περάσει τα σύνορα αν δεν επιδείξει διαβατήριο εμβολίου, και δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, και αυτό είναι το σύνολο της διαμαρτυρίας του- καλώς.

Και αν κάποιος φορτηγατζής αποδειχθεί κακός ηθοποιός, τι έγινε;

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Ξεκαθαρίστε όλα αυτά τα πράγματα στο μυαλό σας, γιατί αν η παρουσία πολλών ανθρώπων και φορτηγών στην Οτάβα αντέξει, θα σας ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ κάποιοι έμπειροι επαγγελματίες των δημοσίων σχέσεων- θα σας δουλέψουν για να αλλάξουν τις σκέψεις και τις απόψεις και τα συναισθήματά σας.

Αυτή είναι η δουλειά τους. Έτσι λειτουργούν.

Σταθείτε σταθεροί. Μείνετε δυνατοί.

Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί.


Η βία είναι πάντα το χαρτί της κυβέρνησης. Την εφαρμόζουν και μετά λένε ότι οι στασιαστές την προκάλεσαν ή την κατέστησαν αναγκαία. Διαφημίζουν τη βία στις ειδήσεις, επειδή ξέρουν ότι τρομάζει πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι στη συνέχεια υποχωρούν.

Μην υποχωρείτε.

Η βία εξυπηρετεί έναν άλλο σκοπό. Ο κόσμος θέλει να σταματήσει, οπότε προσβλέπει στην τρέχουσα πολιτική ηγεσία για να τη σταματήσει. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους φασίστες που ξεκίνησαν ή πυροδότησαν τη βία.

Μην την πατήσετε.

Αν ανάμεσα σε όλους τους φορτηγατζήδες, υπάρχουν μερικοί κακοί παράγοντες που είναι κυβερνητικοί πράκτορες, και ξεκινήσουν βία, οι ειδήσεις θα τους αναδείξουν στο έπακρο. Αυτό είναι καθαρό υλικό αλά Όργουελ 1984. Βάλτε εικόνες με τα πρόσωπα των "δολοφόνων" στην οθόνη, ξανά και ξανά, με τη φωνή του παρουσιαστή να λέει στο κοινό τι να δει, τι να σκεφτεί και τι να νιώσει. Με στόχο την τόνωση της οργής. Της οργής εναντίον όλων όσοι υποστηρίζουν τους φορτηγατζήδες ή δεν κάνουν το εμβόλιο ή αντιτίθενται στις εντολές.

Μην το χάψετε αυτό.

Μείνετε δυνατοί. Σταθείτε σταθεροί.


Θυμηθείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Ένας αγώνας για την ελευθερία.

Εδώ είναι κάτι άλλο που θα μπορούσε να συμβεί. Η κυβέρνηση ξαφνικά ανακοινώνει ένα νέο κύμα υποθέσεων κοροιδοιού. Και το φταίξιμο κατευθύνεται στα πλήθη των μη μασκαρεμένων φορτηγατζήδων και των υποστηρικτών τους στους δρόμους. Σούπερ-διακινητές. Οι ειδήσεις, φυσικά, θα το αναδείξουν αυτό. Με κατηγορίες και έμμεσες υποδείξεις, το κοινό θα πληροφορηθεί ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Ο ανεξέλεγκτος αριθμός των ανεύθυνων ατόμων που επαναστατούν ενάντια στην κοινή λογική είναι υπεύθυνος για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ απλών νομοταγών πολιτών. Αυτό είναι μια καθαρή απάτη. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, έχει παιχτεί πολλές φορές.

Μην ξεγελιέστε. Οι αριθμοί των περιπτώσεων μπορούν να παραποιηθούν με το παραμικρό. Αυτό συμβαίνει από την αρχή της "πανδημίας".

Μείνετε σταθεροί.

Η ιστορία με την πανδημία σχεδιάστηκε με μοναδικό σκοπό την ακύρωση της ελευθερίας.

Τη δική σας, τη δική μου, όλων μας.

Μην ενδώσετε.

Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χειραγωγηθεί.

Ό,τι κι αν γίνει.


Μια ακόμη πρόταση. Αναπαραστήστε, στο μυαλό σας, ένα σενάριο χειρότερης περίπτωσης: Η αυτοκινητοπομπή ΗΤΑΝ σχεδιασμένη από κακούς ηθοποιούς με σκοπό να δυσφημιστούν οι πραγματικοί αγωνιστές της ελευθερίας και οι άνθρωποι που αρνούνται το εμβόλιο και αντιτίθενται στις εντολές και τους περιορισμούς του COVID. Προχωρήστε. Φτιάξτε μια ταινία στο μυαλό σας γι' αυτό.

Πού σας οδηγεί αυτό; Ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα;

Είναι ΤΙ;

Επειδή όλοι οι άνθρωποι στους δρόμους και στα φορτηγά ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ για την ελευθερία- και αν το αποτέλεσμα είναι προγραμματισμένη βία που προκαλείται από την κυβέρνηση, αυτό δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ για το γιατί αγωνιζόμαστε. Αυτό δεν απαξιώνει ΤΙΠΟΤΑ :

ΑΝ μείνουμε δυνατοί.

ΑΝ σταθούμε όρθιοι.

Αν κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί.

