8 Φεβ 2022

Η παγκόσμια υγειονομική χούντα εξαπλώνει τα πλοκάμια της στις ζωές και τις ελευθερίες του κοσμάκη με πρόσχημα κάποιες "μελλοντικές πανδημίες"

⚠️ Σημαντική είδηση. Γιατί σταματάνε τα "μέτρα". Ποιος είναι ο τελικός σκοπός : Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Υποταγής μάλλον) και η Ε.Ε. ετοιμάζουν νομοθεσία που θα υπογραφεί το Μάϊο του 2022, από 194 χώρες που δίνει ηγεμονικές αρμοδιότητες, πάνω ακόμα και από το Σύνταγμα, στους Υπουργούς Υγείας κάθε χώρας ώστε να 'σώσουν' μια χώρα σε περίπτωση μελλοντικής 'πανδημίας'.


Έχοντας ήδη αλλάξει τον όρο του τι εστί πανδημία παγκοσμίως ('κρούσματα' αντί θάνατοι) θα μπορούν κατά το δοκούν να χρησιμοποιήσουν το στρατό των Ηνωμένων Εθνών ώστε να καταπνίξουν τον όποιο κίνδυνο 'πανδημίας'. (Βλ. εξέγερσης...). Π.Χ. : Εάν σήμερα είχαμε 1η Ιουνίου 2022, η χώρα που θα είχε την μεγαλύτερη "επικινδυνότητα" και πολλά "κρούσματα" θα ήταν ο Καναδάς...

Ιδού το σπότ των καθαρμάτων που με Γκεμπελική αφήγηση και προπαγάνδα βασιζόμενη στο φόβο, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα :


Να θυμίσουμε ότι :

1) ο πρόεδρος του Π.Ο.Υ. Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, πρόσφατα είχε δηλώσει πως η πανδημία θα τελειώσει το καλοκαίρι του 2022.
2) ο πρόεδρος του ΠΟΥ εκλέγεται από τους Υπουργούς Υγείας κάθε χώρας... [π]

Διαβάζουμε στη σελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου :

Η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας συμφωνεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία καταπολέμησης των πανδημιών.

Την 1η Δεκεμβρίου 2021, τα 194 μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) κατέληξαν σε συναίνεση για την έναρξη της διαδικασίας για την κατάρτιση και τη διαπραγμάτευση μιας σύμβασης, συμφωνίας ή άλλου διεθνούς μέσου στο πλαίσιο του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ενίσχυση της πρόληψης, της ετοιμότητας και της αντιμετώπισης των πανδημιών.

Ένα διακυβερνητικό όργανο διαπραγμάτευσης θα συγκροτηθεί τώρα και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνεδρίαση έως την 1η Μαρτίου 2022 (για να συμφωνήσει τους τρόπους εργασίας και τα χρονοδιαγράμματα) και τη δεύτερη έως την 1η Αυγούστου 2022 (για να συζητήσει την πρόοδο επί ενός σχεδίου εργασίας). Στη συνέχεια, θα υποβάλει έκθεση προόδου στην 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2023, με στόχο την έγκριση του μέσου έως το 2024.


Η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας συμφωνεί να ξεκινήσει διαδικασία για την ανάπτυξη ιστορικής παγκόσμιας συμφωνίας για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση πανδημιών (δελτίο τύπου του ΠΟΥ, 1 Δεκεμβρίου 2021)


Γράφαμε το Σεπτέμβρη του 2021 :



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ**  ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΤΟΥ FAUCI (στην Αμερική τον λένε Dr.death-Δόκτορα Θάνατο) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΥΓEΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ", ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ.

ΟΙ  ΑΙΡΕΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Μ.Κ.Ο. ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 'ΥΓΕΙΑΣ' " (Π.Ο.Υ.), "ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ" ΓΥΡΩ ΜΑΣ & ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 & 2030. (Τα έγγραφα** ΕΔΩ σε pdf. Kατεβάστε τα και δώστε  έμφαση στην Σελ. 31 στους Σκοπούς της "εταιρείας".)