18 Ιουν 2021

Είμαστε η πλειοψηφία σε ολόκληρο τον κόσμο... 🔥 Π ο τ έ μην υποτιμάτε τη δύναμη των ενεργειών σας. Οι άνθρωποι γύρω σας παρακολουθούν τα πάντα έστω και αν δεν το δείχνουν - οπότε βεβαιωθείτε πως ό,τι κάνετε το κάνετε για τους σωστούς λόγους 🔥🔥

Συνολικές απώλειες 4 δισεκατομμυρίων $ της Coca-Cola,μετά τη χειρονομία του Ρονάλντο

👍 Ο Πορτογάλος άσσος, την περασμένη Δευτέρα, στη συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα της Πορτογαλίας εναντίον της Ουγγαρίας, αφαίρεσε δύο μπουκάλια Coca-Cola από μπροστά του. Το πορτογαλικό αστέρι κάθισε, είδε τα δύο μπουκάλια ανθρακούχων ποτών και τα απομάκρυνε πριν πάρει ένα μπουκάλι νερό. Η χειρονομία του συνοδεύτηκε από την πρόταση ...«πίνετε νερό» :


Η Coca-Cola είναι χορηγός του Euro 2020. Η Marca ανέφερε ότι οι μετοχές της εταιρείας έκαναν βουτιά και σήμαναν απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από οικονομική άποψη, η Coca-Cola από 242 δισεκατομμύρια δολάρια έπεσε στα 238 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι τσιφούτηδες μέτρησαν συνολικές απώλειες 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Πορτογάλος διεθνής είπε ακόμη σε μερικές συνεντεύξεις ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να έχουν μια υγιεινή διατροφή, μακριά από σάκχαρα και λίπη. Ερωτηθείς σε μια περίπτωση για τη σχέση του με τον γιο του σε αυτό το θέμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ξεκάθαρος. «Είμαι σκληρός στο γιο μου. Μερικές φορές πίνει και τρώει "μάρκες" ενώ ξέρει ότι δεν μου αρέσει», είπε.

👍 Ο Manuel Locatelli της Ιταλίας επαναλαμβάνει τη χειρονομία του Cristiano Ronaldo και απομακρύνει και πάλι την Coca Cola ... :


ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ "ΔΥΝΑΜΗ"...