Θα μπορούσα να γράψω άλλες 10.000 λέξεις για μια παράλληλη εκδήλωση με το κομβόι, αλλά θα είμαι σύντομος. Το παράλληλο γεγονός ήταν το συλλαλητήριο της 6ης Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον μετά τις προεδρικές εκλογές, το συλλαλητήριο που δεν είχε καμία σχέση με τη διάρρηξη στο Καπιτώλιο. Όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.

Στο μυαλό όλων αυτών των ανθρώπων υπήρχαν διάφορες ιδέες: κλεμμένες εκλογές, ελευθερία από λουκέτα και άλλους φασιστικούς περιορισμούς, αντίθεση στο εμβόλιο, αντίθεση στην αυτοαποκαλούμενη αστυνομία της σκέψης της Αμερικής...

Κατά τη γνώμη μου, ο Τράμπ δεν άξιζε αυτή τη μαζική επίδειξη πίστης. Καθόλου. Έχω εξηγήσει το γιατί σε άλλα άρθρα. Αλλά οι άνθρωποι που ήταν εκεί - αυτοί ήταν οι σημαντικοί. Ανεξάρτητα από το ποιος σχεδίασε τη διάρρηξη και για ποιους λόγους. ΑΥΤΟΙ, οι εκατοντάδες χιλιάδες, ήθελαν την ελευθερία. Και εξακολουθούν να θέλουν.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να βρει κάθε δυνατό τρόπο να τους απαξιώσει και να τους ακυρώσει. Και τώρα...

Αυτή είναι η ευρύτερη εικόνα.

Έχετε το νου σας σε αυτό.


Το ξέρω. Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να αναφέρω το συλλαλητήριο της 6ης Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι που θέλουν την ελευθερία υποτίθεται ότι πρέπει να το ξεχάσουν αυτό. Σιωπή. Επειδή ΑΥΤΟ το γεγονός έχει χτυπηθεί ανελέητα και έχει απαξιωθεί και έχει μετατραπεί σε ένα βρώμικο σόου τρόμου.

Αλλά δεν με νοιάζει. Σε όλο τον κόσμο, το ίδιο μοτίβο επαναλαμβάνεται. Οι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν έξω στην ύπαιθρο και να πετάξουν τις αλυσίδες τους βαφτίζονται εγκληματίες. Για όποιους λόγους μπορεί να μαγειρευτούν...

Και όχι, δεν είναι όλες οι διαμαρτυρίες ίδιες ή δεν ξεκινούν για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Αλλά στον πυρήνα, η παρόρμηση και η βάση είναι εκεί: ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Αυτό δεν είναι αηδίες των Qanon ή του Trumpism ή του ρατσισμού ή της τρέλας ή οποιουδήποτε τσαμπουκά.

Αυτό είναι αληθινό.

Η μεγάλη συκοφαντία, η ενοχή μέσω συσχέτισης και όλες οι άλλες επιχειρήσεις δεν πρόκειται να μας ξεγελάσουν.

Αν δεν υποχωρήσουμε.

Αν μείνουμε σταθεροί.

Αν δεν τα παρατήσουμε.

Αν κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί.

Ό,τι κι αν γίνει.



Σχετικά με τον συγγραφέα


Ο Jon Rappoport είναι ο συγγραφέας τριών εκρηκτικών συλλογών, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX και POWER OUTSIDE THE MATRIX, Ο Jon ήταν υποψήφιος για μια θέση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ στην 29η Περιφέρεια της Καλιφόρνια. Διατηρεί συμβουλευτική πρακτική για ιδιώτες πελάτες, σκοπός της οποίας είναι η επέκταση της προσωπικής δημιουργικής δύναμης. Υποψήφιος για βραβείο Πούλιτζερ, εργάστηκε ως ερευνητικός δημοσιογράφος επί 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική και την υγεία για το CBS Healthwatch, το LA Weekly, το Spin Magazine, το Stern και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ο Jon έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και τη δημιουργική δύναμη σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο.



Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες/φώτος : Α.Τ.


🤡   O δειλός Τρυντώ απειλεί για άλλη μία φορά τις οικογένειες με παιδιά :


 Λέει πως δεν μπορεί να μας πει πως αλλά θα τελειώσουν οι παράνομες ενέργειες που μάλιστα τροφοδοτούνται από έξω! Πήρε τηλέφωνο τον Μπάιντεν γιατί τους πονάει στα πορτοφόλια, η γέφυρα Αμπάσαντορ (25% του εμπορίου περνάει από εκεί) δεν έχει κλείσει αλλά υπολειτουργεί.

Μια λωρίδα είναι μόνο ανοιχτή. Οι οδηγοί με προσεκτικές κινήσεις δεν παραβαίνουν το νόμο. Το ίδιο ισχύει και στην πρωτεύουσα Οττάβα. Μόνο ο δρόμος Ουέλλινγκτον Στριτ, μπροστά από το κοινοβούλιο είναι κλειστός, όλοι οι άλλοι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Ας φέρει απτές αποδείξεις ο Τρυντώ, εάν τις έχει. Το μόνο που κάνει είναι να δημαγωγεί προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα... [π]

Ο χρόνος έχει φτάσει για να απαλλαγεί ο κόσμος από αυτούς τους άρρωστους σατανιστές παιδόφιλους και τους διαταραγμένους συκοφάντες που έχουν ως σκοπό της ψυχής τους να υποδουλώσουν και να δολοφονήσουν την ανθρωπότητα.